Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sinoc gledala i ne znam nesto ne vidim nista bas bas bas da mi srce trazi.
Ostalo je da kupim ...Zemljopiscevu biblioteku, Prodavnicu sarija, Vrata krletke(ajde Rado citaj brze) i jos nesto samo sam sad zabroavila sta.
Al do 20.02. ima foreeeeee ....

Meni ostalo jos da kupim "Pismo/glava" i eventualno "Povest o mojoj zeni" i stavljam Lagunu ad acta do daljeg. Toliko divnih knjiga zelim od drugih izdavaca, i stvarno nije u redu da najvise para dam Laguni kad me posle mrzi da citam njihove knjige. Proslom godinom sam uglavnom zadovoljna jer sam njihovih knjiga sebi kupila oko 10-ak sto je veliki uspeh (ili neuspeh s njihove strane, kad mene ne mogu vise da zainteresuju svojim izdanjima;)

Ja sinoc gledala i ne znam nesto ne vidim nista bas bas bas da mi srce trazi.
Ostalo je da kupim ...Zemljopiscevu biblioteku, Prodavnicu sarija, Vrata krletke(ajde Rado citaj brze) i jos nesto samo sam sad zabroavila sta.
Al do 20.02. ima foreeeeee ....

A, ne! Sad idem melo na proverene. Mrzi me više da mrljavim. Kad me knjiga ne zove, ja je i ne računam. Ova Matemetika ljubavi me ubi. Lepo reče nečija majka koja je čitala, nije loša, al' dosadna, brate. A i svi ovi praznici...otegla sam je baš, a to ne volim. Treba mi malo živosti od sutra, kiša će ponovo. :lol:

A, ne! Sad idem melo na proverene. Mrzi me više da mrljavim. Kad me knjiga ne zove, ja je i ne računam. Ova Matemetika ljubavi me ubi. Lepo reče nečija majka koja je čitala, nije loša, al' dosadna, brate. A i svi ovi praznici...otegla sam je baš, a to ne volim. Treba mi malo živosti od sutra, kiša će ponovo. :lol:

Au Rado! I ja se zeznula... MIslim, nisam je citala, ali sam je kupila onomad. No dobro, nije prvih bacenih 400 (ili koliko je vec bila) dindzi za knjigu :D

Preskačem je onda!

Molim novi predlog. Hoću nešto čitljivo, da ima radnju.

hmmm
pa, npr. Bazenska biblioteka-Alan Holingherst
Tamni lavirint-Darel
eto, za to imam utiska da bi ti se dopalo...i, ono sto jos pre preporucih Mirki: Kradja-Ljubavna prica-Piter Keri (potpuno drugacije od Oskara i Lusinde, ali isto fenomenalno. to si verovatno njegovo citala?)
mislim da su sve Lagunine...u stvari, za Darela nisam sigurna...

Au Rado! I ja se zeznula... MIslim, nisam je citala, ali sam je kupila onomad. No dobro, nije prvih bacenih 400 (ili koliko je vec bila) dindzi za knjigu :D

Ma, nije loša, ali radnja otegnuta, ne mogu da pohvatam šta je šta. Valjda zato što čitam 30 strana dnevno, ni toliko. Nisam imala vremena ovih dana od obaveza, a i kuća puna, svi na okupu, ko termiti.:)

Meni je bila divna. Procitala sam je u dahu. Ali mi je "Zemljopisceva biblioteka" bila neopisivo razocaranje. To je samo jos jedan dokaz koliko su ukusi i potrebe u odredjenim trenucima razliciti.

nisam ni rekla da nije divna, ili dobra knjiga....meni je bilo mucno citati neke delove, i generalno su mi mucan utiska ostavili citav njegov simplifikovan zivot, ta nejadnakost medju ljudima, pogotovu zenama, taj neciji mali, skuceni svet iz koga nema izlaza....ne kazem da nije za preporuku, al tesko da neko moz da se oseti lepo i leprsavao nakon nje

Imam tu pedersku, Bazenska biblioteka. :)

Ja citala. Meni se dopala, ali mi je bolja bila "Nit lepote", isto Holingherst. Svidja mi se kako pise i odlicno je u oba romana dao atmosferu vremena. Uvek bih rado nesto njegovo procitala. "Falling star" je kod Lagune dugo bila po spiskovima planova za .... godinu ali sad je vise nema, ne znam sta bi. Valjda im nije dovoljno komercijalan pisac (sto je fakat, narocito u Srbiji:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back