tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
Evo i ja je stavih na spisak, pored Frankenštajna i V od Pinčona.
baš me zanima kakva je... otmenost ježa mi se svidela baš
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo i ja je stavih na spisak, pored Frankenštajna i V od Pinčona.
baš me zanima kakva je... otmenost ježa mi se svidela baš
Vidi ovo!? Knjiga se zove Kad je žena ku.rva.. i tako je odštampano i tako se prodaje, a Krsta fina pa mi stavi zvezdice umesto "ružne" reči
Mirka, šta ti je trebalo da bacaš kosku?![]()
je li čitao neko knjigu marina, kakva je?
čitala sam senku vetra, ali nisam igru andjela i marinu
Citam treci deo Plavog bicikla i svidja mi se
Mrs Bi,ja sam po tvojoj preporuci procitala Igra karata u Kairu![]()
Есми се и мени допала али ова Тамо где су жене је чист промашај.
Бар за мене.
И М. Атвуд никако да ми се допадне...
Вукодав је, иначе, одличан...![]()
Možda zbog toga što si muško, a možda si i u pravu. U svakom slučaju, naslov može da prevari. Videćemo.
Uz dužno poštovanje svačijeg ukusa, ja Vukodava i slično ne bih mogla da čitam. Prepuštam ih dečacima.
Kako ti se svidela?
Ja sam letos u Tunisu slušajući vodiča koji je pričao o tamošnjem životu i običajima, prepoznavala mnogo detalja iz te knjige. Iako je u knjizi Egipat, ipak su muslimanske zemlje i ima puno sličnosti.
...vezano je za moju ličnu biblioteku, pa ću ovdje da napišem...
...elem, kod mog školskog druga, u kafiću, vidim policu...i na polici neke stvarčice...i samo jedna knjiga...i meni bi žao i te knjige i police...i ne znam što mi bi, pa rekoh...daću ti ja knjige da popuniš ovu policu...on jedva dočeka, kaže...ima i na drugoj strani polica bez knjiga....i sad CRKOH...sve se vrtim oko mojih knjiga, treba da odvojim...i ko me vukao za jezik..a ionako ih nemam više gdje u kući držat'...i eto...nije mi dobro![]()