krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Al' je debela. Sad ti je teže?
Ljubim te. 
Sve vas ljubim, laku noć. Ne vidim više monitor a kamo li slova.

Sve vas ljubim, laku noć. Ne vidim više monitor a kamo li slova.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam ja Dobri u krevetu. Pa, jesu li dobri?![]()
kol'ko se ja sjećam dosta su dobri
šalim se, priča je o toj djevojci, debeloj djevojci, koja žeta iz kreveta u krevet..i zatrudni sa prvim pravim momkom... koji je naravno ostavi...i tako...zabavna i duhovita i malo i žalosna
Moram da podelim nešto s vama
pre neko veče sam pročitala Nušićevu Autobiografiju. U cugu. Rumenka je ovde zato što to nisam ranije uradila.
Zapravo sam bila sigurna da jesam, ali sam nešto zbućkala u sećanju - zapravo sam kao klinka pročitala Hajduke, i onaj jedan odlomak o času geografije iz Autobiografije koji je stajao u čitankama za neki razred osnovne.
Našla knjigu na netu, skinula i ismejala se samo tako.
Valjda je bitno ono "bolje ikad, nego nikad".![]()
Ima i nastavak Dobri u krevetu. - Srecna devojka..
Skoro sam procitala od iste spisateljice - Mala iznenadjenja, simpaticna ali nista posebno.
Rado, mislim da si ti pomenula da si čitala, ali da je bolji Kupe za dame od iste spisateljke. Prema ovome http://www.alnari.rs/fb31b904-0a5b-4bca-b4a1-3974a5157ef3/KUPE-ZA-DAME.aspx izgleda zanimljivo.
Meni se ''Dobri u krevetu'' svidela, pa sam kupila ''Srecnu devojku'' i razocarala se, bas je dosadna. Zato necu uzimati ''Mala iznenadjenja''
E, kupila sam 8 knjiga na Laguninoj akciji pre neki dan. Sva sreca pa sam jos mlada, imacu valjda kad sve sto sam nagomilala da procitam...![]()
Rado i Nightmare, čujemo se ovih dana, nigde za sad ne mrdam i baš se radujem viđanju!![]()
ja čitam k'o da sam na posa'
Srećna devojka, Dženifer Vajner, alnari...napisala još Usestrinim cipelama i Dobri u krevetu,,,ok.mislim, čiklit što bi rekla Danče (opet je nema)...da prođe vrijeme, zabavna..čerka pubertetlija, razmišljanje o novoj bebi, jevreji i njihovi praznici...
sad stvarno prelazim na nešto ozbiljnije
od sutra je na listi Dževdet beg
Imam ja Dobri u krevetu. Pa, jesu li dobri?![]()
Imam i ja. I mene interesuje odgovor.
(zbo dileme jel da pozurim il da je ostavim za penziju)
Ima i nastavak Dobri u krevetu. - Srecna devojka..
Skoro sam procitala od iste spisateljice - Mala iznenadjenja, simpaticna ali nista posebno.
Meni se ''Dobri u krevetu'' svidela, pa sam kupila ''Srecnu devojku'' i razocarala se, bas je dosadna. Zato necu uzimati ''Mala iznenadjenja''
E, kupila sam 8 knjiga na Laguninoj akciji pre neki dan. Sva sreca pa sam jos mlada, imacu valjda kad sve sto sam nagomilala da procitam...![]()
Majce, ovo potpisujemJa sam čitala Knjižar iz Kabula, dobra je. Ponešto sam saznala o talibanima i uopšte o životu u Avganistanu (a da nije srceparajuće kao kod Hoseinija).
I meni je to bio prvi susret.Bolje se sećam Knjizara iz Kabula, to je bio moj prvi susret sa Avganistanom i sa tom kulturom gde su žene potpuno obespravljene...
Secas se sigurno, ja je nisam bas mnoooogo hvalilaDevojke, da vam se pohvalim, ja sam se konačno dočepala, ovde toliko hvaljene, Vremeplovčeve žene. Teško vama svima ako ne bude valjala![]()