Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hehe pa i ja cu Lamar da dam Kolibu, a i Kevina a imam i Recepte za savrsen brak, i eto sve cu da joj dam :mrgreen:
Mico :cmok:
smilie_love_299.gif
:cmok:

ne mogu da ti dam repku, pa ću ovako javno da priznam da se Gimpel lude ne sećam, ali da Selo moje malo obožavam
I ja cu isto tako javno da priznam, da se ic ne secam Singerovog Roba.
A znam da sam bas, bas volela tu knjigu.
Imam je negde, moracu da se podsetim :think:

PS. Tacno sam znala koga ce da pogodi cesko Selo moje malo :D

...zavrsila Kapiju suza - svidela mi se puno...
...zavrsila Dete 44 - nije mi se svidela...

...nasla na netu gde mami da kupim Americku tragediju, polovna doduse ali sluzice...

...za ljubitelje Izabel Aljende moja preporuka je zbirka memoara Paula...potresno ali divno...

Pa da.... sve akcije u Laguni se odvijaju kada sam ja u Atini :ljutko:
Citam "Plastic", nesto mi smrljavo ide...al' ajde zavrsicu ga za par dana,taman za suncanje na krovu :)
Valjda ce mi "Kako da ubijete svoga muza" biti malo interesantnija :zper:

...zavrsila Kapiju suza - svidela mi se puno...
...zavrsila Dete 44 - nije mi se svidela...

...nasla na netu gde mami da kupim Americku tragediju, polovna doduse ali sluzice...

...za ljubitelje Izabel Aljende moja preporuka je zbirka memoara Paula...potresno ali divno...

Dakle, prve treba da se oslobodim. :hvala:
Drugu sam kupila u Kući za Sunce za 400din. Mislim da ima još.
Evo, ima. :)
http://www.kucazasunce.com/pretraga.php

Kuca u Kairu - Samija Serageldin, M&M, 250 str.

Dopala mi se knjiga. Citala sam je sa uzivanjem, a po preporuci Ester i Water. Hvala :hvala: :D

Prati sastavljanje i rastavljanje egipatskog drustva kroz veci deo XX veka, kroz pricu o jednoj aristokratskoj, imucnoj, pa manje imucnoj, pa opet nesto imucnijoj porodici. I o kuci-vili u srcu Kaira iz koje svi oni poticu. Prica je pisana recimo… nekim pripovedackim – novinarsko - informativnim stilom. Mogla bi da bude nastavak onima koji su citali Igra karata u Kairu (Mrs.Bi :) ).
Ali i svima onima kojima je zanimljivo da odslusaju jednu savremenu egipatsku pricu. Dobro je docarana ta “raspolucenost” osoba koje odu iz svoje prirodne sredine, pa zivot provode “ni tamo ni ovde”.

Jedan deo knjige na mene ostavlja narocit utisak.
Prisilna ili nametnuta odvojenost majke od deteta. To mi onako... bas gricka dusu.

Konacno sam zavrsila Lavirint ruze..:roll: Za mene je bila tezak smor, zato sam je tako i razvukla..Jedino sto me je 'vuklo' dalje je element trilera..sve ostalo religija, ezoterija, mitologija..bla, bla..bezveze skroz..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back