krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
...a zatim,meco, pređi na Slavno vojevanje.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, ja juče pročitala "Orlovi rano lete" i to e-book, što ne volim, i ismejala se do suza
I sad ću da čitam Magareće godine![]()
Mrzi me da pretrazujem ....jel citao neko http://laguna.rs/index.php?m=naslov&id=611
ili nesto od Suzan Vriland ....preporucila mi je drugarica DEVOJKA U ZUMBUL PLAVOM
meni se cini ok IZLET, a sad vidim i Slikari i modeli su njeno delo pa jel ima medju vama neko ko je kupio neku od tih knjiga , citao i ko bi dao svoj komentar ???
citam Beli oleander... meni se knjiga mnogo dopala, ali odista i zaista
i mrzim sto ne mogu polako da je privedem kraju, nego citam otpozadi
Dakle devojke, vi ste fenomenalne! Pa meni su "Orlovi rano lete" (i to prvi deo) jedna od najdražih knjiga svih vremena, ali nisam očekivala da ovde bude pomenuta. Uvek mislim to za decu u osnovnoj školil. Mada, njima nije interesantno to što je nama.
One naredne - "Slavno vojevanje" i "Bitka u Zlatnoj dolini" su nekako bledunjave u odnosu na "Orlove". a "Magareće godine" su priča za sebe. Isto fenomenalno. Običan, zdrav humor, ali da smeješ do suza![]()
e, procitala Dnevnik jedne obicne zene i po drugi put Brak:duet
obe su dobre, ova druga cak odlicna, ali zene NEMOJTE ih citati ako ste u depresiji, u zivotnim preispitivanjima, u prevari (svojoj, ili tudjoj), u fazi razvoda
obe su me rasplakale, na razlicite nacine i jos ne mogu da se oporavim od Brak: Duet, iako sam je zavrsila u subotu, a vec sam je ranije citala
sad sam pocela Igracica Goa, valjda me nece tako potresti
treba mi knjiga koja ce da me "digne", a sve nailazim na nesto sto me dublje i dublje pokopava...
Pa u pravu je Rada, to nije knjiga za opustanje![]()
e, procitala Dnevnik jedne obicne zene i po drugi put Brak:duet
obe su dobre, ova druga cak odlicna, ali zene NEMOJTE ih citati ako ste u depresiji, u zivotnim preispitivanjima, u prevari (svojoj, ili tudjoj), u fazi razvoda
obe su me rasplakale, na razlicite nacine i jos ne mogu da se oporavim od Brak: Duet, iako sam je zavrsila u subotu, a vec sam je ranije citala
sad sam pocela Igracica Goa, valjda me nece tako potresti
treba mi knjiga koja ce da me "digne", a sve nailazim na nesto sto me dublje i dublje pokopava...
Definisi pojam digne![]()