krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Ako će te utešiti ja nisam pogledala film :shy:
Ako će da te uteši, gledala sam davno i ič se ne sećam. Mislim da je ka*'o Bata Živojinović, što me je veoma zaprepastilo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako će da te uteši, gledala sam davno i ič se ne sećam. Mislim da je ka*'o Bata Živojinović, što me je veoma zaprepastilo.![]()
Svako malo se prikazuje film na raznim televizijama.. a zaista su neki ostvarili izuzetne uloge. I Bata, i Mira Furlan, pa Semka Sokolović, sjajna tetka iz Bosanske Krupe, sa svojim pričama... bio jedan tako u Bosanskoj krupi.... hahaha, a i paralelna priča, sa Goricom Popović i Bogdanom Diklićem....![]()
Svako malo se prikazuje film na raznim televizijama.. a zaista su neki ostvarili izuzetne uloge. I Bata, i Mira Furlan, pa Semka Sokolović, sjajna tetka iz Bosanske Krupe, sa svojim pričama... bio jedan tako u Bosanskoj krupi.... hahaha, a i paralelna priča, sa Goricom Popović i Bogdanom Diklićem....![]()
Evo ja cu sad da priznam i da ispadnem glupa u drustvu. Ja obozavam film U raljama zivota i pojma nisam imala da postoji knjiga![]()
Vrag nego stahahaha, vrag si ti, Lamar
A koja ti jeste omiljena? Preporuči i nama!![]()
Vrag nego sta![]()
Od ovih sto sam citala preporucila bih pre svega Ministarstvo boli (sve delove sam procitala)
Aaaa, to neću, to je o ratu, ovom našem najnovijem. Izbegavam to.
Ovaj moj primerak Vremeplovčeve žene - sitna slova, stranice se odvojile... više pazim da ih ne izgubim (pošto čitam u busu) nego šta sam pročitala.
chitaj i ne prigovaraj
moj primerak je imao normalna slova...
kako odredjujete krupnocu tj sitnocu slova![]()
Kad preJa pocela da citam Mama na ivici nervnog sloma,sa Alnarijeve akcije.
Ja sam počela Radinu ULJKPLJ i baš me podseća na nas.
A bila sam i u bibioteci i dovukla:
Baba Jagu
Vodu za slonove
Igru karata u Kairu i
Kuću u Kairu
Od ove dve nisam znala koju ste hvalile pa sam uzela obe, a sad vidim da sam dobro uradila. Sad samo treba sve to postići pročitati!
Pazi, ovako. Uobičajena, takozvana, novinarska šlajfna ili prevodilačka strana ima 30 redova na strani. Znači, to je neka normalna, prosečna strana.
U ovoj mojoj knjizi ima 40 redova na strani.
e sad cu kad odem kuci da prebrojim redove u knjigama shto imam,mislila sam vishe na velichinu fonta..
jer broj redova vishe nekako zavisi od formata stranice tj knjige, ne?
Ja sam čitala Igra karata u Kairu, mnogo mi se svidela. Baba Jagu upravo pročitala. ULJKPLJ, naravno... Voda za slonove se skoro pominjala.
Ja sam čitala Igra karata u Kairu, mnogo mi se svidela. Baba Jagu upravo pročitala. ULJKPLJ, naravno... Voda za slonove se skoro pominjala.
Aaaa, to neću, to je o ratu, ovom našem najnovijem. Izbegavam to.
Ovaj moj primerak Vremeplovčeve žene - sitna slova, stranice se odvojile... više pazim da ih ne izgubim (pošto čitam u busu) nego šta sam pročitala.
Ministarstvo... Nije o ratu vec o nasima posle rata rasutim tamo negde po svetu.
Ali ako i dalje neces, dobro, neces
A slova u Vremeplovcu i Slepom ubicu su za samoubistvo.
Eto tolika su![]()
Ministarstvo... Nije o ratu vec o nasima posle rata rasutim tamo negde po svetu.
Ali ako i dalje neces, dobro, neces
A slova u Vremeplovcu i Slepom ubicu su za samoubistvo.
Eto tolika su![]()
Ja sam počela Radinu ULJKPLJ i baš me podseća na nas.
A bila sam i u bibioteci i dovukla:
Baba Jagu
Vodu za slonove
Igru karata u Kairu i
Kuću u Kairu
Od ove dve nisam znala koju ste hvalile pa sam uzela obe, a sad vidim da sam dobro uradila. Sad samo treba sve to postići pročitati!