danasc80
Aktivan član
- Poruka
- 1.173
Kako bre mozete da citate knjige o pederina ?
A sto da ne?!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako bre mozete da citate knjige o pederina ?
Joj ja ne mogu.
Ne mogu da zamisljam te slike i scene i sve kao sto zamisljam sve drugo dok citam.
Ne vredi nece dusa.
Moraces malo detaljnije da bi me ubedila![]()
ok
znaci pricu prica muskarac, derpe, ali ne onakav kakvim ga savremena literatura i kinematografija predstavljaju
ovaj je onakav da bi mogla da se zaljubis u njega
znaci-knjiga za tebe..i mene
ima radnju, koja sama po sebi nije pederska
ima jednu dublju pricu, pomalo misterioznu potku, koja se odlicno razresava na kraju
naracija je lepa, laka za citanje, klizi, a nije trivijalna
plus, knjiga nije obimna, procitaces je za vikend
citaj!
Dobro ...al budem li se smorila ubicu te.
Bone nemam ...a i da imam odakle mi!
e, nek ti onda sad drugi preporucuju knjige![]()
zasto neki od vas imaju ove fensi smajlije, a ja ne????
Marie Louise Fischer " U drugom braku"
290 str sam "progutala" u jednom danu.. bas dobra knjiga.
zasto neki od vas imaju ove fensi smajlije, a ja ne????
Pogledajte prilog 167304zasto neki od vas imaju ove fensi smajlije, a ja ne????
Inace trenutno citam Poslednji dani - Anita Dajamant. Za pocetak nije lose...malo mracno, ali volim ja njen stil pisanja.
nema bre toga
bas je ok knjiga, veruj mi
bas ostavlja utisak i mnogo je lepo pisana
edit: dobro, mora malo da editujem...nije da nema pederaja, al nije gadno..meni nije bilo..prosto posmatras neciju emotivnost i sexulanost isto kao da je i hetero izrazena..verovatno bi se neko cvrstih moralnih i sexulnih skrupula malo zgrazao, al taki nek citaju bibliju....
edit: dobro, mora malo da editujem...nije da nema pederaja, al nije gadno..meni nije bilo..prosto posmatras neciju emotivnost i sexulanost isto kao da je i hetero izrazena..verovatno bi se neko cvrstih moralnih i sexulnih skrupula malo zgrazao, al taki nek citaju bibliju....
Gradska biblioteka objavila listu najčitanijih knjiga. Dosta se podudara sa knjigama pominjanim ovde. Pa naravno. To smo mi koji smo birali i čitali te knjige. Dugačak tekst pa ga stavljam u spojlere
Četiri knjige "Lagune" među 10 najčitanijih u Beogradu
Biblioteka grada Beograda danas je na 80. rođendan objavila listu 10 najčitanijih knjiga prema podacima prikupljenim iz svih ogranaka na teritoriji grada tokom 2010. godine, a prvo mesto je pripalo trilogiji Stiga Lasona "Milenijum", u izdanju "Čarobne knjige".
Najviše naslova - četiri - na ovoj listi objavila je "Laguna", koja je prema odluci žirija Biblioteke grada Beograda, na čijem je čelu bila direktorka Jasmina Ninkov, dobila nagradu "Gligorije Vozarević" kao najbolji izdavač godine.
Ova izdavačka kuća je na poslednjem Beogradskom međunarodnom sajmu knjiga dobila nagradu izdavač godine prema glasovima novinara akreditovanih na sajmu.
Na drugom mestu liste najčitanijih knjiga BGB je roman Haleda Hodeinija " Hiljadu čudesnih sunaca" (Laguna).
Zatim sledi "Koliba" Vilijema Janga, a na četvrtom mestu je roman novog nobelovca Marija Vargasa LJose "Avanture nevaljale dovojčice", oba u izdanju " Lagune" koja je štampala i Hoseinijev prvi roman "Lovac na zmajeve", kome je pripalo šesto mestio na listi najčitanijih.
Na petom mestu je roman "Marina" Karlosa Ruisa Safona koju je objavila " Čarobna knjiga".
Na sedmom mestu je roman Harukija Murakamija "Kad padne noć" (Geopoetika), na osmom je Paulo Koeljo sa romanom "Pobednik je sam" ( Paideia), na devetom "Izgubljeni sindrom" Dena Brauna (Solaris) i deseti je "Kaluđer koji jer prodao svoj Ferari" Robina Šarma.
Na listi najčitanijih knjiga koju je objavila BGB mogu se naći naslovi koji su objavljeni i prethodnih godina. Na listi 20 najprodavanijih u 2010. koju je objavila elektronska "Knjizara com" nalaze se uglavnom sve koje su bile i najčitanije, sa izuzetkom prvoplasiranog "Milenijuma", što je, verovatno, posledica da je cena trilogije za prosečnog kupca knjiga previsoka.
Tako se na vrhu liste najprodavanijih nalaze dva Hoseinijeva romana na sedmom je "Koliba", na devetom " Kaluđer" koji deli mesto sa "Pobednikom", a "Avanture" su na 19. mestu.
Ne kapiram sto je Kad padne noc usla u ovu listu...ja osim vas ne poznajem NIKOG da je citao, a oni koji su citali kazu da je po malo i dosadna, sa cime se i ja slazem.