Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam je citala, ali mi vise u zivotu na pamet ne bi palo da puknem pare za Koeljovu knjizurinu i da protracim vreme ekstrauzalud

Pa, iskreno govoreći i meni su malo već dosadile njegove knjige, ali se nekako zaletim svaki put kad izda neku novu (a štanca ih kao časopise). Sve razmišljam u fazonu - kad sam do sada sve pročitala ajde onda i ovu najnoviju ... :rumenko:

Dobio za rodjendan i tek je sada procitao...

muskarci_koji_mrze_zene.jpg

Nabavila prve dve, počinjem sa čitanjem u ponedeljak.

Meni je odlazak do Delfija danas preseo nacisto al sam bar kupila knjige i srela drugaricu koja je isto kupovala knjige pa mi je bilo krajnje zabavan njen izbor dijametralno drugaciji od mog :)

Pocela sam da citam Megi O : Slusaj sta ti srce kaze i stvarno mi se dopada kako pise ta zena. Jeste to lagana literatura al je lep stil pisanja , ima dusu a i zabavna je . BAs mi prija ta autorka.

Pridruzujem se grupi koja vise ne cita Koelja.Nikad mi ni nije bio omiljen.Ne dopada mi se stil.
Krecem veceras na more i odlucila sam se za Otmenost jeza, Carica, Potraga za srecom i Slepi covek iz Sevilje..pa videcemo....Jedva cekam da se vratim i da vidim sta ste novo citali...

Odvalićeš se na naslove, znam to. :)

Čitaj:

1. Čovek prekriven ženama - Pjer Drie la Rošel/ "Prometej"
2. Trinaest nestrpljivih priča - Ranko Pavlović (obrati naročitu pažnju na prvu, drugu, petu... i trinaestu :lol:)/ Prometej
3. Dragi Bože/ Rade Putniković /Prometej :rotf:
4. Zatim, nekoliko fenomenalnih naslova iz Platoa, daću ti ih sutradan
5. Hirurg - Tes Geritsen/Laguna (ovo mi je preporučila draga Borči - neverovatan krimi roman-svega tu ima)
6. Dominator - Tes Geritsen, kao nastavak - takože Borči, i takođe Laguna
7. U šumi - Tana Frenč, takođe od Lagune - prelepo!
Itd, itd, itd...

Šiki, da li bi volela da letos čitamo zajedno? Na dva peškirića, naravno. :)

Ja upravo čitam Hirurga, a nedavno sam pročitala i Grešnika od iste autorke. Romani su baš jezivi, ali ti ne daju mira dok ih ne pročitaš ... Mnogo dobri krimi romani ... :super:

Joj, ljudi, koliko vi čitaite! :worth: Kad stižete? :dontunderstand: Jel radite neke druge stvari u životu? Posao, kuvanje, usisavanje :tost: :rostilj: :mesi: :strika: :sije: :mazipsa: :telefon: :manikir:?
Ne kritikujem vas, samo vam zavidim.
Danas sam u prolazu svratila u Laguninu knjižaru preko puta Gradjevinskog, ali sam užasno žurila, pa se nisam mnogo udubljivala šta ima, a nisam dobro proučila ni spisak na sajtu da po njemu i vašim komentarima i utiscima napravim svoj spisak. Jedino sam videla da medju tim knjigama za odmor nema istorije traktora, a to za sada jedino znam da hoću da kupim, pa onda druge nisu ni bile bitne.... Koja im je knjižara u bgd najbolje snabdevena? Ili je ovo krajnje glupo pitanje, kad "Delfi" u SKC reklamiraju kao najveću knjižaru na Balkanu. Ili sam nešto pomešala....

Joj, ljudi, koliko vi čitaite! :worth: Kad stižete? :dontunderstand: Jel radite neke druge stvari u životu? Posao, kuvanje, usisavanje :tost: :rostilj: :mesi: :strika: :sije: :mazipsa: :telefon: :manikir:?
Ne kritikujem vas, samo vam zavidim.
Danas sam u prolazu svratila u Laguninu knjižaru preko puta Gradjevinskog, ali sam užasno žurila, pa se nisam mnogo udubljivala šta ima, a nisam dobro proučila ni spisak na sajtu da po njemu i vašim komentarima i utiscima napravim svoj spisak. Jedino sam videla da medju tim knjigama za odmor nema istorije traktora, a to za sada jedino znam da hoću da kupim, pa onda druge nisu ni bile bitne.... Koja im je knjižara u bgd najbolje snabdevena? Ili je ovo krajnje glupo pitanje, kad "Delfi" u SKC reklamiraju kao najveću knjižaru na Balkanu. Ili sam nešto pomešala....

Čitam u busu, jer radim u susednom gradu.
Imam krupnu decu koja usisavaju (to jedino i rade u kući).
Spremam jednostavna jela, koja se brzo kuvaju.
Ne :sije:, ne :strika:, ne:mazipsa: jer imam hrčke, :telefon: veoma kratko.
Eto, tako stižem da čitam. Još da mi nije interneta, gde bi mi bio kraj.;)
I naravno, radim i druge stvari :rumenko:.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back