Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa posle vojevanja Bitku u zlatnoj dolini :lol:

Ja citam Orlove... juce nisam stigla:D

P.S. Parka, ne razumem kako Magarece godine mogu da budu depresivne? :eek:

Poslednja izmena:
E, ja juče pročitala "Orlovi rano lete" i to e-book, što ne volim, i ismejala se do suza :zcepanje:
I sad ću da čitam Magareće godine :D

Dakle devojke, vi ste fenomenalne! Pa meni su "Orlovi rano lete" (i to prvi deo) jedna od najdražih knjiga svih vremena, ali nisam očekivala da ovde bude pomenuta. Uvek mislim to za decu u osnovnoj školil. Mada, njima nije interesantno to što je nama.
One naredne - "Slavno vojevanje" i "Bitka u Zlatnoj dolini" su nekako bledunjave u odnosu na "Orlove". a "Magareće godine" su priča za sebe. Isto fenomenalno. Običan, zdrav humor, ali da smeješ do suza :hahaha::rotf:

Mrzi me da pretrazujem ....jel citao neko http://laguna.rs/index.php?m=naslov&id=611

ili nesto od Suzan Vriland ....preporucila mi je drugarica DEVOJKA U ZUMBUL PLAVOM
meni se cini ok IZLET, a sad vidim i Slikari i modeli su njeno delo pa jel ima medju vama neko ko je kupio neku od tih knjiga , citao i ko bi dao svoj komentar ???

Čitala sam Devojku u zumbul plavom i svidela mi se. Nekako sam je stalno uporedjivala sa Devojkom sa bisernom mindjušom, valjda zbog sličnosti naziva i teme - slikara Vermera. A mislim da su i po obe knjige snimljeni filmovi. :think: Sećam se i filma, ne znam kako se zove, po toj knjizi Devojka u zumbul plavom i neke grozne poplave, zbog koje su i spakovali tu sliku, koja se posle pojavljuje. U stvari, ako se dobro sećam, prati se kretanje slike kroz vreme, kako i kod koga dospeva, ali unazad. E, najbolje da pročitaš pa da onda podsetiš i mene :zper:
Slikari i modeli sam počela, ali nisam završila. Valjda je i meni bila dosadna, kao miss smart. Tako da, eto imaš već dva glasa protiv.

Pročitala sam U Lučijinim očima. Tužna pričica, ali ne toliko da me rasplače. Malo me Kazanova na kraju razočarao. Nije loše, blago je prožeto erotikom 18. veka. Bar nije dosadno.

Pre neki dan sam dobila od komsije Vasar tastine i shvatila da ja to nikad nisam citala:eek:

A bila sam 100% ubedjena da jesam:confused: Tako da upravo pocinjem sa nadoknadjivanjem propustenog...

Dakle devojke, vi ste fenomenalne! Pa meni su "Orlovi rano lete" (i to prvi deo) jedna od najdražih knjiga svih vremena, ali nisam očekivala da ovde bude pomenuta. Uvek mislim to za decu u osnovnoj školil. Mada, njima nije interesantno to što je nama.
One naredne - "Slavno vojevanje" i "Bitka u Zlatnoj dolini" su nekako bledunjave u odnosu na "Orlove". a "Magareće godine" su priča za sebe. Isto fenomenalno. Običan, zdrav humor, ali da smeješ do suza :hahaha::rotf:

Ćopić mi je bio super i u osnovnoj, super mi je i sada. E, sad, šta to o meni govori.....:D
Završila i Magareće godine, pa se okrenula na Slavno vojevanje, danas ću Bitku...

I tako, izlečih čitalačku krizu...

e, procitala Dnevnik jedne obicne zene i po drugi put Brak:duet
obe su dobre, ova druga cak odlicna, ali zene NEMOJTE ih citati ako ste u depresiji, u zivotnim preispitivanjima, u prevari (svojoj, ili tudjoj), u fazi razvoda
obe su me rasplakale, na razlicite nacine i jos ne mogu da se oporavim od Brak: Duet, iako sam je zavrsila u subotu, a vec sam je ranije citala
sad sam pocela Igracica Goa, valjda me nece tako potresti
treba mi knjiga koja ce da me "digne", a sve nailazim na nesto sto me dublje i dublje pokopava...

ja juče pročitala devojku sa bisernom mindjušom, to je jedina knjiga koju sam pročitala od trejsi sevalije, i ok je, nije loša, lagana, pitka, slatka tralalajka : )
sada sam počela murakamijevu okorelu zemlju čuda i kraj sveta...

obe su dobre, ova druga cak odlicna, ali zene NEMOJTE ih citati ako ste u depresiji, u zivotnim preispitivanjima, u prevari (svojoj, ili tudjoj), u fazi razvoda
obe su me rasplakale, na razlicite nacine i jos ne mogu da se oporavim od Brak: Duet, iako sam je zavrsila u subotu, a vec sam je ranije citala
treba mi knjiga koja ce da me "digne", a sve nailazim na nesto sto me dublje i dublje pokopava...

Hoće.

I meni treba takva knjiga :aha:
AKo ima preporuka - tu sam :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back