Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
smilie_girl_093.gif

smilie_girl_119.gif

smilie_girl_224.gif

smilie_girl_035.gif
smilie_girl_035.gif

:zag:

A znas Rado od kada zelim da stavim u strip ove dve sa tasnicama?
Pa od kada sam ih prvi put ugledala.
Tako su mi... Obozavam ih :)
Cekala sam zgodnu priliku i nekoga ko se nece naljutiti.
I sad... bas me briga :manikir:

Čuh danas da je ova sledeće nedelje na akciji.
http://www.laguna.rs/korice/1459v.jpg

chitala ja, dobila je za rodjendan :)
pa mogu samo reci da je u njenom fazonu..ko je chitao ishta od nje znace shta mislim...ali ja sam bukvalno progutala za 2 noci...sad mi malo krivo jer mislim da bi mi se svidela vishe da sam je natenane chitala :think:
inache Kako je nestajala Esmi Lenoks(chitala je na moru, celo popodne sam buljila u knjigu, taj dan se nisam ni bucnula u vodu :lol:) je najvishe ostavila utisak na mene, a prochitala sam sve od nje shto je kod nas objavljeno...
i sve su mi se svidele:)

Giovanna, spremaš se na pusto ostrvo?:zper: 3500strana.:eek:
Imam samo prvih pet. Pročitana samo peta. Problem je što su teške ko cigle, stara varijanta papira, nisu za poneti već za kućno čitanje. Čekaju neki raspust, kao i mnoge druge.:(

i da izjavim

ne mogu da čitam zato što

1.toliko su me stisli, sram ih bilo
2.preumorna sam trenutno..ono najgore umorna i fizički i svakako, niti mogu da spavam niti da gledam
3.Ruždija me razočarao, pa moram malo da se oporavim
4.razno

Giovanna, spremaš se na pusto ostrvo?:zper: 3500strana.:eek:
Imam samo prvih pet. Pročitana samo peta. Problem je što su teške ko cigle, stara varijanta papira, nisu za poneti već za kućno čitanje. Čekaju neki raspust, kao i mnoge druge.:(

Auuuu, nisam znala da je toliko...Poneću samo 1 knjigu, ostale ću da čitam kad dođem sa odmora...
Biće duži odmor nekih mesec dana, bez kompa, TV-a...
Jedino me razočara što su teške ko cigle, ko da nosa to...

ja nosila na letovanje (jednom prilikom u srednjoj shkoli) Grichku vjeshticu :lol:
a znate kolika je to knjizurina..stavljala sam je i pod glavu na plazi:zcepanje:
al da ne greshim dushu i chitala sam je iako su me svi okolo gledali kao da sam luda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back