Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ne mogu da nadjem Bertu na engleskom, koliko vidim ima na spanskom i srpskom :). Jel ona Kubanka ili Spanjolka? Vidim u Spaniji je izdata knjiga ("Oci uragana").

Spanjolka ali mislim da ima neke kubanske korene. Bila je u Beogradu pre dve godine cini mi se i dopala mi se preko intervjua i citala sam neke prikaze te knjige na spanskom u kojima su je dosta hvalili. Sto naravno ne mora da znaci, ali mi se ipak cita knjiga. Nego sam sad u fazonu Irske, a rado bi se vratila i Turskoj pa ne stize Kuba na red :) Racunam to cu na leto, vrelina napolju pa toplo i u knjigama, lakse cu se prebaciti :)

Daaanooo :zag:

smilie-gross_332.gif

ovima nekima (same nek' se prepoznaju) što im se ne sviđa Potraga...
zapamtiću za dovijek' , samo da znate
:p
Ujaaa
smilie_girl_007.gif

i još nešto da kažem, što je prošlo neopaženo, vidim

ni meni se nije dopala Katedrala na moru :rtfm:
al' ja sam je nekako izgurala do kraja
Postovanje :hvala:

g.dine Santo, profesore
ko je pročitao Glembajeve, pročitao je i Budenbrokove, budite sigurni
pozdrav
Tacno tako. Obe su sjajne :ok:

Cao devojke :cao:

Nesto slabo citam ovih dana...tj..citam dve istovremeno, Razum i osecajnost i Nasledje Bolenovih, ali ih obe razvlacim maksimalno.
Ide, ali kilavo. Valjda dodjem s posla umorna, glava mi prepuna raznih gluposti, pa ne prima mnogo informacija.

Kupila sam Dorijana Greja pre neki dan na ulici za 100 din, citala sam ga, ali mnogo davno...doci se i on na red, jednog dana

Vazno da si se ti nama otkocila
smilie_girl_014.gif

Devojkeeeeeeeeee ja juce bila u pohodu na Lagunu,kupila sam
Kako je nestajala Esmi Lenoks
Ostavljena
Ne idimo nocas psima
Rubin u njenom pupku
Sve sto sam voleo
Francuski bastovan nije Lagunino izdanje

A na vockama sam kupila
Mavrov poslednji uzdah
Obojena ptica

Seksualni zivot moje ujne nisam nasla :besna:
Decko u knjizari mi kaze nemamo tu knjigu, ja mu kazem eeeeeee bas steta
A on ce ti meni ma pusti ujnu na miru neka zena radi sta hoce
A ja njemu kazem ma kako da je pustim kad mi vara ujku :zcepanje:

I tako mene nece vise pustati u knjizare :mrgreen:

Kuku Miličice, opustošila si knjižaru, a i svoj novčanik:super:
Jel nešto od ovih knjiga na sniženju?
I ja se meračim da "prošetam" do Lagune.
Baš mi krivo za tu ujnu što ne možeš da je nađeš, nemaš šta da čitaš:( tuga jedna:sad2:

Devojkeeeeeeeeee ja juce bila u pohodu na Lagunu,kupila sam
Kako je nestajala Esmi Lenoks
Ostavljena
Ne idimo nocas psima
Rubin u njenom pupku
Sve sto sam voleo
Francuski bastovan nije Lagunino izdanje

A na vockama sam kupila
Mavrov poslednji uzdah
Obojena ptica

Seksualni zivot moje ujne nisam nasla :besna:
Decko u knjizari mi kaze nemamo tu knjigu, ja mu kazem eeeeeee bas steta
A on ce ti meni ma pusti ujnu na miru neka zena radi sta hoce
A ja njemu kazem ma kako da je pustim kad mi vara ujku :zcepanje:

I tako mene nece vise pustati u knjizare :mrgreen:

Kako si bre kupila Ostavljenu, kad je rasprodata. I u Laguninim kancelarijama su proverili sve knjižare ( dok im je moj dragi dahtao za vratom) i nigde je nije bilo?! Prevrnula sam i čitavu policu u Tempu, u nadi da je neka preostala...i ništa....
U stvari, kada je letos bila na akciji, stavila sam je na spisak i pošto se rasprodala i nikako je nigde nema...ja sad il' da nadjem il' da crknem..

Nesto slabo citam ovih dana...tj..citam dve istovremeno, Razum i osecajnost i Nasledje Bolenovih, ali ih obe razvlacim maksimalno.
Ide, ali kilavo. Valjda dodjem s posla umorna, glava mi prepuna raznih gluposti, pa ne prima mnogo informacija.

Sad kad pomenu Bolenove, primetila sam da ljudi obično pišu da je druga knjiga (''Nasleđe Bolenovih'') mlaka u odnosu na Drugu Bolenovu kći i da su razočarani. Ja nisam bila. Knjiga jeste drugačija i verovatno ljudima nedostaje Ana Bolen i njena spletkarenja, ali nije za potcenjivanje, svakako i nju treba pročitati.

Milice, baš si lepo pazarila, očekujem utiske kad pročitaš bilo šta od toga :)

Ja razmišljam da kupim ovu, skoro je izašla http://www.laguna.rs/index.php?m=naslov&id=1632

Sad kad pomenu Bolenove, primetila sam da ljudi obično pišu da je druga knjiga (''Nasleđe Bolenovih'') mlaka u odnosu na Drugu Bolenovu kći i da su razočarani. Ja nisam bila. Knjiga jeste drugačija i verovatno ljudima nedostaje Ana Bolen i njena spletkarenja, ali nije za potcenjivanje, svakako i nju treba pročitati.

Milice, baš si lepo pazarila, očekujem utiske kad pročitaš bilo šta od toga :)

Ja razmišljam da kupim ovu, skoro je izašla http://www.laguna.rs/index.php?m=naslov&id=1632

:cmok2::zag:

ja sam ih davno čitala, ali drže pažnju, ima raznoraznih likova, ona lagana dekakencija (:zcepanje:..namjerno ne ispravih ) dekadencija...više su mi se dopali od brega

Poslednja izmena:
Sad kad pomenu Bolenove, primetila sam da ljudi obično pišu da je druga knjiga (''Nasleđe Bolenovih'') mlaka u odnosu na Drugu Bolenovu kći i da su razočarani. Ja nisam bila. Knjiga jeste drugačija i verovatno ljudima nedostaje Ana Bolen i njena spletkarenja, ali nije za potcenjivanje, svakako i nju treba pročitati. 1632[/url]

nisam ni ja..odlična mi je...
malo mi treći dio (kako li se zove :think: :whistling:....Medo zna ) onako, meni, lošiji...mada je više da kažem drugačiji od prve dvije, pa možda zbog toga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back