Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedino sam videla da medju tim knjigama za odmor nema istorije traktora, a to za sada jedino znam da hoću da kupim, pa onda druge nisu ni bile bitne.... ..

Kako nema :dontunderstand: ja sam juce kupila ??!!!
Po ceni od 250 din.
Uz tri druge knjige of kors.

Al akcija je samo u delfiju i Laguni u Resavskoj.
U ostalim nije , koliko sam shvatila.

Licno ne volim delfi, mozda je to najveca knjizara al je ubedljivo najgora. Devojke koje rade su neljubazne, ne citaju, o knjigama pojma nemaju....bila je jedna super plava koja je znala sve sta je pitam, i davala odlicne preporuke al nikako da naidjem na nju u poslednje vreme kao da vise i ne radi tamo. One juce sto su radile to je tuga i zalost. Nista ne znaju, i nista ih ne zanima. Strazare po radnji ko cuvari zatvora da slucajno nesto ne nestane . A knjige su obezbedili ko dragulje , nema trika da ukrades knjigu koliko je namagnetisana . Pa se onda pitam ....cemu odnda strazarke ??? Bolje nek citaju umesto sto obilaze oko kupaca ko detektori za metal :confused:

Ako trenutno nema, stići će. Kad sam ja kupovala, bilo je svih naslova, ali na moj komentar da se nešto ne proda, prodavačica je rekla dobiće još. Pa akcija traje mesec dana.
Ne budi lenja Mrs.Bi, upitaj telefonom neku tebi blizu Laguninu knjižaru, ko što sam ja učinila, očajna što ne mogu da naručim preko interneta, i prijatno se iznenadila. Možda i kod njih važi akcija.
Kol'ko su se na ovim stranicama traktori izreklamirali, zaslužila si od Lagune knjigu na poklon:D.

Ja pretpostavljam da traktora nije bilo u tom momentu u toj knjižari (kod Vuka). Imaju i oni akciju, ima polica na kojoj lepo piše "knjige za odmor", onako u narandžastim tonovima kao što je i na sajtu...
Šalila sam se ja za ono kako stižete.... ja isto najviše čitam u busu, Zemun (periferija) - Beograd (centar), a ovo ostalo je loša organizaca i, što kaže Rada, da je manje interneta i TV, stiglo bi se ohoho... Mada, kad naletim na neku knjigu koja me zaista zainteresuje, onda batalim sve drugo, sednem i čitam. Ali nekako, slabo nailazim na takve. Da li sam ja sve to izgustirala, ili ih zaista malo ima

Ako trenutno nema, stići će. Kad sam ja kupovala, bilo je svih naslova, ali na moj komentar da se nešto ne proda, prodavačica je rekla dobiće još. Pa akcija traje mesec dana.
Ne budi lenja Mrs.Bi, upitaj telefonom neku tebi blizu Laguninu knjižaru, ko što sam ja učinila, očajna što ne mogu da naručim preko interneta, i prijatno se iznenadila. Možda i kod njih važi akcija.
Kol'ko su se na ovim stranicama traktori izreklamirali, zaslužila si od Lagune knjigu na poklon:D.

Rado, jel znas koliko kosta ovo specijalno izdanje Konstantinovog raskrsca i vazi li za njega popust za clanove kluba?

Posle Gejmena,Ulicke,Gordera,Iseling.C.Herman i Murakamija ..koji su za svaku preporuku
presla sam na nase pisce i pocela na Mirkinu preporuku Sitnicarnicu od Gorana Petrovica..

voda iz kamena ljiljana habjanovic djurovic
dobro nije tematika za koju biste rekli da cita lindalee
dobila sam ovu knjigu pa rekoh aj da procitam
i procitala sam je jako brzo,stil je lak,citljivo je
kako sam ateista citala sam je kroz neku drugu prizmu,tj mislila sam o tome o veri kao faith,a ne kroz religiju i kako je to uzasno tesko,u isto vreme su bile utakmice pa sam videla i svoja osecanja kako se menjaju i kako su nepostojana kako se stanje na listi menjalo,a to je najbanalniji primer
da li sam spremna da podrzim nekoga ili nesto sto jos nije napravilo nikakav odjek medju ljudima? da li mogu da verujem i kad padne ili bih rekla batali to,igraj na sigurno...
zanimljiv nacin vodjenja price kroz iskaze vise likova,ali koja steta sto to nije iskorisceno do kraja,autorka je mogla mnogo vise da se igra,ovako ne primecujem veliku razliku u stilu kad pise svesteno lice na visokom polozaju i neuka seljanka,sve je nekako isti stil,a tu je bas mogla da se igra i da ih izgradi malo vise
mozda su joj likovi knjige bili sporedna stvar,al eto ja bih tako,za pisca je to veliki izazov valjda

Ma, ja ne znam na osnovu čega je ona izvikana.
Igrom slučaja, kupila sam istovremeno Ženski rodoslov i Ana Marija me nije volela, pročitala ih jednu za drugom i provalila 3-4 copy/paste pasusa. Ali baš, od reči do reči. Ebg, meni je to dno.

Takodje.
Procitala sam Zenski rodoslov ima tome 10 godina.
Mlaka i premlaka knjiga.
Nista me tu nije dotaklo, nista mi se dopalo nije.
O samoj autorski sam stav razvijala na osnovu onoga sto govori.
Manje na osnovu onoga sto pise.
Da je bilo po knjizi rekla bi da je boza al dobro ,ovako....

Ne znam sta vi mislite , razmisljam o tome vec par dana , jel vam se Marija Jovanovic isto mnogo razvodnila ? Uopste nemam volju da je citam posle Idi vreme je .

Rado, jel znas koliko kosta ovo specijalno izdanje Konstantinovog raskrsca i vazi li za njega popust za clanove kluba?

Hvala medo. :D Znam da more to da se ulogujes, ali jos nisam dobila karticu.

Izvini, nisam bila kod kuće za vikend, pa ti nisam odgovorila. Vidim, obaveštena si već, 740 din. Moja cena je 555, jer imam maksimalan popust. To što ti nije stigla kartica, nema veze, imaju te oni u kompjuteru. Meni nije stigla već su mi je tamo dali, ali u Nišu je samo jedna Lagunina knjižara. Tvoja cena bi bila 629 dinara, jer popust u prvom kvartalu je 15%, a zatim po 2% više, do maksimalnih 25%.

Izvini, nisam bila kod kuće za vikend, pa ti nisam odgovorila. Vidim, obaveštena si već, 740 din. Moja cena je 555, jer imam maksimalan popust. To što ti nije stigla kartica, nema veze, imaju te oni u kompjuteru. Meni nije stigla već su mi je tamo dali, ali u Nišu je samo jedna Lagunina knjižara. Tvoja cena bi bila 629 dinara, jer popust u prvom kvartalu je 15%, a zatim po 2% više, do maksimalnih 25%.

Hvala, Rado :D

Inace, ja trenutno citam Remarkovog Crnog obeliska i kao i uvek kada je Remark u pitanju odusevljena sam. Emocije bez patetike i osecaj da pise sad o sadasnjosti, a ne o periodu izmedju 2 rata :super:

Uf,zenska knjiga...Ne volim bas da citam ljubavne romane...evo nekih da kazemo zenskih knjiga koje sam ja procitala i koje su mi se mnogo svidele i volela bih da te knjige i vi procitate. Evo naprimer : "U drustvu vedrih dama" ... "Djavo voli dijamante" ... "Tragom mrtve princeze" ... "Jelena 93" ...eto tako nesto

Uf,zenska knjiga...Ne volim bas da citam ljubavne romane...evo nekih da kazemo zenskih knjiga koje sam ja procitala i koje su mi se mnogo svidele i volela bih da te knjige i vi procitate. Evo naprimer : "U drustvu vedrih dama" ... "Djavo voli dijamante" ... "Tragom mrtve princeze" ... "Jelena 93" ...eto tako nesto

Ko je pomenuo ljubavni roman?:think:

Pročitaj i nastavak, Badalpurski vrt.

Ja sam pročitala i Badalpurski vrt i Tragom mrtve princeze i to tim redom. Uopšte nisam znala da je to roman iz dva dela pa sam se prvo dohvatila drugog. Ja mislim da mi je zbog toga bilo još zanimljivije jer nisam znala mnoge detalje iz prvog dela koji su mi drugi deo učinili mističnijim i zamršenijim. U svakom slučaju, obe mi se dopadaju i baš su mi interesantne. :super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back