medved_bg
Elita
- Poruka
- 15.540
Vi niste voleli ni Vremeplovca, a? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Završila sam Dar. Drago mi je što sam vas upozorila da je ne kupujete. Cela je dosadna, nerealna, ali sa dobrom porukom. Pošto ne verujem da će neka da je čita, slobodna sam da vam kažem šta je taj dar. To je vreme, koje nam obično nedostaje da kažemo dragim osobama da ih volimo. Često zbog obaveza, jurnjavom za novcem, zapostavljamo one koje bi najmanje trebalo. E upravo je taj dar glavni junak dobio, u obliku tableta (zbog toga je nerealna), da može da se udvostruči, tj. istovremeno bude na dva različita mesta.
Vi niste voleli ni Vremeplovca, a?![]()
Tako sam se ja zalepila knjigu Druga strana ljubavi od Sali Boman.
Gledala korice, i gledala, magnetski su me privlacile, nemam pojma zasto.
Na kraju sam je uzela iz biblioteke, i nije nista posebno, ali kad god prodjem pored nje u knjizari imam potrebu da je uzmem u ruke.
....
. U banji nisam stigla da pročitam ni jednu celu knjigu (dobro je da nisam vukla mnogo), ali sam pri kraju Biblije otrovne masline i baš me očarala
.I ova Dasty dosla da mi pljucne knjizevnicu a ne zna ni kako se knjiga koju cita zove c,c,c...
znasNemoj ti meni sarkasticno na Djurdjevicku imenjakinjuznas
Sta je tebiE ovako,konačno čitam...
Teorije deda Rankove....i sve čekam taj smešni deo...evo dođoh do 137. strane i dalje čekam...brinem se, nisam li nešto propustila.
Pa smesna je vec 137 strana samo ti nisi primetila 
jeste, Lamar
mada..sad kad objasnim
ja sam nešto još čitala od tih Bolenovih..još kad bih znala šte..e to NEŠTO mi se baš nije svidjelo
dal' je bila snaha neka koja je bila ljubomorna na Anu Bolen, pa je nešto uguravali u dvor, pa ona sva nikakva, nesnađena...i ja sam mislila da je to Kraljičina Luda
ali eto nije, a šta sam ja to treće čitala, bog sami zna

meni ovo lichi na Nasledje Bolenovih![]()

NIJE...imam i Drugu B. kći i Nasleđe ...
ovo je bilo iz biblioteke..NEŠTO

E, pa to NESTO taman necu ni citati
Nisam htela ni Kraljicinu ludu, al' pored vas, nemoz' da neces![]()