tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
a ne mogu da se mučim sama, ovako mi je draže: )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e, za ove situacije su e-knjiga+citac zakon! poneses STO knjiga, i nema da brines!
Joooj koja sam ja baba, ne podnosim e knjige i ono sto moram da ucim sa kompjutera, odstampam, nema sanse da ucim sa ekrana i uvek koncept pisem rukom pa prekucavam![]()
joj i ja isto
al rukom ne pišem skoro ništa više...
Joooj koja sam ja baba, ne podnosim e knjige i ono sto moram da ucim sa kompjutera, odstampam, nema sanse da ucim sa ekrana i uvek koncept pisem rukom pa prekucavam![]()
e ovako, napravih spisak nekoliko knjiga za more, pa ću probrati 4-5, uz vašu pomoć: )
e sad ako je neka od izabranih knjiga tužnjikava, depresivna ili šta god tome slično stavite mi do znanja jer mi je baš bitno da mi ne izaziva nikava uzneirajuća ili deprsivna osećanja : ) daklem nešto fino, čitljivo ( ali ne isprazno kao što mi je bila umeš li da čuvaš tajnu koja mi je bila totalna bezvezarija i u postopreativnom periodu )
1. avanture nevaljale devojčice
2.ubiti pticu rugalicu
3.kratka istorija traktora
4.biblija otrovne masline
5.beležnica
6. pazi šta želiš ili ko je ta devojka ili moj gospodni savršeni
7.tajni život pčela
8.sitničarnica
9.devojka sa pomorandžama
10.služavkina priča (mada pročitah negde da je baš teška, ali nisam sigurna, pa da proverim)
11.recepti za savršen brak (mirka, slepo ti verujem da nema veze sa naslovom,pa je stavih na spisak : )
e ovako, napravih spisak nekoliko knjiga za more, pa ću probrati 4-5, uz vašu pomoć: )
e sad ako je neka od izabranih knjiga tužnjikava, depresivna ili šta god tome slično stavite mi do znanja jer mi je baš bitno da mi ne izaziva nikava uzneirajuća ili deprsivna osećanja : ) daklem nešto fino, čitljivo ( ali ne isprazno kao što mi je bila umeš li da čuvaš tajnu koja mi je bila totalna bezvezarija i u postopreativnom periodu )
1.avanture nevaljale devojčice
2.ubiti pticu rugalicu
3.kratka istorija traktora
4.biblija otrovne masline
5.beležnica
6. pazi šta želiš ili ko je ta devojka ili moj gospodni savršeni
7.tajni život pčela
8.sitničarnica
9.devojka sa pomorandžama
10.služavkina priča (mada pročitah negde da je baš teška, ali nisam sigurna, pa da proverim)
11.recepti za savršen brak (mirka, slepo ti verujem da nema veze sa naslovom,pa je stavih na spisak : )
tarabice hvala na savetima : )
dve od ovih koje si izdvojila sigurno nosim : )
od predloženih sam pročitala čitača, odlična knjiga zaista i
zato što te volim, ali se meni ona nije svidela uopšte, mislim da sam već pisala, prazna, stil bezevezan, i činilo mi se da za cilj jedino ima da šokira na kraju, što u mom slučaju nije uspelo
e slepilo bih isto pročitala ali ne znam koliko mi je "morska"
toni parsons -ništa nisam čitala, nešto se ne usudjujem, ne znam zašto : S
Za more je Parsons-Nase nezaboravljene price, zanimljiva je i opustajuca i nije tuzna![]()
ubiti pticu rugalicu ću svakako da pročitam, ali ne na moru...
suzila sam izbor na nekih sedam knjiga
mada možda dodam i knjigu o groblju na spisak, pošto ni nju još uvek nisam pročitala...
nikad mi nije bilo teže da odlučim šta ću poneti na more od knjiga (mada se oko svega toliko dvoumim da ovo nije ništa novo)...
e i slobodno mi preporučite nešto van mog spiska, da se dodatno mislim : )
Pitam se, kad stignete toliko da pročitate na moru? Ili možda idete na tri meseca?
Mene more toliko iscrpi, da noću spavam ko zaklana. A na plaži bih mogla da čitam jedino ako sam na njoj sama. Veoma sam komunikativna i ne mogu da shvatim da u onoj gužvi ne mogu da nađem nešto zanimljivo što bi mi okupiralo pažnju. Drugo, meni je žao da knjigu isprljam kremom za sunčanje, koju zbog svetlog tena trošim nemilosrdno. Zato preferiram enigmatiku, a jednu knjigu koju ponesem, obično ne stignem da završim. Draga Saveta, da li sam ja normalna?
ja idem na plaže gde ima što je manje moguće ljudi i sve što radim je da se kupam i čitam, bez mnogo komunikacije i čavrlajanja, to mi je jedini način da se opustim izistinski.... ne podnosim kada na plaži ima više od 10-tak ljudi i to da budu raštrkani da ne vidim ni ja njih ni oni mene, da čujem samo talase i more i vidim samo more, sva moja letovanja su takva i zato stignem da pročitam nekoliko knjiga tada...
Pitam se, kad stignete toliko da pročitate na moru? Ili možda idete na tri meseca?
Mene more toliko iscrpi, da noću spavam ko zaklana. A na plaži bih mogla da čitam jedino ako sam na njoj sama. Veoma sam komunikativna i ne mogu da shvatim da u onoj gužvi ne mogu da nađem nešto zanimljivo što bi mi okupiralo pažnju. Drugo, meni je žao da knjigu isprljam kremom za sunčanje, koju zbog svetlog tena trošim nemilosrdno. Zato preferiram enigmatiku, a jednu knjigu koju ponesem, obično ne stignem da završim. Draga Saveta, da li sam ja normalna?
Dok se dođe do letovanja, obično sam na ivici živaca, pa mi je jedan od osnovnih ciljeva da par dana ne progovaram uopšte, čak ni sa kelnerom ako je mogućeZnači, ćutim, čitam i gledam u plavo.
Volim da čitam na plaži i često čitam i pred spavanje, bez obzira koliko sam umorna. To je valjda i stvar rituala, kod kuće obično gledam tv ili čitam pola sata u krevetu, na odmoru nema tv-a.
Parsons je jedan od mojih omiljenih pisaca. Uz njega cete i da placete na glas i da se smejete na glas. Al recimo da su Nase nezaboravljenje price na poslednjem mestu, sve ostale su mi draze. Ako volite muziku i zanima vas London u vreme zacetka panka,onda svakako preporucujem.
Baš ti zavidim. Ja nemam para za takve plaže. Računala sam, to je samo na filmu. Kad ono, pogrešila sam.![]()
Joj bre, samo se nerviram sto meni nikako nije legao taj Parsons..Pokusavala sam s jednom, drugom..
Ok..ali nekako mlako, neupecatljivo....Vec naslucujem gnev armije Parsonsovih fanova....
A bas sam htela da mi se svidja i da sve procitam..Lepe su mu korice
![]()