Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i, da vas, sve, pitam nešto
al' ozbiljno sad
šta znači TUST..evo odlomoak.."već zamišljala tustog Čeha (mislila je zbog nečega da mora biti tust)..."...hrvatsko izdanje
i nikad mi ta riječ nije bila jasna..debeo, nabijen, musav?????

inače čitam Ugrešičku..Forsiranje romana reke..i odlomak je odatle

Ja da prijavim da sam pročitala Igru istine za dva dana koja ima 385 strana :rtfm: :lol: inače krupna slovca da znate :zper:
Što sve vodi tome da mi se knjiga baš dojmila, što bi rekli hrvati, svima je preporučujem, Mirka i tebi, mislim da bi ti odgovarala .
ja2.gif

Inače radi se o ženi koja prolazi kroz bračnu krizu, ali da bi došlo do te njene priče pisac nam je opisao tako lepo priču njene majke, njenog oca, još ljudi njoj itekako bliski i njihove priče jako zanimljive, čak toliko inetersante da je nisam mogla odložiti za neki drugi dan već do sada čitah sva sa nekim blagim nestrpljenjem koje je titralo u meni tokom čitanja.:)

Crul_Devil me podseti da idem u ponedeljak u biblioteku kako bi se snabdela sa još koju knjigu za praznike.

.

Evo mene :flert:
Nasa Biblioteka je jedina biblioteka koja radi uvek - bez pauze :zaljubljena:

Pocela sinoc da citam Dvori od oraha - Miljenko Jergovic i
Klinci od dva metra - pripovetke (po Daninoj :heart: preporuci )

Pripovetke citam tako po jednu-dve, pa predjem na roman :)

Ja sam sređivala police, prošle godine kupljene, koje su se polomile pod dvorednim teretom. Ne, ovde je nemoguće napraviti red. Ćerka je kratko prokomentarisala da prestanem sa kupovinom knjiga dok ove ne pročitam. Crno dete, pa ja neću moći to u ovom životu.:sad2:

Ja sam sređivala police, prošle godine kupljene, koje su se polomile pod dvorednim teretom. Ne, ovde je nemoguće napraviti red. Ćerka je kratko prokomentarisala da prestanem sa kupovinom knjiga dok ove ne pročitam. Crno dete, pa ja neću moći to u ovom životu.:sad2:
Ih Rado! Tolke godine pred nama a ti... :zag:

znam da su DVERI (msm, Lamar) po mojoj preporuci
a gdje je meni :heart: ?
Ester, pise "DvOri", sad gledala. I :heart: i :heart: i :heart:
Pa ti si mi preporucila naravno. Ima 500 strana :lol:

NIsam otisla u bibioteku, zvala sam, izgleda da ne rade danas, a radili su subotom. :besan2:

Imam ja sta da citam, ali su mi potpuno poremetili plan
Moja biblioteka Bg-B.Brdo, radi jednu ili dve subote u mesecu. Ne rade svaku subotu. Zato ja nazovem u petak ako hocu da idem subotom do njih :zag:

Ih Rado! Tolke godine pred nama a ti... :zag:

Ester, pise "DvOri", sad gledala. I :heart: i :heart: i :heart:
Pa ti si mi preporucila naravno. Ima 500 strana :lol:

Moja biblioteka Bg-B.Brdo, radi jednu ili dve subote u mesecu. Ne rade svaku subotu. Zato ja nazovem u petak ako hocu da idem subotom do njih :zag:

Znam ja da sam tupava sto nisam zvala juce da proverim :lol:

Ali sledeci put sigurno necu da pogresim :zag: :D

Inace vec sat vremena gledam u Igru prestola i Naledje Bolenovih i nikako da se odlucim koju da pocnem :think:...i tako ja ih gledam, one gledaju mene...kad to ovako napisem ne zvucim sama sebi bas najnormalnije :eek:....ali nema veze :whistling:

Inace vec sat vremena gledam u Igru prestola i Naledje Bolenovih i nikako da se odlucim koju da pocnem :think:...i tako ja ih gledam, one gledaju mene...kad to ovako napisem ne zvucim sama sebi bas najnormalnije :eek:....ali nema veze :whistling:

Ja tako od juče gledam ULJKIPLJ, što mi je autobuska i Dezire, koja mi je kućna varijanta, i ko magare između dva plasta sena, ne uhvatih se još ni za jednu.:manikir:

Jao ženske imam jednu molbu za vas :D

Prijateljici mi se bliži rođendan pa hoću nekom knjigom da je obradujem.Treba mi neka dobra, baš dobraaaaa ljubavna knjiga, koja bi po mom nekom mišljenju trebala malo da je razdrma,pa malo više :think: , čak i suze dolaze u obzir :lol:

Pa izvolite navalite sa naslovima :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back