Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Juhuuuu
filmaktionyellow2.gif

Ja sam bre ozbiljna zena
smilie_girl_073.gif

I za razliku od nekihhhhh... ja CITAM
smilie_les_049.gif

Poslednja izmena:
Ja se jutros probudila u pola pet,i iz nepoznatih razloga sam bila nevidjeno srecna
Skocila iz kreveta i skuvala kafu i citala na miru, indijanci spavaju, pa sam posadila papriku u basti, pa sam napravila strudlu sa makom, i sad posto ne vidim na oci od umora pitam se jesam li zaista srecna ili sam poludela? :think: Bice da je ovo drugo u pitanju

Zavrsila sam Otmenost jeza, divna je, nezna, neobicna ma bas me odusevila, jos jednom hvala sto ste me nagovorile da ne odustajem :heart:
Mada moram da priznam da sam se namucila sa filozofiranjem u knjizi zbog moje lose koncentracije :sad2:

Ja se jutros probudila u pola pet,i iz nepoznatih razloga sam bila nevidjeno srecna
Skocila iz kreveta i skuvala kafu i citala na miru, indijanci spavaju, pa sam posadila papriku u basti, pa sam napravila strudlu sa makom, i sad posto ne vidim na oci od umora pitam se jesam li zaista srecna ili sam poludela? :think: Bice da je ovo drugo u pitanju

Zavrsila sam Otmenost jeza, divna je, nezna, neobicna ma bas me odusevila, jos jednom hvala sto ste me nagovorile da ne odustajem :heart:
Mada moram da priznam da sam se namucila sa filozofiranjem u knjizi zbog moje lose koncentracije :sad2:

Pa što se mučiš sa tim filozofiranjem. Ja to preletim ako me smara i ne udubljujem se. Znam da ovo nije pošteno, niti pohvalno, ali jednostavno nemam vremena ni živaca za to. Jel sad opet treba da pominjem kako sam kad sam čitala Rat i mir, čitala u stvari, samo mir. Šta ću, na takav način živim, imam puno obaveza i knjiga mmi treba da me zabavi, da mi skrene misli sa nekih teških i mučnih tema, a ne da me navede na takve.
Inače, svaka čast šta si sve uradila od jutros. Mi se svi uspavali, sin nije otišao na ispit. Ispraznio mu se telefon, iako ga je juče napunio, baš da bude siguran da će mu zvoniti. A ispit subotom u 8h. Ne znam više ko se prvi probudio tek u 9h. Baš bedak... eto, izjadala sam vam se.
@ tema: I dalje čitam Ljubavne igre i baš me zanima kako će Suzi da se ispetlja iz svega u šta se uvalila.

ja moram da prokomentarišem Megi o' Farel. Kada si otišao je meni bila toliko mučna, na momente i patetična, kao da je pisana samo da izazove tugu, suze, sažaljenje i sve to. Mnogo, mnogo više mi se svidela Daljina medju nama. Susret dvoje ljudi spletom skoro nemogućih okolnosti i hepi end. Valjda je taj srećan kraj presudan. Mora da ima neke nade, budućnosti ...

Jeste šteta za ispit, sad nema do septembra. Ali ima nekih drugih, pa nek uči.. i nisu u 8 ujutru. Baš nehumano. Trebalo je da ustane u 6, pošto smo podaleko od fakulteta.
A za knjigu.. šta ja znam, nekako mi je ko da je po receptu za izazivanje najveće tuge:
sastojci:
- 1 teroristički napad
- 1 pokušaj samoubistva
- prstohvat preljuba
- različite religije
- neprihvatanje veze od roditelja
To sam sad na osnovu moje kratke beleške, ja se inače ne sećam detalja, samo mi je ostala u sećanju neka mračna atmosfera, kao da je pomračenje sunca ili stalno oblačno i kišovito (što verovatno i jeste)
A zar nije on nju nameravao da ostavi i pre nego što je poginuo? Kad je takva plačipi.ka. Izvinjavam se što sam ovako neosetljiva i surova. Ali mi nekako sve to preterano

E i ovde iza mojih ledja se radi matematika, samo ja tu nemam šta da tražim.

Rado, pominjala sam te u vezi s onim profesorom što je na ju tjub stavio postupak rešavanja zadataka... vrlo je popularan. A sećam se da si ti to davno pominjala ovde.

Čerka (koja sprema maturski) samo vikne "Pomoć!", onda brat ili tata dolaze da pomognu. A ja računam na digitronu na kompjuteru kad zatreba. Od rodjenja je umela da sve organizuje da rade za nju.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back