lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Sledeće što uzimam da čitam je definitivno Sluškinjina priča. Hvalile ste je još letos i na spisku mi je, ali onda uvek sa pulta u biblioteci izaberem nešto drugo.
A jel da prvo podignem pare iz banke ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sledeće što uzimam da čitam je definitivno Sluškinjina priča. Hvalile ste je još letos i na spisku mi je, ali onda uvek sa pulta u biblioteci izaberem nešto drugo.
A jel da prvo podignem pare iz banke ?
ja ne kapiram sta je na avataru
![]()
Verovatno neka biblioteka.![]()
Lako je tebi da ignorises, a ja moram da odlepljujem list po listI ignorisem pricu o muzgavoj knjizi![]()
Verovatno neka biblioteka.![]()
Aha, to je znaci. Ja se nesto secam nekako drugacije te biblioteke... Hm... To cega se ja secam je ipak igrani film. Cekajte, jel ima igrani film Lepotica i zver?
E, to je i moga srca žudnja. Ne dvorac, samo biblioteka.![]()
Crtani draga
Uzgred, na koji igrani mislis, neki ekspresinisticki?
Ma moze i dvorac, nije na odmet... Pa da dodju sve drugarice s foruma na druzenje, knjige, cajne kolacice i caj s rumom
E, to je i moga srca žudnja. Ne dvorac, samo biblioteka.![]()
Ma moze i dvorac, nije na odmet... Pa da dodju sve drugarice s foruma na druzenje, knjige, cajne kolacice i caj s rumom
Izgleda da nam srce zudi za istim stvarima
A zar sama biblioteka nema dovoljno prostora za forumske drugarice? Sta ce ti dvorac
Osim ako forumasice nemas nameru da pustas unutra, za svaki slucaj![]()
Taj što ima dvorac, ne briše prašinu, ima Dacu za to.
Ergo, ja hoću i dvorac![]()
Izgleda da nam srce zudi za istim stvarima
A zar sama biblioteka nema dovoljno prostora za forumske drugarice? Sta ce ti dvorac
Osim ako forumasice nemas nameru da pustas unutra, za svaki slucaj![]()
E sad, ovo je malo off ali se ipak tice knjiga i ludaka ljubitelja istihIma na facebooku odlicna serija stripica o knjiskim moljcima koji su taaaako medeni - zovu se Filip i Olga. I imaju super fore koje se cesto ticu igre reci, ili citanja, ili recimo audioknjiga i tako, i bas volim da ih pratim. Skroz su simpa. Ne znam sto sam vam ovo ispricala osim sto sam htela da podelim utiske
![]()
E sad, ovo je malo off ali se ipak tice knjiga i ludaka ljubitelja istihIma na facebooku odlicna serija stripica o knjiskim moljcima koji su taaaako medeni - zovu se Filip i Olga. I imaju super fore koje se cesto ticu igre reci, ili citanja, ili recimo audioknjiga i tako, i bas volim da ih pratim. Skroz su simpa. Ne znam sto sam vam ovo ispricala osim sto sam htela da podelim utiske
![]()
Tako je Medo, uz izmenu da imam one svecnjake i cajnike i ostale sto govore da mi odrzavaju dvorac. A forumasice i ja cemo da pijemo caj u biblioteci jer tamo ima kamin (molicu lepo, pogledati sliku) ali dobro imati i dvorac jer ako zurka u pidzamama medju knjigama bude dugo trajala treba prespavati. A najlepse se zaspi kad se cita pred spavanje tako da svi ponesu u svoje sobe po nekoliko knjiga da imaju, u zavisnosti od raspolozenja.
I vec sam rekla da mi prasina u knjigama ne smeta. Mada, ogradjujem se od onog lepljivog primerka sto ga je Lamar donela kuci - taki u mojoj biblioteci ne bi bio!