Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da razjasnimo, kupile ste ISPRAVNU knjigu, baš mi žao :mrgreen:

a čisto za vašu informaciju, tj. samo za Rajku i Mirku
ja nijesam pobjegulja
ja sam kreten tipa ''pucajte vi slobodno, ja i dalje držim čas''
ili bolje ovako :dash::dash::dash:

da razjasnimo, kupile ste ISPRAVNU knjigu, baš mi žao :mrgreen:

a čisto za vašu informaciju, tj. samo za Rajku i Mirku
ja nijesam pobjegulja
ja sam kreten tipa ''pucajte vi slobodno, ja i dalje držim čas''
ili bolje ovako :dash::dash::dash:

:):):)

Ti si naše
smiley_1_medium.jpg

Cao devojke :D

Zavrsila sam sa krecenjem, farbanjem i ciscenjem...jeeeee :zskace:
Nece me valjak i cetka videti barem dve godine.

Ester, dobro nam dosla :cmok2:

Dokopala sam se knjiga i sad sam pocela Kraljicu Margo. Naravno, citala sam je vec, ali sad hocu da opusteno uzivam, sa pola mozga.
A u medjuvremenu jurim firmu da mi daju neki rekreativni odmor :lol: ,kad vec ne mogu na normalno letovanje
Jos kad bih ubola neki banju da u medjuvremenu lecim ova moja kolena, bilo bi sjajno.

Cao devojke :D

Zavrsila sam sa krecenjem, farbanjem i ciscenjem...jeeeee :zskace:
Nece me valjak i cetka videti barem dve godine.

Ester, dobro nam dosla :cmok2:

Dokopala sam se knjiga i sad sam pocela Kraljicu Margo. Naravno, citala sam je vec, ali sad hocu da opusteno uzivam, sa pola mozga.
A u medjuvremenu jurim firmu da mi daju neki rekreativni odmor :lol: ,kad vec ne mogu na normalno letovanje
Jos kad bih ubola neki banju da u medjuvremenu lecim ova moja kolena, bilo bi sjajno.

Svaka čast, Kruela, :worth: baš si brzo završila te poslove, sad uživancija u odmoru

đe je ovaj narod ?
čitate, a?

ja redim kuću, ne da su zaprznili, nemam riječi

Ja sam na odmoru, sad malo kod moje rodbine pa uzivam, evo od jutros se brckala sa malim u bazencicu potpuno sam podetinjila sa njim! I naravno, ništa ne čitam, možda zato što sam ponela Habjanovićku i Vodu iz kamena a to mi se sad baš ne čita:confused:

A ti bolje trk na plažu, mani se čišćenja:cmok:

Citam "Boje ljubavi", otezem i rastezem, zao mi sto se kraj blizi, osim toga valjda ne postoji stranica kod koje mi knedla u grlu nije zapela, ili osecaj da se suza negde kotvi u uglu oka..ili srca...
Rasizam, rat, prisilno proterivanje u "humane" svrhe, decak i devojcica razlicitih rasa, ta nezna prva ljubav u vihoru biscasca u sendvicu gde nijedno nije postedjeno mrznje belaca, a ni njih dvoje iste mrznje medju svojim-slicnim rasama...Koliko ce trebati vremena da se ponovo sretnu,koliko godina i koliko ce im znaciti...kad je ono sto su imali kao deca, znacilo toliko mnogo, ponekad je i zivot bio uracunat u cenu...?

Citam "Boje ljubavi", otezem i rastezem, zao mi sto se kraj blizi, osim toga valjda ne postoji stranica kod koje mi knedla u grlu nije zapela, ili osecaj da se suza negde kotvi u uglu oka..ili srca...
Rasizam, rat, prisilno proterivanje u "humane" svrhe, decak i devojcica razlicitih rasa, ta nezna prva ljubav u vihoru biscasca u sendvicu gde nijedno nije postedjeno mrznje belaca, a ni njih dvoje iste mrznje medju svojim-slicnim rasama...Koliko ce trebati vremena da se ponovo sretnu,koliko godina i koliko ce im znaciti...kad je ono sto su imali kao deca, znacilo toliko mnogo, ponekad je i zivot bio uracunat u cenu...?

Ode na spisak, volim tu tematiku:cmok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back