krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Kerefeko, Šahovsku mašinu sam upravo po njenoj preporuci uzela. Ništa ne znam o knjizi. I Ugovor sa Bogom mi je ona preporučila, kaže slično Da Vinčijevom kodu, a ja to volim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo sam stigla kući siromašnija za 3000 i bogatija za 10 knjiga. U proseku 300 dinara, nije loše.![]()
Ima mesta kod mene ako bude trebalo....kad budeš izbačena iz kuće![]()
Za mene ili moje knjige?Ili džumle?
Čekaj, nemoj odmah knjige, uplašićeš mi decu![]()
E, saće Rada da svisneJa sam kupila Proces i Istoriju Vizantije za 100din![]()
Vidis, a ja tu nikada i ne gledam
U prolazu kod Moskve, redovno kupujem knjige za 100din i to dobre.
Tu su sada uglavnom udzbenici.ja sam kupovala iza Skupštine, u Kosovskoj, nekad
ima li sad?
Eto vidis. Sta se onda zalis. Pa to retko ko hoce da cita, a i ako mora kaze "smor".a iProces je jedna od rijetkih knjiga koje je moja starija kćerka pročitala
i oduševljena je
kao i Kamijevim Strancem (bi li Kami to?,msm, taj što je napisao)
Ovako kratko, a ja vec "vidim'' knjiguneko je pitao za Plavi bicikl
čitala ja
meni je to onako, u Francuskoj, za vrijeme rata, ta mala sve može i svako je voli i sve tako...
Vanka,Procitala Klub ljubitelja cokolade, Carole Matthews. Simpaticna limunadica, malo me podseca na Bridget Jones (mene ona nije nervirala al vidim da mnoge jeste).
Elem mislila sam da ce knjiga lose da deluje na mene u smislu da cu da pojedem kilo cokolade usput, al srecom efekat je bio suprotan, njih cetiri su potamanile toliko cokolada, torti, toplih cokolada i sl da mi je bilo muka i da pomislim da uzmem i sama (sreca moja).
E sad da nadjem u biblioteci ako ima i drugi deo sto je Waterfall procitala, cokoholicarke na dijeti ( a cudo bi bilo i da ne budu posle ovih bahanalija)
E da, ona knjiozica 'Homer's Odyssey' je diiivna, preporucujem ljubiteljima macaka i zivotinja uopste a i ostalima naravno. Evo da vidite macu:
![]()
Vidis, a ja tu nikada i ne gledam![]()