Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Citam Moramo da razgovaramo o Kevinu Lajonela Strajvera

odlicna je

kako pročitah šta Mileva čita, naježih se
ne da je odlična, nego je čista desetka (zamalo na napisah VRH)

ALI..nije za svakoga...npr. nije za Mirku, ni pod razno
teška, preteška..tužna, pretužna..nije ljubavna, samo to da kažem
i, onako roditeljski debelo preispitujuća

Sa citiranja Andrića pređosmo na citiranje domaćih političara
crazy-1.gif

Vidim da je prvobitna euforija oko Djurdjevićke splasla...U poslednje vreme, sve neki mlaki komentari, pa se mislim da se ne zalećem s kupovinom ( a priznajem, napravila sam spisak), nego da ubedim sestru da uzme iz biblioteke ( ona je uspela da donekle iskontroliše našu porodičnu maiju za knjigama tj. njihovom kupovinom), pa da se i ja ogrebem za čitanje...

Rado, pa vi ste moje devojke, nema šta!

E ovako,konačno čitam...
Teorije deda Rankove....i sve čekam taj smešni deo...evo dođoh do 137. strane i dalje čekam...brinem se, nisam li nešto propustila.

Meni je bila onako...smeskasta, ali nista posebno....i posle te nemam zelju citam bilo sta od Djurdjevicke. Uzela sam iz biblioteke Kad prezivim ovaj roman. pocela, ostavila i vratila neprocitanu. Al to sam samo ja :confused:

Poslednja izmena:
Završila sam Dar. Drago mi je što sam vas upozorila da je ne kupujete. Cela je dosadna, nerealna, ali sa dobrom porukom. Pošto ne verujem da će neka da je čita, slobodna sam da vam kažem šta je taj dar. To je vreme, koje nam obično nedostaje da kažemo dragim osobama da ih volimo. Često zbog obaveza, jurnjavom za novcem, zapostavljamo one koje bi najmanje trebalo. E upravo je taj dar glavni junak dobio, u obliku tableta (zbog toga je nerealna), da može da se udvostruči, tj. istovremeno bude na dva različita mesta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back