- Poruka
- 398.130
poceh..Knjigu Oceva..od Vamosa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam od ponuđenih pročitala jedino Fotografiju, dopala mi se, i moja je ćerka tinejdžerka pročitala U potrazi za Aljaskom, dopala joj se.
Na ranijim akcijama sam nakupovala: Igre poznog doba, Paravion, Francuska svita, Igrač, Dar kamena, Bazenska biblioteka. Nemam pojma kad ću da ih pročitam.
Interesuje me vaše mišljenje o sledećim knjigama:
Taniosova stena,
Moramo da razgovaramo o Kevinu,
Umetnine i čudesa,
Tamo gde su žene,
Sve što sam voleo,
Oskar i Lusinda.
juce sam svratila do lagune
prosle godine sam medju knjigama drugih izdavaca naisla na Stokerovog Drakulu, i tada mi pade na pamet da ga bas nikada nisam citala... i kostao je nekih 600din cini mi se
juce udjem u knjizaru sa zeljom da malo prosnjuvam i vidim ima li sta zanimljivo japansko... posto mi je drugarica rekla da je Misima fenomenalan... a tip sto radi tamo me sve vrijeme prati
razumijem ja da je to njegov posao i da on ne smije da se udalji od potencijalnog kupca, ali, stvarno, ja sam imala osjecaj kao da me istjeruje... i, i, treba li pomoc? i? i?... ostavi me na miru!
i tako on seta sve u korak za mnom, unio mi nervozu, sve one korice iste i ja nista nisam pregledala... Misimu i ne nadjoh, onog prodavca htjedoh da pitam, kad njemu oci iskolacene kao kod djeteta u nekom iscekivanju... reko' daj mi Stokera, a tamo... bruka
Stokera reciklirali i poskupili
788dinara
ali je knjiga bas dobra... tako lijepo steze obruc neke jeze
poceh..Knjigu Oceva..od Vamosa
odlična knjiga, nisam je ispuštala iz ruku.![]()
Izgleda da nas dve volimo sličnu literaturu...Mislim, ja baš čitam različite žanrove,ali ti nekako uvek izvučeš ono što i mene intrigira, a o čemu je ovde slabo bilo reči.
Na prošlogodišnjem sajmu je bio Stokerov komplet Drakula i Drakula nemrtvi za , čini mi se 1000 dinara.I httela sam da kupim, ali ponela me atmosfera i nakupovah svašta,a Drakulu nisam...
I ja sam to zapazila
Drakula je divan, ja ne znam zasto Stokera ranije nisam citala.
Nije strasan kao moderni horor pisci, pisac ima i mnogo dobar smisao za humor, i zaista nailazis na situacije u kojima moras da se nasmijes razmisljanju osobe koja je u bezizlaznoj situaciji.
A pri tome je grof pokupio sve moje simpatije. Jedan negativac, za kojeg ja navijam sve vrijeme. NIsam daleko odmakla sa citanjem, ali za sada mi se cini da se malo zaljubljujem : )
Jesi li nabavila Drida?
Ja sam stala na drugom dijelu. NIje mi prijao u tom momentu, ali cu ga nastaviti nakon ove knjige.
Danas sam kuci dovukla 6 knjiga, nesto kupila, nesto iz bibioteke
Rejmond Fajst - Princ krvi
Kinsela - Secas me se?
Markus Zusak - Kradljivica knjiga
R. Huri - Pioslednji templar
Dzenifer Doneli - Cajna Ruza
i Zan d'Omerson - Bog, zivot i delo
E sad, sve su razlicitog zanra i nemam pojma odakle da pocnem
Kakvi su bese bili utisci za Kradljivicu?
Kinsela - Secas me se?
Ta knjiga me privlaci ko magnet. Pocinjem je veceras i javljam utiskene znam za ostale, ali meni se Kradljivica svidela
Фајст је добар али је то прва књига серијала који је наставак серијала о ратовима Капије Света.
Занимљиво али ништа оригинално. Видећеш.
Хури... Бацила си паре...
Слично Да Винчијевом коду, бесмислена и неодржива прича. А ликови поступају потпуно супротно својим инстинктима.
Кинсела... Мени се допала...
Остале нисам читао.
I ja sam to zapazila
Drakula je divan, ja ne znam zasto Stokera ranije nisam citala.
Nije strasan kao moderni horor pisci, pisac ima i mnogo dobar smisao za humor, i zaista nailazis na situacije u kojima moras da se nasmijes razmisljanju osobe koja je u bezizlaznoj situaciji.
A pri tome je grof pokupio sve moje simpatije. Jedan negativac, za kojeg ja navijam sve vrijeme. NIsam daleko odmakla sa citanjem, ali za sada mi se cini da se malo zaljubljujem : )
Jesi li nabavila Drida?
Ja sam stala na drugom dijelu. NIje mi prijao u tom momentu, ali cu ga nastaviti nakon ove knjige.
Kinsela - Secas me se?