MajaVA
Ističe se
- Poruka
- 2.186
Citam drugi deo Plavog bicikla i svidZa mi se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E kad sam ja to rekla ....koji talas islama i muslimanske vere nas je preplavio da sam vec pocela da se pitam jel to propaganda neka ili slucajnost.
Da ima toliko knjiga o srpkinjama i nas bi proglasili velikomucenicama nema sta.
I ja mislim , ostane onda vise za mene![]()
Citam Dragulj medine i lagano posustajem. Procitacu je ja, ne volim da ostavljam knjige na pola, ali malo mi je vise tih arapa i mislimanskih fora- dosta. Posle ove knjige necu ih skoro uzimati u ruke. Namucise se silne zene po tim knjigama, a i ja sa njima uzivljavajuci se u njihove sudbine.
kad god treba da se ispodogavaramo neki ljubomorko me banuje
ako volis zanimljivo stivo procitaj kad je nice plakao od irvin jaloma
jel to ona knjiga oko koje se digla silna frka... čak su i kod nas hteli da je zabrane? Kažu da su joj time učinili veeeeliku uslugu, jer bi prošla potpuno nezapaženo, jer nema nikakve književne kvalitete!
I vrlo moguće da je sve to muslimanska propaganda... i koliko god da mi je bilo zanimljivo da pročitm 3-4-5 knjiga na tu tematiku, sad stvarno postaje dosadno...
jel to ona knjiga oko koje se digla silna frka... čak su i kod nas hteli da je zabrane? Kažu da su joj time učinili veeeeliku uslugu, jer bi prošla potpuno nezapaženo, jer nema nikakve književne kvalitete!
I vrlo moguće da je sve to muslimanska propaganda... i koliko god da mi je bilo zanimljivo da pročitm 3-4-5 knjiga na tu tematiku, sad stvarno postaje dosadno...
je l mož neko da mi pojasni, je l ovde samo žene preporučuju knjige il možemo i mi ostali ( androidi, gejovi i muškarci )?
Hemignvej: Za kim zvono zvoni, Sunce se ponovo radja.
Sta ti se tu dopalo?
Ova knjiga mene toliko muci... pokupila je takve kritike da sam je morala procitati, a ja u njoj ne vidim nista
ni radnja, ni jezik, nista ... prosto, jedna od onih koje se procitaju i ostave te ravnodusnim.
Mirka, kaži dragička. Sutra izlazi nova knjiga Gorana Petrovića na kioscima, Ispod tavanice koja se ljuspa.
http://www.novosti.rs/vesti/kultura.71.html:300046-Tri-puta-zlato
Zlatne Francuze je neko već pominjao.
Ja dohvatila da citam "Jedi , moli, voli" ...
Jooooooojjjjjjudavih se .....al resena sam da procitam do kraja da vidim dokle ce da smara , i jel nesto naucila il je ostala curka ....al skepticna sam , skepticna .......
aj pa izvesticu vas....ako je pak neka citala , nek iznese svoje vidjenje ...jer ja sam onako bas ....ozbiljno naostrena da ubijem i zakopam glavnu junakinju par metara pod zemljom , al i da je preko toga zalijem krecom da se ne povampiri i napise jos jedan deo ....
Procitala sam do kraja "Jedi moli voli" .
I stvari stoje ovako ....knjiga je podeljena na tri celine.
Ko prezivi prvu - beskrajno dosadnu i pateticnu , sa ostale dve ce se izboriti lakse.
Autorka pise o istinitim dogadjajima iz svog zivota.
O svom putu od zene bez karaktera i svog ja, do zene koja je nasla svoj mir.
Ocekivala sam vise , a dobila sam realno.
U celoj knjizi postoji JEDAN interesantan lik i da njega nije bilo smatrala bi ovu knjigu promasajem. Stvar je spašena uvodjenjem tog lika i cinjenicom da me je jedan deo njenog zivota dotakao tamo gde sam najtanja pa sam se na 20 strana pred kraj ipak sazivela sa pricom....
Sve u svemu .....prava ZENSKA knjiga. Nema u njoj nista sto bi zanimalo muskarca il jaku zenu. Osim ako vas ne zanima joga i religija povezana sa jogom , meditacija, Indija , hinduizam.....u tom slucaju za vas ce tu biti puno informacija.
Zakljucak ....procitati kad vam ne dopada pod ruku nista kvalitetnije ....