gost 39034
Elita
- Poruka
- 20.782
U je ..da i da na neki nacin![]()
pa, jeste i jedno i drugo, i zeznula ga je i opametio se
na kraju

posle moram ovo da brisem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U je ..da i da na neki nacin![]()
Poslednji je dan akcije. Ja dokupih Vrata krletke i Majka je samo jedna.
Produžena akcija do 20 februara...
Sad mi ne ginu bar još tri.Dve od Atvudove, Moralni poremećaj i Antilopa i kosac, i Slatkiši za doručak.
![]()
Ja sinoc gledala i ne znam nesto ne vidim nista bas bas bas da mi srce trazi.
Ostalo je da kupim ...Zemljopiscevu biblioteku, Prodavnicu sarija, Vrata krletke(ajde Rado citaj brze) i jos nesto samo sam sad zabroavila sta.
Al do 20.02. ima foreeeeee ....
A, ne! Sad idem melo na proverene. Mrzi me više da mrljavim. Kad me knjiga ne zove, ja je i ne računam. Ova Matemetika ljubavi me ubi. Lepo reče nečija majka koja je čitala, nije loša, al' dosadna, brate. A i svi ovi praznici...otegla sam je baš, a to ne volim. Treba mi malo živosti od sutra, kiša će ponovo.![]()
prodavnica sarija je malo mucna..![]()
prodavnica sarija je malo mucna..![]()
Preskačem je onda!
Molim novi predlog. Hoću nešto čitljivo, da ima radnju.
Au Rado! I ja se zeznula... MIslim, nisam je citala, ali sam je kupila onomad. No dobro, nije prvih bacenih 400 (ili koliko je vec bila) dindzi za knjigu![]()
Meni je bila divna. Procitala sam je u dahu. Ali mi je "Zemljopisceva biblioteka" bila neopisivo razocaranje. To je samo jos jedan dokaz koliko su ukusi i potrebe u odredjenim trenucima razliciti.
Imam tu pedersku, Bazenska biblioteka.![]()
Meni je bila divna. Procitala sam je u dahu. Ali mi je "[/B]Zemljopisceva biblioteka" bila neopisivo razocaranje. To je samo jos jedan dokaz koliko su ukusi i potrebe u odredjenim trenucima razliciti.
pa, jel ti se dopala?
Imam tu pedersku, Bazenska biblioteka.![]()
Mirka, je l' čuješ? A ti bi da kupiš.