Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro bre, nisam ni ja rekla da je Katarina loša...dobra je, korektna knjiga, samo nije baš usta da pocepam hvaleći je.
Recimo da je u rangu Gregorine Bele kraljice, tako je malčice nesigurna i rasplinuta, što sam Gregorijevoj za Belu kraljicu oprostila. Katarina je nekako za moj ukus previše fokusirana na glavni par, njihovu ljubav ah ljubav, tu mi gubi snagu. Ali je generalno dobra stvar.

I Rubin je dobar, al' da se ne uči istorija iz njega, ako je to čoveku uopšte moguće. Teško je sprečiti da ti neka informacija saopštena na takav način ne ostane u glavi.

JA :rtfm:...sam za Katarinu rekla da je ovakoonako ..eto dobra
a tek sad kad si ti fino objasnila što fali Rubinu, lakše mi je...stalno mi je nešto bilo da mi fali, a nisam znala šta
a Gregorijevoj za Belu kraljicu ne opraštam, jeste nesigurna i rasplinuta, msm, može ona to mnogo bolje

JA :rtfm:...sam za Katarinu rekla da je ovakoonako ..eto dobra
a tek sad kad si ti fino objasnila što fali Rubinu, lakše mi je...stalno mi je nešto bilo da mi fali, a nisam znala šta
a Gregorijevoj za Belu kraljicu ne opraštam, jeste nesigurna i rasplinuta, msm, može ona to mnogo bolje

Jeste, bas si meni rekla da je ok, ali nije za kupovinu...i ja poslusala :D

Sreckovic - Efraim Kison, Book&Marso, 230 str.

Moje pocetno odusevljenje Kisonom je splaslo i zgaslo. U ovoj knjizi opisuje lazne ljudske odnose i licemerje koji vladaju medj’ slavnim svetom (u ovom slucaju glumcima).

Medjutim previse se segaci. Nesto kao u onim filmovima Goli pistolj. Eto skoro toliko je sve preterano. Na polovini sam knjige i ne znam da li cu nastaviti… :think: ...

Ne, necu nastaviti. Zasto bih se cimala kad ste mi lepo rekle za par knjiga od njega koje su dobre. Ipak cu sacekati da uzmem njih:)

Kada zene zele promenu,pocnu sa frizurom ili bojom kose.
Ja sam promenila avatar :lol:

Ubiti pticu rugalicu - Harper Li,na Radin nagovor,iz drugog pokusaja.
Zastala sam opet na istom mestu ali sam nastavila.Obicno mi ponesto zasmeta,ali ovde nemam zamerki.
Topla prica o odrastanju,ocinskoj ljubavi,postenju.....

Citam ULJKIPLJ,jos malo pa sam clan ove biblioteke,mada bih se rado uclanila i kod Rade.:whistling:
-Nije neka promena al ajd. Ko da si se osisala 0,5cm :lol:
(Koji je bio onaj listic, a koji je ovo ? Da nije limun? Verovatno sam lupila ko Maksim, al nisam odolela :mrgreen:)

-E da znas da je mozda ponajvise o postenju :)

-ULJKIPLJ :zaljubljena:

Ja se učlanila:mrgreen:
Čitaćemo zajedno ULJKPLJ, mene sad čeka!
Završila sam Mačje oko, super je, posebno prva trećina, detinjstvo. Moram priznati da sam kasnije očekivala malo veći zaplet, tj osvetu
smilie_girl_224.gif
Jel ti sad lakse? :mrgreen:

-Nije neka promena al ajd. Ko da si se osisala 0,5cm :lol:
(Koji je bio onaj listic, a koji je ovo ? Da nije limun? Verovatno sam lupila ko Maksim, al nisam odolela :mrgreen:)

-E da znas da je mozda ponajvise o postenju :)

-ULJKIPLJ :zaljubljena:

Prvi je bio moja smokva,sva sam bila srecna kad su se pojavili prvi listici,samo na avataru uopste nije izgledala lepo :(
A ovaj :think: sam uzela sa neta,dopala mi se boja :zaljubljena:

Bogami ja ni za jednu rec nisam rekla. Ne, ne
dudu2.gif

:lol:

o, Vankice, nije te odavno bilo :zag:
dobro pisac..Mavis Ček...a knjiga?..za ovu engleski nepismenu, tj.me

Tu sam, mada pokusavam da vise citam knjige umesto da visim na forumu (al sa slabim uspehom). Knjiga je Janice Gentle postaje seksi al ne znam da li je i pod kojim naslovom prevedena kod nas. Malo vise u spojleru.

Janice je pisac recimo ljubavnih romana, ali je ljudi vole posto su likovi u njenim knjigama realni, a na kraju obicno dobro i ljubav pobedjuju. Likovi su odabrani iz stvarnog sveta, Janice se vozi javnim prevozom pred svaki knjigu i medju putnicima bira osobe za knjigu. (Pa paralelno pratimo i zivot tih njenih likova izabranih za novu knjigu). Ali, u njenim romanima nema ni reci o seksu, a posto sex prodaje sve zivo pa i knjige, izdavaci je jure da ubaci i sex. Ali (opet :)) ne mogu da dodju do nje jer je svu komunikaciju sa svetom preucela njena zastupnica. Janice je totalno nesocijalna osoba... U medjuvremenu zastupnica je umrla a ambiciozna amerikanka iz njujorske izdvacke kuce trazi Janice. e sta ce dalje da bude ne znam.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back