Hvala lamar
. Za pocetak, slican utisak i na mene ostavlja.
. Za pocetak, slican utisak i na mene ostavlja.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
. Za pocetak, slican utisak i na mene ostavlja.Mi u Filološkoj nismoNije, ja sam uvek imala zahtevne profesore srpskog, citalo se samo tako![]()
Svakako nameravam da pročitam. 
Moj orman u kome su stajale knjige se raspao, pa mi knjige stoje u kutijama, al sam nacrtala policu kakvu zelim i zamislila sve te knjige i jos mnogo novih poredjane...Mi u Filološkoj nismo![]()
Branko Ćopić![]()
Znači, ''Kraljičina luda'' nije nešto? Onda neću imati velika očekivanja, pa se neću ni razočaratiSvakako nameravam da pročitam.
Moram da kupim novi ormar sa dooosta polica. Mislim da će knjige zauzeti sav prostor (volim kad su lepo poređane i složene po tematici), a odeću ću morati da držim po kutijama![]()

Sporo čitam u zadnje vreme,stiglo lepo vreme pa se bavim prirodom u bašti;mada su mi prijali i opisi života insekata,ptica,kojota,zmija,glodara i svega ostalogu knjizi Bujno leto-Barbara Kingsolver.
Prava prolećna knjiga,ako ih već delimo i po godišnjim dobima.

, a kući i ne stižem jer mi je prebivalište non- stop u kujni 
često tu Lakunu spominješ u zadne vrijeme
može još neka informacija? pisac? izdavač?

često tu Lakunu spominješ u zadne vrijeme
može još neka informacija? pisac? izdavač?

Devojke samo da vam se javnem pred spavanje,mrtva sam bolesna primam bocke![]()

Devojke samo da vam se javnem pred spavanje,mrtva sam bolesna primam bocke
Stigle mi knjigice sa vockica![]()

'Ajde, čitaj tamo, i ne otkrivaj se noću.![]()
Šalim se, labude, želim ti brz oporavak.![]()

Barbara Kingsolver, napisala Bujno leto i Bibliju otrovne masline. Laguna![]()

Mi u Filološkoj nismo![]()
Branko Ćopić![]()
Znači, ''Kraljičina luda'' nije nešto? Onda neću imati velika očekivanja, pa se neću ni razočaratiSvakako nameravam da pročitam.
Moram da kupim novi ormar sa dooosta polica. Mislim da će knjige zauzeti sav prostor (volim kad su lepo poređane i složene po tematici), a odeću ću morati da držim po kutijama![]()
Mi u Filološkoj nismo![]()
Branko Ćopić![]()
slatka knjiga onako ljudska skroz...o jednom ludom zivotu jedne lude ex balerine koja je bezeci od sebe pobegla cak u Ameriku i tamo i zavrsila svoj ludi zivot tacno onako ludo kako je i zivela. Hari u knjizi sporedan lik...al odlicno iskoriscen. Bravo za Djurdjevicku. Ipak nesto hocu da vam kazem...te prve knjige...daleko su bolje od ovih kasnijih izgleda. Mozda jer je preterala sa pisanjem a mozda i vise nije bilo originalnih ideja. Prema hronologiji sad bi dosle Deda Rankove Riblje teorije koje osim sto su do zla Boga vrcave nemaju ama bas nikakvu pricu u sebi vrednu paznje. Dok sam citajuci Ubistvo i Parking odistinski uzivala u prici.
???Divno sam se provela, odmorila, opustila i pročitala 3 knjige za 6 dana, ukupno oko 1.300strana. Eto, kad se ne mora na posao, a nema ni interneta da gubim vreme, ni pranja i kuvanja, onda može da se čita.
Dobro nam se vratila...
Napokon počela DDRT....

To neke Deda Duškove riblje teorije?Ja ti to nisam dala.
![]()