Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mirka, sad mi pade na pamet da ti preporucim Slinka, koji je napisao Citac. Ja sam citala samo Bekstva od ljubavi i mnogo mi se dopala. Planiram da narucim za rodjendan ostale njegove. Pise emotivno, nimalo bljutavo, sa interesantnim pricama o razlicitim vrstama ljubavi, o ljudima koji je traze celog zivota, ali na pogresnim mestima, koji gaje neku iluziju dugo ili su mislili da su imali ljubav, a onda su svatili da mozda i nije sve bilo tako kako se cinilo. DakleN, relativno uobicajene teme, ali ih je obradio na zanimljiv nacin.

Kerefeka, samo za tebe:

Oskar i Lusinda,
Tamo gde su žene,
Taniosova stena,
Kako je nestajala Esmi Lenoks,
Korekcije,
Sve što sam voleo,
Moramo da razgovaramo o Kevinu,
Bel Kanto,
i kao i ti, Hvala za uspomene.

Dobra je ova o Esmi Lenoks, pročitala sam pola.

Kerefeka, samo za tebe:

Oskar i Lusinda,
Tamo gde su žene,
Taniosova stena,
Korekcije,
Sve što sam voleo,
Bel Kanto,

:D Hvala na trudu
Ooooo pa ima tu svega....
Uzela sam i ja Bel kanto.

...za ove što idu u biblioteku...
Dodir tla, I i II...Ken Folet...istorija, malo ljubavi, avantura...al' baš dobra...

...ja ne znam šta mi se dešavalo u glavi kad sam ovo pisala..
...jeste pisac Ken Folet...al' je knjiga STUBOVI ZEMLJE, tj prvi i drugi dio...
...da Rada ne napisa o narkomaniji, ne bi ni primijetila...to se tamo dešava u srednjem vijeku, 'ebo te o kojoj narkomaniji priča:dontunderstand:...i onda ukapiram šta sam napisala...i da slažem se da je mnogo lošija, skoro bzv. u odnosu na Mati pirinča

Kerefeka, samo za tebe:

Oskar i Lusinda,
Tamo gde su žene,
Taniosova stena,
Korekcije,
Sve što sam voleo,
Bel Kanto,

Есми се и мени допала али ова Тамо где су жене је чист промашај.
Бар за мене.
И М. Атвуд никако да ми се допадне... :)

Вукодав је, иначе, одличан... :)

Есми се и мени допала али ова Тамо где су жене је чист промашај.
Бар за мене.
И М. Атвуд никако да ми се допадне... :)

Вукодав је, иначе, одличан... :)

Možda zbog toga što si muško, a možda si i u pravu. U svakom slučaju, naslov može da prevari. Videćemo. :)

Uz dužno poštovanje svačijeg ukusa, ja Vukodava i slično ne bih mogla da čitam. Prepuštam ih dečacima.

Možda zbog toga što si muško, a možda si i u pravu. U svakom slučaju, naslov može da prevari. Videćemo. :)

Uz dužno poštovanje svačijeg ukusa, ja Vukodava i slično ne bih mogla da čitam. Prepuštam ih dečacima.

Ја не делим литературу на мушку и женску мада сам и сам склонији писању за жене више него за мушкарце...

И читам "женску" литературу

С Вукодавом је управо у томе ствар што не личи на типичне приче тог типа...
Њега је писала жена и мало је жена за које знам да су га читале, а да им се није допао...

Mirka, sad mi pade na pamet da ti preporucim Slinka, koji je napisao Citac. Ja sam citala samo Bekstva od ljubavi i mnogo mi se dopala. Planiram da narucim za rodjendan ostale njegove. Pise emotivno, nimalo bljutavo, sa interesantnim pricama o razlicitim vrstama ljubavi, o ljudima koji je traze celog zivota, ali na pogresnim mestima, koji gaje neku iluziju dugo ili su mislili da su imali ljubav, a onda su svatili da mozda i nije sve bilo tako kako se cinilo. DakleN, relativno uobicajene teme, ali ih je obradio na zanimljiv nacin.

Zvuci interesantno :) Hvala
Ajde, proveriću ja ovih dana u gradu, pa ako je frka, da cimamo tu tvoju vezu, ok?

Naravno , ako zatreba mozda mogu i da nam nadju knjigu :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back