Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:cmok2:

Mirka, jesi procitala Menjam zivot - Dzejn Grin? (cini mi se da si pisala da je imas u planu)

Jesu li neke cipele, patike , sandale na koricama:lol:
ako jesu prochitala je ja proshle godine na moru...
jeste laganica, ali nije bash sve tra la la ako se dobro secam...
nije nishta specijalno, ali meni je fino legla kad sam je chitala:)

Poslednja izmena:
Jeste li primetile inace koliko ima tih knjiga sa nogama na koricama? Mi ih interno i zovemo 'legs books' :) Drugi cest dizajn za chick lit je sa nekim roze koricama (ili kombinacija roze + noge).
Bas se trude oko korica, tako da nije ni cudo sto prosto moramo da neke knjige uzmemo u ruke, to samo znaci da je posao dizajnera uradjen bas kako treba :)
Nismo ni svesni koliko se truda i istrazivanja ulaze u svaku prodaju, pa i knjiga.

:cmok2:

Mirka, jesi procitala Menjam zivot - Dzejn Grin? (cini mi se da si pisala da je imas u planu)

Ja sam procitala pola, zasto sam prekinula ne znam, ali dovoljno je dobra.
Ako je nema, uzmi bilo sta od nje....nijedna nije losa.

Inace, ja sad imam grdan problem...ne znam koju pre da citam, Kraljicinu ludu ili Djavolju kraljicu.
Ja bih obe ako moze, ....al ne moze :(.

O onih desetak iz bibioteke sto stoje necu da pricam :whistling:

Jeste li primetile inace koliko ima tih knjiga sa nogama na koricama? Mi ih interno i zovemo 'legs books' :) Drugi cest dizajn za chick lit je sa nekim roze koricama (ili kombinacija roze + noge).
Bas se trude oko korica, tako da nije ni cudo sto prosto moramo da neke knjige uzmemo u ruke, to samo znaci da je posao dizajnera uradjen bas kako treba :)
Nismo ni svesni koliko se truda i istrazivanja ulaze u svaku prodaju, pa i knjiga.

Meni se dopadaju korice knjiga Megi O' Farel,plave a nezne....roze zaobolazim,a tek te noge,cipele,sandale i ostalo.....

Citat sa Fejzbuka:

"Какве би књиге морали данас да пишу како би се изборили за читаоце:

М. Црњански: ,,Вампир у Лондону"
Иво Андрић: ,,Демонска авлија"
Александар Тишма: ,,Употреба Демона"
Данило Киш: ,,Вампијарник"
Оскар Давичо: ,,Тајне Крвосисоја"
Меша Селимовић: ,,Дервиш и омаје"
Добрица Ћосић: ,,Корени крвавог Очњака"
Бранско Ћопић: ,,Не тугуј, бронзани Зомби" "

Strava.:lol:

• Podržavam
Reactions: Em.
Ja citam sve sto mi deluje interesantno pa i roze noge knjige :)
A sad trenutno citam neki krimic, The foreigner, Meg Castaldo. Posle cu odmah onaj tajni zapis sto sam najavila pre neki dan.

Procitam ih i ja ako mi ih preporuce,recimo ovde :lol: ,samo mi u knjizari nece nikada ruka poleteti ka tom dizajnu.

Procitala sam 1/3 Biblije otrovne masline,sveza ,pitka,dopada mi se pogled na isti svet,gledan ocima razlicitih osoba.

Radda65 :Moja je jedna plava, a dve krem.

Tri plave i jedna krem. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Procitam ih i ja ako mi ih preporuce,recimo ovde :lol: ,samo mi u knjizari nece nikada ruka poleteti ka tom dizajnu.

Procitala sam 1/3 Biblije otrovne masline,sveza ,pitka,dopada mi se pogled na isti svet,gledan ocima razlicitih osoba.

Tri plave i jedna krem. :mrgreen:

Ja sam završila Bibliju, stvarno sam uživala u knjizi posebno u prve dve trećine, nekako je posle usporila sa zbivanjima, valjda to tako treba. A naravno imala sam i omiljeno viđenje celokupne situacije, tj najinteresantniju sestru, najmlađu, toliko je neverovatno kako dečiji mozak može da funkcioniše i nekada da kristalnije vidi neke stvari od odraslih.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back