Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam je kupila prošle zime na sajmu, izdao Petrovgrad (nikad čula), ljubičasta, tvrd povez, sasvim je ok štampa i veličina slova. U pravu si, lamar, Isidora je savim drugačija od ovih koje kupujemo u Laguni, :), i ne može da se čita brzo, već baš k'o što si rekla.

Ne moze. Ja sam je citala samo uvece kada legnem u krevet i kada se sve smiri.
Razumemo se :zag:

E, 'vako.
Procitala Dzoanu Haris ''Cuvari obale'' (inace ona je pisala roman Cokolada) - nije losa knjiga, ali mi je prica malo razvucena :aha:
pocela Kakao, ali mi se ne dojmi bas..ne znam da li da nastavim..:think:

Btw, citao neko ovu laganicu
http://www.laguna.rs/index.php?m=naslov&id=1160

Citala sam ja pre godnu dve. Limunadica, tj laganica kao sto kazes. Vidim da su dali neki kratak opis price sto je skoro vise nego sto se ja secam, tako da je to jos jedna od knjiga koje su zanimljive dok se citaju (koliko toliko) a posle se zaborave.

Evo ovde je ceo spisak njenih knjiga. Sve sam procitala, al se vecine vise i ne secam. Divno za citanje na plazi ili autobusu.

http://www.janegreen.com/index.php/category/books/

Poslednja izmena:
Hvala :)

Ja imam neke knjige na spisku, ali cu ih uzeti iz biblioteke (ako uspem da dodjem na red :roll:)
Sutra cu napisati spisak.

Btw, poceo je novogod. sajam u Domu sindikata.

Iz biblioteke, naravno. Steta dati pare za to, a jos posle zauzima mesto na polici. Ja jos cekam na poslednju kupoholicarku, al svejedno mi je kad ce stici na red, iam knjiga i vise nego sto mogu da postignem.

Kakav je to sajam? Knjige? Mogla bih da odem da vidim sta ima :)

Sezam ima najgore lektore na svetu , nasumicno otvoris knjigu i nadjes minimum 3 greske.
Odbijam da ih citam to mi bode oci.

Mirka,
mislim da nije samo Sezam u pitanju, ja sam vise puta uocila takve greske i u prevodu i u lekturi kod mnogih izdavaca, cak i onih koji sebe smatraju najboljim.:roll:

Đavolju kraljicu sam komentarisala pre par strana, dobar izbor.

Medo, danas sam je, sasvim slucajno, nasla u biblioteci.

Ne pričate za Noć knjige, 17. decembra, šta planirate da kupite? Top 20 sa 30% popusta! I ako važi i članski (10% na tri važi), to je upola cene. :lol:
Ja bih Pustinjski cvet, Ljuljašku daha i Priče o osobenjacima i malim ljudima. (Avanture, Lovca, Čudesna sunca, Konstantina i Kolibu već imam, sve pročitala, i sve preporučujem, upravo ovim redom.)

Što poželim to mi se i ostvari (naravno ako sam sama realizator). Ja danas rezervisala, u 18.00 se nacrtala tamo, kup'la i vratila se.:zskace:

I ja sam tu :)

Elem jel zna neko gde ima da se kupi Misija London, Aleka Popova? Ako uopste ima jos negde.

Kupila sam Pse u niskom letu za sada. A planiram da odem i u Dom sindikata da vidim sta ima tamo. Hvala Waterfall na informaciji :)

Bas sam se bila uplasila :eek: .
Udjem u biblioteku, a ono nema nikoga. Ceo dan! :eek: :sad2:
Sad mi je lakse :manikir:

Mirka, ja sam ponosna na tebe :super:
Van, ne bih znala gde ima da se kupi ta knjiga, ali neka si se javila da znam da si tu. :zag:

...i ja sam tu, redovno
ali čitam Kradljivicu, i nemam šta da napišem, ništa ne diskutujemo
bila sam u biblioteci, još su u paketima, pa sam nešto odabrala sa police
gledala sam da budu debele:D knjige, da mi duže traju
i , da , upisala sam se za sledeču godinu
kod nas je upis 12 eura

I ja sam tu :)

Elem jel zna neko gde ima da se kupi Misija London, Aleka Popova? Ako uopste ima jos negde.

Rasprodato je Geopoetikino izdanje. Mada, vredi pozvati njihovu Kucu za citanje (+381 11) 3284 267, (+381 11) 2635 646 ili mejl kucazacitanje@geopoetika.com . Oni su mi jednom nasli knjigu koja je bil rasprodata ali su je izvukli iz ne znam kog budzaka, pa rvedi pokusati. Ako kod njih ne nadjes, onda kod antikvara ima sigurno, samo tu treba vise strpljenja,

Ja sam tu.
Ponosno izjavljujem da sam danas bila u Laguni i nisam kupila nista.
Samo sam pravila drustvo drugaru!

Mirka ja sam ponosna na tebe! Duboko se divim i klanjam tvojoj vestini samokontrole u bliskom kontaktu sa neprocitanim knjigama :worth:
Ja nisam bila karakter i opet sam trosila pare :rumenko: Sad necu do kraja meseca 'leba da jedem, sto i nije tako lose jer bi mi dobro doslo da smrsam :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back