Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa sta bi sa Devojkom iz dvadesetih ?
Smesna je i vesela.
Onda Aleksandra Poter ako nisi citala , tj sta nisi citala.
Sad citam Ljubavne igre isto je smesljivo mada ja nisam pa mi nesto ne drzi paznju .

Kad sam u minus fazi kao sto sam ovih dana uopste i ne pokusavam da citam nesto ozbiljno , bas mi prijaju te tralalajke ....cek seticu se jos sta sam citala skoro ....

Iliti za nase trziste Alnari - naravno rasprodato ...

Upisala sam i ja deluje zanimljivo .......pa cu da trazim kad budem iscitala svih 106 knjiga koje sam kupila ko da ce sutra sve knjizare pozatvarati :roll: i da stvar bude gora svrbi me opet nekoliko njih ....

Meni se ceo dan danas jede sladoled od jagoda, ali jos nisam poklekla (ima vremena, a najbliza prodavnica radi do kasno :mrgreen::rumenko:)

Sto se knjiga tice, isto ko Mirka imam ne znam koliko neporcitanih, a sto je najgore one sto kupim retko citam posto moram obicno nesto da vratim u biblioteku... Kupila sam danas Sagu o Forsajtovima za smesne pare (dolar ipo). Jel citao neko?

Meni se ceo dan danas jede sladoled od jagoda, ali jos nisam poklekla (ima vremena, a najbliza prodavnica radi do kasno :mrgreen::rumenko:)

Sto se knjiga tice, isto ko Mirka imam ne znam koliko neporcitanih, a sto je najgore one sto kupim retko citam posto moram obicno nesto da vratim u biblioteku... Kupila sam danas Sagu o Forsajtovima za smesne pare (dolar ipo). Jel citao neko?

Ja nikako da je procitam, a deda mi je preporucuje nekih 100 godina. Sad si me podsetila, uzecu je u subotu. Ono sto sam videla prelistavajuci i cituckajuci na preskok je ok.

Ja sam čitala Sagu o Forsajtovima (pominjala par stranica ranije) i svidelo mi se.
Ups! Ranije sam pominjala Budenbrokove. Pa nekako je slična tematika. Veliki romani - sage o porodicama...

Volim te i ja, Šmiki, pa se ne... pardon, pročitao sam je i ja, pa se ne falim! :)

Deki je puno vremena i truda utrošio na pisanje ove knjige, i mogu ti reći da nije loše ispalo, sve to.
Nego, Ludačo, da te pitam nešto, jesi li pročitala Kolibu? :mrgreen:

Jaoo, to ti nikada neću oprostiti....zločesti stvore.....:zcepanje:

Moram da smislim neko lukavstvo da ti se revanširam...

PS. A kad ću ja da dobijem Sitničarnicu....?:ceka: I znaš kakva treba da bude. U protivnom ti je vraćam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back