Gledala spisak tih nagradjenih knjiga....Namučih se da izaberem četiri.A kao šugava sam ako sluuuuuučajno ne kupim.Mislim, baš su izvukli ono što izgleda nikako ne prodaju.Neke su već po ko zna koji put na akciji...No dobro...Moj najuži izbor:
Zaboravljeni kralj Gudu I i II - deluje mi zanimljivo, ali sam skeptična jer ga stalno nešto nude...te na onoj akciji španskih romana, te sad...
Francuska svita - bila je i na ovoj letnjoj akciji,ali je sam je eliminisala, jer je bilo zanimljivijih
Bel kanto - e ta knjiga me mami od kad je izašla..a ima tome...pa evo prilike
Uzeću i knjigu nedelje - Hvala za uspomene.
E taaaako..da nisam svoj izbor podelila sa vama, k'o da nisam ni uživala birajući. Hvala na pažnji
QUOTE]
Pa valjda zato sto je Drakula toliko exploatisan i na filmu, pa nekako kao sve nam je poznato.Zaci, ne bih pogresila...Nista, mozda ove godine na sajmu...uostalom Drakula je vec gotovo klasika, lepo ga je imati u biblioteci.A i uzimam u obzir preporuku od tebe kao srodno-zanrovskoj forumasici
Nisam kupila Drud-a...sve nesto drugo dodje na red pre njega...Ubise me s ovim akcijama.."akcijäm"celo leto...sad opet ide sajam, a na sajmu ne uzimam Lagunu, jer mi je dostupna preko cele godine, nego gledam da to bude ono na sta redje nailazim..
Inace, "odradila"sam i ovu Laguninu akciju i knjigu nedelje, onako kako sam vam ovde objavila.Casna forumaska