- Poruka
- 55.706
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ona je u takvim romanima veoma, veoma ubedljiva.
Već sam pisala kako sam, kad sam čitala Sluškinjinu priču, usred noći htela da podignem svu lovu iz banke i ušijem je u dušek
Ali ozbiljno, baš mi nije bilo svejedno.
Vratila me, bre, u ono dečje doba kad ne smeš noću da zaspiš posle nekog strašnog filma ili stripa. Samo što to sa decom i nije tako teško, a kad uspe sa odraslima...to je majstor, nema šta.

Ma šta bih ja u njemu?Dovoljna mi je fotelja-ljuljaška. I knjige. Može kamin.
Da, i drugarice. Kako se zvaše onaj film o ljubiteljima knjiga Džejn Ostin?
Ja čitala knjigu "Moj gospodin savršeni" Aleksandre Poter... kad ona (glavna junakinja) kreće na neko novogodišnje putovanje "Putevima Džejn Ostin", sa gomilom baba i jednim neotesanim novinarem s kojim se, narafski, do kraja putovanja spandja. A u tim kućama koje posećuju joj se sve pričinjava gospodin Darsi. A kao kroz maglu se sećam da sam gledala i neki film. Ili sam mnogo plastično zamislila scene iz knjige.
A posle te knjige sam morala ponovo da pročitam Gordost i predrasuda. Ma ne mogu te savremene limunadice, sve na prvu loptu, da se uporede sa pravom limunadom Džejn Ostin.
.
mislim se nesto da se sad ispisem iz nje, posto kod Dane nema cega nema
).
ove ljubitelje Kinga (Pa sta cu mora neko da bude kriv, necu valjda ja)
E pa bas, bas slatki![]()
Simpaticna neka grupica cini mi se....
A ti mi dodjes generalni entuzijasta za saranje po izdavacima, vremenima, stilovima i piscima

jes' da volim debele, al' ima i tu selekcije
. Ne bih mogala reci da smo se zaljubili na prvi pogled, ali ko zna sta ce s' nama biti! Prava ljubav uostalom i ne dolazi tek tako 

-Dusan Baranin -Mehmed pasa Sokolovic (oduvek, a narocito od kad sam procitala Hamam Balkanija sve je vece moje interesovanje za ovaj lik, i za Istok generalno)
Baranina..iz istog razloga koji ti pominješ...doobar,i paša dobro opisan, prosto da se zaljubiš u čovjeka...sad vidjeh, ne zbog Hamama, nego zbog nekih drugih knjiga gdje se pominjao...čisto me zaintrigirao čovjekovako
Lamarko, nešto ti se ja ne nalazim u Kingu,pa makar koliko bio debeojes' da volim debele, al' ima i tu selekcije
Dano, ja sam Lamarkov prvi zamjenik, čisto da se zna
a negdje sam vidjela fotelju za čitanje i imaću je kadtad..kockasta, udobna, a sa strana police za knjige..i samo rukom odozdo uzimaš šta ti se čita
i na krstarenje onim ogromnim brodom ću ići kadtad, jes' da nema veze sa knjigama, al' eto da podijelim sa vama
)Davno sam je procitala i bas mi se svidela...

čitala sam ja...već je simtomatično ovo veoma
i Marlija..dobra, duhovita, lagana i simpatična...film nisam gledala
i, ali vjeruj miBaranina..iz istog razloga koji ti pominješ...doobar,i paša dobro opisan, prosto da se zaljubiš u čovjeka...sad vidjeh, ne zbog Hamama, nego zbog nekih drugih knjiga gdje se pominjao...čisto me zaintrigirao čovjek

Ja sam citala P.S. I love you i pokusala jos jednu a nije Dar i odustala sam.
Nije mi se dopalo.
Film sam gledala pre knjige pa mi je bio prelep i nekako sam zbog njega izgubila zar za knjigom a ova druga knjiga ( cak se ni naslova ne secam al znam da nije dar ) mi je bila totalno bzvz.

Mirka,
druga je verovatno Na kraju duge
Ova ''Dar'' je najnovija.
Znaci stvar gotova. Sve smo se upisale u Daninu biblioteku![]()
Nego danas dovukla 100 kila knjiga iz ove moje sadasnje biblioteke (mislim se nesto da se sad ispisem iz nje, posto kod Dane nema cega nema
).
'Naci nasla Mirjanu Djurdjevic - Prvi, drugi, treci covek! (Ona je obicno na citanju, danas sam imala srece).
Onda tamo jos neke.
I bukvalno dovuuukla knjigu "To" - Stivena Kinga. Ej bre, to je knjiga u dva dela, svaki po 500 strana, dimenzije knjige nisu one normalne, nego 23X16 cm. Po mojoj slobodnoj pijacarskoj proceni njih dve zajedno imaju oko 3kg. Esterka sta cekas covece!![]()
E, ako mi se ne dopadne pobicuove ljubitelje Kinga (Pa sta cu mora neko da bude kriv, necu valjda ja)
Odoh da procitam makar 200-300 grama necega![]()
Stvarno citam svasta. Ali sta li ce biti sa ovim Kingom ziva nisam. Ne bih mogala reci da smo se zaljubili na prvi pogled, ali ko zna sta ce s' nama biti! Prava ljubav uostalom i ne dolazi tek tako
![]()
), a ako nema negativaca, onda mogu samo da izigravaju dobrocudne komade namestaja.