Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svako malo se prikazuje film na raznim televizijama.. a zaista su neki ostvarili izuzetne uloge. I Bata, i Mira Furlan, pa Semka Sokolović, sjajna tetka iz Bosanske Krupe, sa svojim pričama... bio jedan tako u Bosanskoj krupi.... hahaha, a i paralelna priča, sa Goricom Popović i Bogdanom Diklićem....:hahaha:

Svako malo se prikazuje film na raznim televizijama.. a zaista su neki ostvarili izuzetne uloge. I Bata, i Mira Furlan, pa Semka Sokolović, sjajna tetka iz Bosanske Krupe, sa svojim pričama... bio jedan tako u Bosanskoj krupi.... hahaha, a i paralelna priča, sa Goricom Popović i Bogdanom Diklićem....:hahaha:

Samo Šteficu ne pominješ. Kako je ona bila izgubljena.:zcepanje: Koja je to glumica?

...sto je pojeo ceo servis za rucavanje :lol:

edit
Rado imdb kaze Vitomira Loncar, al nije skoro upste glumila, a to joj je bila prva uloga.

Poslednja izmena:
Evo ja cu sad da priznam i da ispadnem glupa u drustvu. Ja obozavam film U raljama zivota i pojma nisam imala da postoji knjiga :rumenko:

Ako će te utešiti ja nisam pogledala film :shy:

Sta sve nisam procitala, i sta sve nisam pogledala, mogla bih se stideti do kraja zivota
smilie_girl_075.gif

U filmu mi je Semka Sokolovic najbolja :super:
A Stefica ( :roll: balgi boze) me u stvari sve vreme taaako nervirala :dash:

Vrag nego sta :zper:

Od ovih sto sam citala preporucila bih pre svega Ministarstvo boli (sve delove sam procitala :zcepanje: )

Aaaa, to neću, to je o ratu, ovom našem najnovijem. Izbegavam to.

Ovaj moj primerak Vremeplovčeve žene - sitna slova, stranice se odvojile... više pazim da ih ne izgubim (pošto čitam u busu) nego šta sam pročitala.

Ja sam počela Radinu ULJKPLJ i baš me podseća na nas:heart:.

A bila sam i u bibioteci i dovukla:
Baba Jagu
Vodu za slonove

Igru karata u Kairu i
Kuću u Kairu

Od ove dve nisam znala koju ste hvalile pa sam uzela obe, a sad vidim da sam dobro uradila. Sad samo treba sve to postići pročitati!

Baba Jagu
Vodu za slonove

Igru karata u Kairu i
Kuću u Kairu

Od ove dve nisam znala koju ste hvalile pa sam uzela obe, a sad vidim da sam dobro uradila. Sad samo treba sve to postići pročitati!

Ja sam čitala Igra karata u Kairu, mnogo mi se svidela. Baba Jagu upravo pročitala. ULJKPLJ, naravno... Voda za slonove se skoro pominjala.

Pazi, ovako. Uobičajena, takozvana, novinarska šlajfna ili prevodilačka strana ima 30 redova na strani. Znači, to je neka normalna, prosečna strana.
U ovoj mojoj knjizi ima 40 redova na strani.

e sad cu kad odem kuci da prebrojim redove u knjigama shto imam,mislila sam vishe na velichinu fonta..
jer broj redova vishe nekako zavisi od formata stranice tj knjige, ne?

e sad cu kad odem kuci da prebrojim redove u knjigama shto imam,mislila sam vishe na velichinu fonta..
jer broj redova vishe nekako zavisi od formata stranice tj knjige, ne?

Pa kako da odredim veličinu fonta. To mogu samo na kompjuteru. A mislim na ove uobičajene veličine strana, kao A5. Mada, npr. Baba Jaga je imala normalnu veličinu slova, ali je tekst na strani bio nekako uzak, a margine su bile prilično široke.

Aaaa, to neću, to je o ratu, ovom našem najnovijem. Izbegavam to.

Ovaj moj primerak Vremeplovčeve žene - sitna slova, stranice se odvojile... više pazim da ih ne izgubim (pošto čitam u busu) nego šta sam pročitala.

Ministarstvo... Nije o ratu vec o nasima posle rata rasutim tamo negde po svetu.
Ali ako i dalje neces, dobro, neces :manikir:

A slova u Vremeplovcu i Slepom ubicu su za samoubistvo.
Eto tolika su :evil:

Ministarstvo... Nije o ratu vec o nasima posle rata rasutim tamo negde po svetu.
Ali ako i dalje neces, dobro, neces :manikir:

A slova u Vremeplovcu i Slepom ubicu su za samoubistvo.
Eto tolika su :evil:

Aha, ono: "Moji su drugovi, biseri rasuti...."
ma i ta pesma mi je tuzna..

Baš sam htela da vas pitam da li sledeće da tražim Slepog ubicu ili Mačje oko. Sad si mi razrešila dilemu. Nadam se da Mačje oko ima normalna slova.

Baba Jagu
Vodu za slonove

Igru karata u Kairu i
Kuću u Kairu

Oba Kaira sam citala i obe su dobre.
Meni su bile bas super
smilie_girl_276.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back