krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
ja obožavam koze
šta ti je to bujno leto?
Ne smem da ti prepričavam, ubiće me tara.

Dragonfly je dovoljno rekla.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja obožavam koze
šta ti je to bujno leto?
Jaooo ja sam se tek sad setila da je trebalo da idem da kupim crveni sator![]()
Pomenuo je neko ranije kad se pričalo o biografijama Blistavo i strašno Bekima Fehmijua. Jel čitao neko. Nekako mi deluje da bi to moglo da bude dobro, možda baš tako kako se i zove - blistavo i strašno!
Ja sam čitala Šaku soli Mire Stupice. I bilo mi je zanimljivo. Nije baš neka ne znam kako kvalitetna književnost, ali je lepo svedočanstvo o jednom vremenu, o nekim ljudima, malo iznutra o tom svetu glumaca, pozorišta....
A danas sam uzela iz biblioteke Djavo i mala gospodja Djordja Milosavljevića, takodje pominjanu ovde. Počela sam da čitam, ali još nemam nikakvo mišljenje.
Jaooo ja sam se tek sad setila da je trebalo da idem da kupim crveni sator![]()
...e, sad si mene podsetila da sam tu knjigu dala na čitanje pre tačno 3 godine,
i da mi nije vraćena....
...ea, jel se vama desi da tako date, pa vas posle blam da tražite, a oni što su
uzeli prave se ludi i ne vraćaju...
...divna je knjiga...
...e, sad si mene podsetila da sam tu knjigu dala na čitanje pre tačno 3 godine,
i da mi nije vraćena....
...ea, jel se vama desi da tako date, pa vas posle blam da tražite, a oni što su
uzeli prave se ludi i ne vraćaju...
...divna je knjiga...
meni se to nije nikad desilo, mislim, to da me blam...obično zaboravim kome sam je dala...,
Ja sam još gora, zaboravim odkoga sam uzela![]()
...nas dva brata....
Naravno da tražim svoje knjige bez blama, i neodgovornim osobama više ne pozajmljujem, takođe bez blama. Kratko i jasno.
Jednom sam poludela kad je moja sestra pozajmila moju knjigu Drugo ime za ljubav ( inače poklon za 18. rođendan) svojoj drugarici, a ova mrtva 'ladna rekla da je njeno kuče pojelo.
Opa evo ga prvi glas preporuke za Kustu.
E sad ziva nisam da vidim kako ce se stvar na dalje odvijati![]()