ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
‚dobro je ako pročitam troje novina za tri dana....mada nešto se ne sjećam ni to da mi se desilo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kuku, ako je ovo sporo...Ja i dalje slabo...jesam doduše u poslednja 3 dana ponovila 3 Đurđevićke, taman mi je tolika koncentracija, nešto poznato, lagano i da brzo teče![]()
Citam "Boje ljubavi",
OdeOde na spisak, volim tu tematiku![]()
Ako te makar jednom ne zgaze, k'o da nisu ni bili na plaziočistila sam 10%
sa sve maskom od gline na licu
a plaža...sad je grozno, počele gužve, onaj narod ako može da ti sjedne u krilo, to bii im bilo potaman
moram zbog đeteta popodne
‚dobro je ako pročitam troje novina za tri dana....mada nešto se ne sjećam ni to da mi se desilo
Inace zene da prijavim da sam iskukala rekreativni odmor, tako da odoh u banju sutra na 7 dana. Vodim i dete.
Pun pansion, bazen i knjiga i nista mi vise ne treba.
Jos nisam pocela da se pakujem, jurcala ceo dan, te po vaucer, te da kupim gluposti koje mi fale, a moram prvo da vidim koje knjige cu da ponesem![]()
U koju banju ideš ?
Dasty, jesi li to ti ?![]()
Cru, lepo se provediDasty, jesi li to ti ?
Idem u Ljig, samo to sam mogla da dobijem u roku od 3 dana.
Ester, necu se umoriti, obecavam, necu da preterujem sa terapijama, a knjiga nosim dovoljno, 2 za dete, da moze da bira (ako uopste bude nesto citala) i 3-4 za mene...cisto da i ja imam izbor![]()
Svako malo neko spomene SelenicaMemoari Pere Bogalja
Svako malo neko spomene Selenica
Nateracete me da pored svih neprocitanih knjiga ovoga sveta, ja ponovo uzmem Selenica
A koliko se secam najjce su mi bile, Memoari i Timor mortis![]()
Znale smo da ces kad-tad, popustitiDobro,dobro ubedile ste me
na akciji kupujem Selenica i jos ponesto![]()