Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
Bravo za tebe al ovo je tema o utiscima .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta je u stvari ono "Zasto muskarci vole kucke", je l to neki prirucnik ili prica?
Izvini malo sam se zaneo...knjiga je odlicna...preporucujem...i nema ama bas nikakve veze sa naslovom...Bravo za tebe al ovo je tema o utiscima .
Nisam je citala, ali mi vise u zivotu na pamet ne bi palo da puknem pare za Koeljovu knjizurinu i da protracim vreme ekstrauzalud
Dobio za rodjendan i tek je sada procitao...
![]()
Pokupovala je herc romane, kao što to obično čini. Šta bi Šiki drugo uradila?
Rado, batali to sve i dođi da ti pokažem spiskove svojih najnovijih kupovina - rasplakaćeš se od sreće - srećice!![]()
Da...hocu...Sad citaj i nastavak trilogije glupo je da ostanes na prvoj .
Šta si kupila?
1. Mala smrt u Lisabonu ( preporuka drugarice kaze da je super)
2. Kratka istoriaj traktora
3. Brzopozetna partija ( ista drugarica dala preporuku)
4. Stimer klavira
.
Pokaži! Što se stidiš da pokažeš javno?
Joj, ljudi, koliko vi čitaite!Kad stižete?
Jel radite neke druge stvari u životu? Posao, kuvanje, usisavanje
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
?
Ne kritikujem vas, samo vam zavidim.
Danas sam u prolazu svratila u Laguninu knjižaru preko puta Gradjevinskog, ali sam užasno žurila, pa se nisam mnogo udubljivala šta ima, a nisam dobro proučila ni spisak na sajtu da po njemu i vašim komentarima i utiscima napravim svoj spisak. Jedino sam videla da medju tim knjigama za odmor nema istorije traktora, a to za sada jedino znam da hoću da kupim, pa onda druge nisu ni bile bitne.... Koja im je knjižara u bgd najbolje snabdevena? Ili je ovo krajnje glupo pitanje, kad "Delfi" u SKC reklamiraju kao najveću knjižaru na Balkanu. Ili sam nešto pomešala....