Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja pročitala sledeće
Lemurova ljubav od ove naše...elem knjiga je onako:mrgreen:(opet ja) mislim, 'ajde, može se čitat'...s tim' što je mene u jednom momentu dobro zdrmala jer sam prepoznala sličnog bivšeg...ova ga je, kad se malo oporavila, izgrlila k'o najrođenijeg(hvala ti što si bio i te gluposti),,,a ja još uvijek imam želju da ga ubijem što mi je urnisao dvije godine života...
...Licidarske cipele. od Džoane Haris, nastavak Čokolade...normalno, Čokolada bolja...ko nije čitao Čokoladu, ovo može da čita...ko jeste...kao da ponovo čita Čokoladu, samo za nekoliko nijansi lošije
eto

uf, da sam samo prochitala juche pre odlaska u biblioteku ovo shto je mirka napisala:confused:
prochitala sam 50 strana knjige(Jedi, moli, voli) i smorila sma se najstrashije:roll:
mene knjiga ako ne zainteresuje u prvih 20ak, pishi propalo
al ne dam se i ja, sve ochekujem neshto...
a ostavila jednu knjigu koja mi je delovala interesantno zarad ovog smora, jer sma vec uzela 4 knjige a limit je kao 3

Moze neko da mi preporuci par knjiga istorijsko ljubavnih (n.pr) ili samo ljubavnih :lol:
ali malo starijih posto ih uzimam iz biblioteke?

Dezire, roman o Napoleonovoj ljubavi, dugo već priželjkujem da kupim, ali je tiraž rasprodat. Sigurna sam da ga ima u biblioteci.
Žena Pontija Pilata-Antoaneta Mej, očarala me pre par godina,
Sara-Marek Halter, takođe.

Dezire, roman o Napoleonovoj ljubavi, dugo već priželjkujem da kupim, ali je tiraž rasprodat. Sigurna sam da ga ima u biblioteci.
Žena Pontija Pilata[/B]-Antoaneta Mej, očarala me pre par godina,
Sara-Marek Halter, takođe.

chitala obe:)
prva mi se vishe svidela, bash sam bila dugo pod utiskom
sad kad razmislim, jedno vreme sam chitala samo romane sa nekom istorijskom tematikom i sad ne mogu da se setim nijednog, dok neko drugi ne spomene:(
pochela sam da zapisujem u jedan tefter knjihe koje sam skoro prochitala,ali sad ne mogu da ga nadjem

imam toliko knjiga na leguri, i nikako da krenem
ne znam zasto ja sebe i naprezem toliko da citam, kada mi ocigledno ne prija
a opasno me baca u depresiju cinjenica da iz dana u dan ljudi objavljuju i objavljuju redove i redove najdivnijih sadrzaja a ja to mozda necu stici procitati ili necu ni saznati da su objavljeni

imate li vi nekada taj osjecaj?

zapoceta djela:
Foliranti- Momo Kapor... Momo je divan, i tako fin za citanje i nekako blizak.
Drud- Den Simons... sjajan triler. Dijelovi romana koji opisuju Dikensove pozorisne komade su meni najdosadniji napisani redovi ikada. Ostatak je izuzetno zanimljivo stivo. Kraj prvog dijela ucini da se zamisljis da li si ista shvatio i da li si uopste na tragu razresenja misterije... vjerovatno nisi...
Drakula- Stoker... dobar, dobar! Malo ubija romantika na kojoj se potencira. Svaka osobina je prenaglasena. Zena nije lijepa, ona je ocaravajuce ljupka i pri jednom pogledu na nju, muskarac pada na koljena, bez obzira na godine... ova druga nije samo pametna, ona je prosto ocaravajuca, plijeni svojom razboritoscu i muskom logikom... i sve je to upakovano u jedno mlado dvadesetogodisnje celjade... takvi su mu i muskarci... duhovne gromade u apolonskim tijelima

Dzojs- Portret umetnika u mladosti?
Sta kazete?

Pročitah slatku knjižicu-pripovetku Galeb Džonatan Livingston Ričarda Baha, koju je moj sin kupio drugarici za rođendan. Moderna bajka za sve uzrazste, poput Malog princa. Čudim se, kako to da sam ja tek sada saznala za nju. Ako još ima neupućenih, srdačno preporučujem.

Da, i Damu u plavom sam završila. Samo mogu da kažem za te knjige religioznog sadržaja da mi nikada nisu do kraja jasne. U bilokaciju mi razum ne dozvoljava da poverujem, a opet, kako crkva dozvoljava da se s tim izmišljotinama spekuliše? Počeh da se osvrćem oko sebe, očekujući da sretnem nekog Anđela. :)

Čitaću sada Kako je nestajala Esmi Lenoks.

Rado, stvarno je neverovatno da ti je promakao Galeb Džonatan Livingston. Bio je baš popularan u doba naše rane mladosti...
Postoji i nešto što su reklamirali kao nastavak - Most preko večnosti. Mnogo je običniji od Galeba, ali isto lep.

Drugarice citacice....jos malo pa mi je rodjendan, dosta mi je trulih poklona hocu samo knjige. Prosle godine sam podelila zelje po drugarima i obogatila lepo biblioteku ...sta predlazete za ovo trazenje :zper: (mrzi me da pretrazujem temu )

Uskoro ce i sajam knjiga aj da napravimo neke preliminarne spiskove dobrih knjiga ...ubicemo dve muve jednim udarcem.

Stigle su mi knjigice sa ove Lagunine akcije ( sestra donela ) i ona jedna knjiga nedelje. Jao samo ih gledam i već mi je toplo oko srca ( znam, nisam normalna, ali ako vi ovde to ne razumeta, onda niko neće)..a dan je počeo užasno...ovo me je taaaaako obradovalo....A kao što rekoh, ako ne podelim sa vama, kao da se nije ni desilo...

Elem, Mirka i ja sam uradila isto za svoj rodjendan...Lepo spisak i svi kupovali po njemu,a opet svako je imao prostora da bira po svom ukusu ( u mojim okvirima... )

Odlična ideja ovo sa sajmom..Sad sam kratka s vremenom,ali eto me večeras sa predlozima...

Na sajmu cu da pokupujem zlatne Ruse koje sam preskocila, rece Rada da snize cene. I planiram da obilazim standove sa starim knjigama, pa da kupim Remarka i jos nesto sto mi zapadne za oko. I volela bih neki kuvar da kupim.

Kerefekice, ja nisam ni prijavila da sam kupila 9 knjiga još prvog dana akcije:rumenko:. I meni bilo toplo oko srca u radnji i Boga mi, sve do kuće. A kad stigoh i videh da ih nemam gde, o'ladih se. Gde li ću te Francuze, nemam pojma. Ali, dosta ih već imam, tako da ne verujem da ću sve da kupim. Nikako da objave spisak.

Esterka, čudi me da ti se dopada Dodir tla. Sva ta narkomanija, bljak. Mati pirinča je bolja, al' nije za Šiziku(;)).

Mirka, ja sam se napalila na Priču Jevrejina lutalice, dugo je već tražim, al' ti ne voliš to, koliko se sećam. Evo, Knjigu očeva ishvališe skoro.

Kerefekice, ja nisam ni prijavila da sam kupila 9 knjiga još prvog dana akcije:rumenko:. I meni bilo toplo oko srca u radnji i Boga mi, sve do kuće. A kad stigoh i videh da ih nemam gde, o'ladih se. Gde li ću te Francuze, nemam pojma. Ali, dosta ih već imam, tako da ne verujem da ću sve da kupim. Nikako da objave spisak.

Esterka, čudi me da ti se dopada Dodir tla. Sva ta narkomanija, bljak. Mati pirinča je bolja, al' nije za Šiziku(;)).

Mirka, ja sam se napalila na Priču Jevrejina lutalice, dugo je već tražim, al' ti ne voliš to, koliko se sećam. Evo, Knjigu očeva ishvališe skoro.

E pa to je onda kao da ih nisi ni kupila;) Mislim, ako mi ovde za to ne znamo.Možda možeš da se "izvadiš",ako nam napišeš naslove;)
I moje su kupljene prvog dana,a tek danas stigle iz prestonice...Još rekoh, ispade da sam samo ja od forumašica opet dežurna po akcijama....

Sutra sam u Bgd i već me čeka Zimski dvorac, Straža sumraka i Zauvek tvoja ( nastavak Jedi, moli, voli ) .Ta poslenja nije za mene ( časna reč ) , nju sam uzela za poklon nekom ko je želi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back