nalence
Aktivan član
- Poruka
- 1.940
"Kapije poljubaca" 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidim ovde neki trend da se kače slike. A što?![]()
Ja stavljam da bi videli i oni koji nece da videTako seme moje indoktrinacije ostaje negde u podsvesti, i protiv vase volje
Salim se, meni je lepo stvaiti sliku, pogotovo ako mi se svidja omot. Ne kupujem knjigu zbog omota - izem ti forum kad ovo moram da nspišem - ali cenim ljude koji umeju da urade lepu i zanimljivu opremu za knjigu - nije to mala stvar.
Ja stavljam da bi videli i oni koji nece da videTako seme moje indoktrinacije ostaje negde u podsvesti, i protiv vase volje
Salim se, meni je lepo stvaiti sliku, pogotovo ako mi se svidja omot. Ne kupujem knjigu zbog omota - izem ti forum kad ovo moram da nspišem - ali cenim ljude koji umeju da urade lepu i zanimljivu opremu za knjigu - nije to mala stvar.
To jeste, kompleti su uvek najlepši kad ih gledaš u smislu detalja u uređenju stana, tj. šta najlepše izgleda na polici.
Ja volim da izanaliziram omot, obično kad završim knjigu.
Da pogađam da li je dizajner pročitao knjigu ili samo sinopsis, da li je "pogodio", da li mu se svidela ili je samo odštancao, kako bih to ja...
Al' dobro, meni je to negde i profesionalna deformacija, posao mi je vezan za dizajn i prosto sam izvežbana da primećujem i vrednujem grafička rešenja. Što reče muvalo, kvalitetna oprema za knjigu nije mala stvar.
Daleko od toga da knjige kupujem u tu svrhu, ali kao kolekcionar, priznaćeš, moram negde da ih stavim. Neću valjda pod krevet.
Ma jasno, potpuno, nisam ni mislila da ih kupuješ zbog toga. Mislila sam baš ono što sam i napisala, knjige imaju i estetsku funkciju, i ja volim da mi police lepo izgledaju. Svi valjda volimo.
A tu su kompleti dušu dali.
Kupljeni na metar, da se slažu sa tepihom![]()
I ja pamtim po koricama, iako, priznajem, ne uspevam toliko da citam.
Istina, Laguna zaista izdaje svasta,cini mi se u poslednje vreme bez nekog previsokog kriterijuma, pa sam postala bas obazriva kad kupujem..
Bila bih vam zahvalna ako nešto znate o ovim knjigama koje izabrah na brzinu sa novog spiska:
Četvrta kraljica,
Hirurg,
Slepi ubica,
Slapovi spasenja,
Zojino zlato,
Pesma o Troji.
http://www.delfi.rs/st1box44/delfi_boksovi_knjige_za_odmor_produzeno.html
Bila bih vam zahvalna ako nešto znate o ovim knjigama koje izabrah na brzinu sa novog spiska:
Četvrta kraljica,
Hirurg,
Slepi ubica,
Slapovi spasenja,
Zojino zlato,
Pesma o Troji.
http://www.delfi.rs/st1box44/delfi_boksovi_knjige_za_odmor_produzeno.html