/una/
Domaćin
- Poruka
- 3.006
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo zvuci zanimljivo, taman idem u setnju sa drugaricom u 19h. Joj sto bih volela da dobijem te karte za pozoristeAli domacini veceri ne znam da li je za
ili za
![]()
Uf cenim Zorana ,al ima tamo jos sto sta zanimljivo a ne bi da se zalecem na tres psihologiju. SI citala nesto osim Zorana ?
Šta, jel' opet došao Parsons?
Šalim se, nije mi on baš tako odbojan, ali, brate mili, navadio se poslednjih godina, ne izbija iz Srbije![]()
Parsons je neznamsta za ove domacine Suzi Mancic, Sanja Marinkovic i Vojkan Nedeljkovic.
e a taj popust važi uz popust na čalnaksu kratu ili se tada popust članske karte ne računa?
stigla skoro do pola murakamijeve okoroleze zemlje čuda i kraj sveta i za sada je sjuper
Kupila sam:Noc knjige
Laguna i knjiara Delfi
11.06.2010 od 18 h do 24h..
naslovi po cenama nizim 30-70%
Kupila sam:
Portret,
Ukus mladih devojaka,
Dar kamena,
Buda,
Mojsije,
Bazenska biblioteka,
Igrač i
Ova knjiga će da vam spase život.
Sve za 1725,00din.
rado, ja idem kasnije, i zanima me ima li dosta naslova na popusti i ima li šta sa onog mog spiska, ako se sećaš, al verujem da se ne sećaš : )
rado, ja idem kasnije, i zanima me ima li dosta naslova na popusti i ima li šta sa onog mog spiska, ako se sećaš, al verujem da se ne sećaš : )
то је у свим њиховим књижарама?
Ја бих пропустио да нисам видео овде...![]()
kupili budu, konstantinovo raskršće, ko je ta devojka, knjiga o groblju, kratka istorija traktora
sad jedva čekam da odemo na more da počenm da ih čitam
inače ova murakamijeva je i dalje odlična : )
nisam, unervozila sam se od gungule i nedostatka vazduha i nisam ni uzela sve što sam tražila, jedva sam čekala da izadjem napolje
još nam na kasi naplate dva puta istu knjigu, pa sam tu čekala da isparve grešku a ja sam bila ko temrpana bomba..
Al' bilo je? Tj. izašla je?
Ako misliš na tvrdo Konstantinovo raskršće, da, bilo je, ja videla.
Izgubiti Juliju -- odlicna knjiga![]()