Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
isčitala ga ja ..nekad davno se vodio kao erotska literatura
Jao Ester, jeste tako. Imala sam nekada onaj komplet Velike ljubavi (gde li mi je taj komplet :think: sam bog zna), i u okviru njega je bila Rimljanka. I ona se jeste tretirala bas tako :rumenko: kako kazes :)

Završila sam Udruženje ljubitelja knjige i pite ljuskuše, sad mi žao. :( Osećaj je kao da sam i ja bila na ostrvu sa njima. Mislim da svaka članica ove naše biblioteke treba da je pročita, čak i Mirka. Super je! :super: :)
E bas tako! I meni bilo zao :( kada je bio kraj. A retke su ipak takve knjige gde vam je zao sto je kraj :zag:

Već si je pročitala? Ja sam je uzela iz biblioteke, pa kad stignem...
Bi, vazno je da si se ti nje dokopala. Pa sad lagano kad dodje na red uzivaces. :)

smilie_girl_266.gif

smilie_girl_303.gif

Sto su sasavi :D

isčitala ga ja ..nekad davno se vodio kao erotska literatura

i sad ču opet da preporučim njegovu prvu ženu
evo sam gledala po kući, ne znam gdje mi je ta knjiga, a ljetos sam je ponovo čitala..pa sad ne znam ni kako se žena zove...a knjiga..nešto kao Istorija svijeta..jako tužna i mučna knjiga, mislim i da sam čak pisala o njoj ovdje
i ta žena jako dobro piše, napisala je još nekoliko dijela, ja sam uspjela iz biblioteke da uzmem "Varvarsko ostrvo"..i to sam davno čitala

baš i nisam ovo morala da pišem sa ovako malo podataka, al' eto

TA žena se zove Elza Moreti..sjetila se jutros na treningu
i meni se jako sviđa kako piše

• Podržavam
Reactions: Em.
Završila sam Udruženje ljubitelja knjige i pite ljuskuše, sad mi žao. :( Osećaj je kao da sam i ja bila na ostrvu sa njima. Mislim da svaka članica ove naše biblioteke treba da je pročita, čak i Mirka. Super je! :super: :)

Ja hoću, sigurno..samo ne znam kad...čim je nađem

i stvarno bi mogle da imamo jednu zajedničku knjigu, mislim knjigu koju smo sve pročitale
koja se dobrovoljno javlja da prati ovu ULJKIPLJ?

Opljackala sam biblioteku..:lol: Uzela Karmen Bin Ladin - Moj zivot u porodici Bin Laden,
Mapa za izgubljene ljubavnike, Republika ljubavi, Lejla, Mongolija, Dodir tla..

Javi kakav je ''Dodir tla'', merkam je mesecima i nikako da uzmem. Mene je ''Mongolija'' smorila, ja mislila da će to biti interesantan putopis jer skoro ništa ne znam o tim krajevima, ali sam se razočarala. Jako sporo sam je čitala, mada je tanka. A nešto i ne volim knjige u kojima se prepliću stvarnost i neke izmišljotine likova.
Ja trenutno čitam zbirku priča epske fantastike, ''Legende'', ima 11 priča različitih autora i gustiram ih otprilike svakog meseca po jednu, još od prošlog leta.
Sledeću knjiga koju kupujem je ''Princeza iz senke'', svojevrstan nastavak ''Svetkovine ruža'', jedva čekam da krenem s čitanjem.

Javi kakav je ''Dodir tla'', merkam je mesecima i nikako da uzmem. Mene je ''Mongolija'' smorila, ja mislila da će to biti interesantan putopis jer skoro ništa ne znam o tim krajevima, ali sam se razočarala. Jako sporo sam je čitala, mada je tanka. A nešto i ne volim knjige u kojima se prepliću stvarnost i neke izmišljotine likova.
Ja trenutno čitam zbirku priča epske fantastike, ''Legende'', ima 11 priča različitih autora i gustiram ih otprilike svakog meseca po jednu, još od prošlog leta.
Sledeću knjiga koju kupujem je ''Princeza iz senke'', svojevrstan nastavak ''Svetkovine ruža'', jedva čekam da krenem s čitanjem.

Pogledala sam malo na netu o Dodir tla i uglavnom se svodi na to da je knjiga mracna :confused: i da je mnogo, mnogo bolja Mati pirinca.

Pus, nemoj mi razbijati iluziju vezano za Mongoliju :sad2: Bas ocekujem da bude ok.
Od kad sam procitala Tri soljice caja - primila sam se na putopise :lol:

Opljackala sam biblioteku..:lol: Uzela Karmen Bin Ladin - Moj zivot u porodici Bin Laden,

Ovo je odlicna, ali odlicna knjiga! Ja sam njome bila potpuno odusevljna pre par godina kada sam je procitala. Totalno sam se sazivela i sa likovima i s njihovim dilemama. I stekla sasvim uverljivu (i nadam se tacnu, ali ipak ne mogu da tvrdim posto nisam tamo zivela) o zivotu emigranata, uglavnom Pakistanaca ali lako mogu da se zamisle i ostali, u Engleskoj. :super:

Ih, pa u tu pljacku stalno idemo Cruella i ja :D

Ja juce uzela:
Ostrvo – Mesa Selimovic
Zivot je bajka – Dubravka Ugresic
Forsiranje romana reke – Dubravka Ugresic
Cim prezivim ovaj roman – Mirjana Djurdjevic
Kci srece – Izabela Aljende
Kradljivica knjiga - Markus Zusak
a vec imam nekoliko na citanju :roll:

Jos u busu pocela Cim prezivim ovaj roman, i citam je kad god imam slobodno makar 10-15 minuta.
A Dvore od oraha citam uvece :)

Ih, pa u tu pljacku stalno idemo Cruella i ja :D

Ja juce uzela:
Ostrvo – Mesa Selimovic
Zivot je bajka – Dubravka Ugresic
Forsiranje romana reke – Dubravka Ugresic
Cim prezivim ovaj roman – Mirjana Djurdjevic
Kci srece – Izabela Aljende
Kradljivica knjiga - Markus Zusak
a vec imam nekoliko na citanju :roll:

Jos u busu pocela Cim prezivim ovaj roman, i citam je kad god imam slobodno makar 10-15 minuta.
A Dvore od oraha citam uvece :)

6 komada, svaka čast! I za koliko to otprilike pročitaš? Ja nemam vremena za više od 3 mesečno:(, a nadam se da uskoro neću imati ni za toliko, tj da će mi se ostvariti to što čekam;).

Ostrvo:super:, uživaćeš, a i ostale zvuče obećavajuće!

6 komada, svaka čast! I za koliko to otprilike pročitaš? Ja nemam vremena za više od 3 mesečno:(, a nadam se da uskoro neću imati ni za toliko, tj da će mi se ostvariti to što čekam;).

Ostrvo:super:, uživaćeš, a i ostale zvuče obećavajuće!
Stvarno ne znam za koliko procitam :)
Kako kada.
Zavisi koliko vremena imam, koliko su knjige obimne, privlacne...
Imam tri broja u biblioteci (porodicno uclanjenje...), uzimam knjige za sebe i sestru, uglavnom citam, vracam, produzavam... tako :D
Ostrvo sam po tvojoj preporuci i uzela :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back