Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Verovatno neka biblioteka.:)

To je naaaaajlepsa biblioteka ikad, zudnja moga srca! :) Biblioteka je iz crtanog "LEpotica i zver" kada Zver hoce da joj pokloni nesto zaista lepo, sto bi ona najvise zelela, pa joj pokloni ovu biblioteku. A knjige dokle god pogled dopire, od poda do plafona, a plafon visok narafski, posto je to dvorac, jel'te:D
library.jpg

Poslednja izmena:
Aha, to je znaci. Ja se nesto secam nekako drugacije te biblioteke... Hm... To cega se ja secam je ipak igrani film. Cekajte, jel ima igrani film Lepotica i zver?

Crtani draga :)
Uzgred, na koji igrani mislis, neki ekspresinisticki?
Htela sam da kazem, onaj Koktoov ali je ispalo nesto bezveze. Vise ne znam ni sta kucam. Bice da mi je vreme za spavanje.

Poslednja izmena:
Ma moze i dvorac, nije na odmet... Pa da dodju sve drugarice s foruma na druzenje, knjige, cajne kolacice i caj s rumom

Izgleda da nam srce zudi za istim stvarima :D

A zar sama biblioteka nema dovoljno prostora za forumske drugarice? Sta ce ti dvorac
Osim ako forumasice nemas nameru da pustas unutra, za svaki slucaj :lol:

Taj što ima dvorac, ne briše prašinu, ima Dacu za to.
Ergo, ja hoću i dvorac :manikir:

Tako je Medo, uz izmenu da imam one svecnjake i cajnike i ostale sto govore da mi odrzavaju dvorac. A forumasice i ja cemo da pijemo caj u biblioteci jer tamo ima kamin (molicu lepo, pogledati sliku) ali dobro imati i dvorac jer ako zurka u pidzamama medju knjigama bude dugo trajala treba prespavati. A najlepse se zaspi kad se cita pred spavanje tako da svi ponesu u svoje sobe po nekoliko knjiga da imaju, u zavisnosti od raspolozenja.
I vec sam rekla da mi prasina u knjigama ne smeta. Mada, ogradjujem se od onog lepljivog primerka sto ga je Lamar donela kuci - taki u mojoj biblioteci ne bi bio!

E sad, ovo je malo off ali se ipak tice knjiga i ludaka ljubitelja istih :) Ima na facebooku odlicna serija stripica o knjiskim moljcima koji su taaaako medeni - zovu se Filip i Olga. I imaju super fore koje se cesto ticu igre reci, ili citanja, ili recimo audioknjiga i tako, i bas volim da ih pratim. Skroz su simpa. Ne znam sto sam vam ovo ispricala osim sto sam htela da podelim utiske :D

E sad, ovo je malo off ali se ipak tice knjiga i ludaka ljubitelja istih :) Ima na facebooku odlicna serija stripica o knjiskim moljcima koji su taaaako medeni - zovu se Filip i Olga. I imaju super fore koje se cesto ticu igre reci, ili citanja, ili recimo audioknjiga i tako, i bas volim da ih pratim. Skroz su simpa. Ne znam sto sam vam ovo ispricala osim sto sam htela da podelim utiske :D

Neka si. Tako i ja. Nekad nesto skroz off, al mi posle lakse :) .

Dobro, u redu. Imacemo i dvorac. Predajem se. Zbog te Dace sto ce da brise prasinu :) . Nervirace me sto ce da se vrzma okolo, ali dobro. Rada i ja smo u manjini, pa neka.

Podeli i linak, nemoj da si stipsa :D

Tako je Medo, uz izmenu da imam one svecnjake i cajnike i ostale sto govore da mi odrzavaju dvorac. A forumasice i ja cemo da pijemo caj u biblioteci jer tamo ima kamin (molicu lepo, pogledati sliku) ali dobro imati i dvorac jer ako zurka u pidzamama medju knjigama bude dugo trajala treba prespavati. A najlepse se zaspi kad se cita pred spavanje tako da svi ponesu u svoje sobe po nekoliko knjiga da imaju, u zavisnosti od raspolozenja.
I vec sam rekla da mi prasina u knjigama ne smeta. Mada, ogradjujem se od onog lepljivog primerka sto ga je Lamar donela kuci - taki u mojoj biblioteci ne bi bio!

Ih, sto mi se ovo svidja!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back