Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja došla da se pozdravim :D
odo' sutra , sa srećom

i da podijelim repke, ako mi daju

p.s. jedino sam knjige spakovala
ostalo ne znam kad ću i 'oću li
baš me brige
'ajd zdravo
Sretan put :cmok:
Nedostajaces nam
smilie_girl_238.gif

A kada dodjes, utiske na sunnce
smilie_girl_173.gif

Srecan put Esterka!!! Uzivaj:cmok:
Ja i dalje citam Konstantinovo raskrsce, sve po 2-3 strane pa me dete ometa, nema mira ovih dana, a inace bih procitala za par sati. Nista posebno, ali hajde nije mi zao sto sam je uzela, bas me kopkalo o cemu je i kakva je. Ocekivala sam vise u svakom slucaju. Posle toga me ceka Vrata krletke, citao neko?

Recepti za srecan brak-Kejt Karigan

Najavila sam je kao laganu,letnju ali je na kraju ispala za sva godisnja doba i lagana na neki poseban nacin.
Mislim da naslov nije bas odgovarajuci,nema ovde nikakvih recepata za srecan brak.Imaju dva braka,bake i unuke,cije price teku paralelno i imaju dosta slicnosti.
I pored lakoce citanja ima tu i puno jednostavno recenih istina o zivotu,dosta puta sam zastala da zakljucim da je to bas tako.....

Mislim da je ovo knjiga koja bi podelila nasu biblioteku,dobila bi i pohvale i kritike :lol:

Samo da se upišem da obožavam Kišona...samo na osnovu jedne knjige...ostale dva koje sam čitala nisu mi se dopale, ali njegov smisao za humor jeste...

Uzela sam "Moramo da razgovaramo o Kevinu"...

Kad odem u biblioteku uvek uzmem poslednju knjigu o kojoj ste pisale....uvek zaboravim na ostale...
Sećam se i da ste spominjale Kolibu i dugo sam se dvoumila....ali uzeh Kevina

Recepte za savrsen brak trazim kad god odem u biblioteku, ali su uvek na citanju :(
Mislim da cu ja biti u grupi onih kojima se knjiga dopada :)
Dasty, i ti si imala srece sto si nasla Kevina :)

Singerovu pricu Gimpel luda sam davno citala (kao i druge stvari od njega), i bas mi se dopala.
Mene je lik neodoljivo podsetio na lik iz onog ceskog filma Selo moje malo.
Samo sto je Gimpelu zivot nametnuo daleko teze stvari.

Recepte za savrsen brak trazim kad god odem u biblioteku, ali su uvek na citanju :(
Mislim da cu ja biti u grupi onih kojima se knjiga dopada :)
Dasty, i ti si imala srece sto si nasla Kevina :)

Singerovu pricu Gimpel luda sam davno citala (kao i druge stvari od njega), i bas mi se dopala.
Mene je lik neodoljivo podsetio na lik iz onog ceskog filma Selo moje malo.
Samo sto je Gimpelu zivot nametnuo daleko teze stvari.

ne mogu da ti dam repku, pa ću ovako javno da priznam da se Gimpel lude ne sećam, ali da Selo moje malo obožavam

Zamišljam situaciju ...Rada mi da knjigu na čitanje a unutra ušteđevina.....jel mi kao nalazaču sledi procenat :)

Uzalud zamišljaš. To se nikad neće desiti. :) Ako se desi, sve uzmi. :lol:
Pre ću ja da nađem tvoju, kad mi budeš vraćala knjigu. Msm, možda se tvoj muž zbuni pa stavi platu, da te iznenadi, misleći da je knjiga tvoja. :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back