Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
juce kupila u Laguni
1. Bujno leto
2. Dnevnik jedne obicne zene (pocela sam je sinoc, i vec mi se mnooogo dopada)
3. Gojine utvare
4. staklena palata
5. Muzika i Tisina

nisam mogla vise da nosim, pa cu veceras na Grazia shooping night-u da kupim jos i

1. Brak: duet
2. igracica goa
3. Oskar i Lusinda
4. macje oko
5. Vezilja
6. Tenor ljubavi

p.s. Mirka, ako pricas o "mirandinoj velikoj gresci" meni je knjiga poprilicno losa, jeste citljiva, ali samo to, imam je odavno i apsolutno mogu da ti je poklonim, uopste ne zudim da je imam u svojoj biblioteci, ako je ne nadjes uskoro, javi se i dacu ti je..doduse, jeste malo izmazana svim i svacim (mislim na hranu i takoc, ne na fizioloske tecnosti), ako nisi gadljiva, mozes je uzeti..

:)

Pocitacu prvo knjigu koju sam juce kupila iste autoke...valjda se zove Ljubavne igre pa ako mi to legne ....prijavicu se za Mirandu. :cmok2:

Aj procitaj to sto si zapocela dok traje akcija da mogu da kupim i ja :)
Bilo me blam juce da uzmem vise od 6 knjiga , gledala me neka bakuta sa mrznjom. :roll:
A cekala je da ja zavrsima a ja neodlucna. :mrgreen:

:)

Pocitacu prvo knjigu koju sam juce kupila iste autoke...valjda se zove Ljubavne igre pa ako mi to legne ....prijavicu se za Mirandu. :cmok2:

Aj procitaj to sto si zapocela dok traje akcija da mogu da kupim i ja :)
Bilo me blam juce da uzmem vise od 6 knjiga , gledala me neka bakuta sa mrznjom. :roll:
A cekala je da ja zavrsima a ja neodlucna. :mrgreen:
dil
mada..dok traje akcija mogu da procitam eventualno dve, vise od toga-tesko :lol:
mada sam za neke, koje sam vec procitala, vec prethodno dala misljenje
Beli oleander je odlicna, ali odlicna..onako-zenska knjiga gde prsti od emocija, a muskarci su u drugom planu...osvezenje za mene..

ja sam juce svracala u laguninu radnju na bulevaru
obozavam onu plavusicu koja radi tamo...
uzela sam gojine utvare... tu knjigu vec dugo zelim da kupim, i svaki put zaboravim
kada sma vidjela da je na akciji, bas sam se odusevila
volim ja te popuste mnogo:D
pa sam se zanijela i uzela jos neke... i ostala bez baletanki:D

ja sam juce svracala u laguninu radnju na bulevaru
obozavam onu plavusicu koja radi tamo...
uzela sam gojine utvare... tu knjigu vec dugo zelim da kupim, i svaki put zaboravim
kada sma vidjela da je na akciji, bas sam se odusevila
volim ja te popuste mnogo:D
pa sam se zanijela i uzela jos neke... i ostala bez baletanki:D
i ja sam uzela Gojine utvare, bas jedva cekam da je procitam
te popuste treba iskoristiti dok traju, a baletanki ce uvek biti po manje-vise istim cenama :)

dil
mada..dok traje akcija mogu da procitam eventualno dve, vise od toga-tesko :lol:
mada sam za neke, koje sam vec procitala, vec prethodno dala misljenje
Beli oleander je odlicna, ali odlicna..onako-zenska knjiga gde prsti od emocija, a muskarci su u drugom planu...osvezenje za mene..

jeste, i meni se dopala. a od onih gore, muzika i tisina-:heart:
citala sam je tri puta

i ja sam uzela Gojine utvare, bas jedva cekam da je procitam
te popuste treba iskoristiti dok traju, a baletanki ce uvek biti po manje-vise istim cenama :)

to su takve navlakuse
snize cijenu na 299din, medju par dobrih knjiga ubace neke koje im stoje na lageru godinama... i sve ode kao alva
a niko tamo ne udje i kupi jednu knjigu... sve kao, popust je, pa se cini jeftino

ja sam htjela uzeti jednu od onih enciklopedijskih, hiljadu i nesto kosta, i sve mi bilo skupo, pa kao sjutra cu... juce uzmem ove koje nisam ni namjeravala, i potrosim vise nego sto kosta ona koju sam zeljela... kako utice na mozak cim procitas da je popust:D

Kako , Mirka, neodlučna. Lepo poneseš spisak i završiš posao za 5 minuta.
Moraš da ostaviš utisak odlučne žene.:zper: Nerviraju me moje drugarice kad traže "nešto" za čitanje.

Nosial sam spisak .
:besna:

Al nisam bila sigurna ni to sa spiska sta mi sve igra ....

Najproblematicniji na mom spisku taj beli oleander i Macije oko.
Sve mi se cini da je oleander pretezak za moje trenutno mentalno raspolozenje a za Macije oko me devojka iz Lagune pokolebala dibidus kaze ima puno socijalnih momenata ....

Dajte malo se raspisite o te dve knjige , pomozite mi da presudim.

I sta ti nije jasno Rado ja sam Vaga ! :cool:

to su takve navlakuse
snize cijenu na 299din, medju par dobrih knjiga ubace neke koje im stoje na lageru godinama... i sve ode kao alva
a niko tamo ne udje i kupi jednu knjigu... sve kao, popust je, pa se cini jeftino

ja sam htjela uzeti jednu od onih enciklopedijskih, hiljadu i nesto kosta, i sve mi bilo skupo, pa kao sjutra cu... juce uzmem ove koje nisam ni namjeravala, i potrosim vise nego sto kosta ona koju sam zeljela... kako utice na mozak cim procitas da je popust:D
eee, naivno kupujes :lol:
ja stalno imam neki spisak knjiga koje zelim, pa uporedim sa akcijom i odem sa spiskom u rukama i capa-cap
stroga selekcija
kao i sa muskarcima
ne uzimas sve sto je na akciji, samo ono sto ti je po ukusu :lol:

Na kraju je optimisticna :(

Blah treba da dodjem do kraja, ovako sva nikakva a da se ne utepam.
Plus....obrati paznju sta sam kupila....sve neke knjige za koje ti ne treba mozak .
Mnogo sam nesto smorena , ne mogu ni da citam :(

eee, naivno kupujes :lol:
ja stalno imam neki spisak knjiga koje zelim, pa uporedim sa akcijom i odem sa spiskom u rukama i capa-cap
stroga selekcija
kao i sa muskarcima
ne uzimas sve sto je na akciji, samo ono sto ti je po ukusu :lol:

nisam ja kupila nista sto nisam zeljela, samo sam onu drugu zeljela vise:D
sve sto sam uzela su dobre knjige
ali, moras priznati da kada vidis da pise popust, odmah ti malo zatrepere okice:D

drugarica je radila u jednoj radnji, poput mamut-a... i, donesu paket knjiga, proberu se one koje se slabo prodaju, i poslazu ih nao bestselere, kao najprodavanije knjige... nakon toga, one prve odu
ljudi kupuju, nemaju plan, i uzimaju 'provjereno'... naivno
posle kao najprodavanije, najbolje... cist marketing

Uf, ja sveže pristigla na forum, pa bih da priupitam nešto,ali da me ne napadnete kako nisam pročitala sve redom :) Svečano obećavam da hoću, samo akcija Alnarija u Ušću će se do tada završiti..:)
Elem, interesuje me je l' neko bio i koje knjige su ponudjene kao poklon, ako kupim 3 knjige? Nešto pročitah na njihovm profilu na FB, da je ponudjeno svega 4 i da nisu neke, pa rekoh, ako neko zna nešto više.

Pocela sam jednom da citam Parsonsa i nesto mi nije bio zanimljiv.
Ima tome 5 godina.
Skoro mi drugarica prica kako je progutala sve njegove knjige pa sam se zapitala dal treba ponovo da pokusam.

Zasto vam se dopada Parsons?
Sta bi ste rekli o njemu kao piscu nekome ko nikada nije cuo za njega ...
Kako bi ga preporucile?

Morala sam ovo da izvučem od pre mesec dana, jer sam i sama bila u istoj dilemi.Daaaavno sam pročitala Čovek i dečak i bila mi je onako...Mislim, mogla sam i bez toga...Moja rodjena sestra opčinjena Parsonsom, pročitala sve, i ja pokušam ponovo sa Moja omiljena supruga.Učinila mi se boljom,ali nekako mlako...Čitajući pohvale na račun pisca, stalno se pitam kako ga ja nisam tako doživela....

Hihihihi dobar nik Kerefeka.
Vidim citala si dovoljno da shvatis da ces dobiti packe od mene ako pitas nesto sto je pisano skorije :lol:

Nisam bila u Uscu nesto nemam ideju sta bi kupila vise od Alnarija pomalo su utanjili sa onim knjigama za moj ukus. Plus sam tek juce dobila karticu iako sam clan vec godinu dana.

Iskustvo od ranije kaze da te poklon knjige nisu nikad nesto spec.
U pravu je neko gore ko je pricao o tome kako se pravi akcija.
Najcesce sluzi da se rasprodaju knjige koje tavore.
Verujem da je poklon knjiga jedna od tih.

juce kupila u Laguni
1. Bujno leto
2. Dnevnik jedne obicne zene (pocela sam je sinoc, i vec mi se mnooogo dopada)3. Gojine utvare
4. staklena palata
5. Muzika i Tisina

nisam mogla vise da nosim, pa cu veceras na Grazia shooping night-u da kupim jos i

1. Brak: duet
2. igracica goa
3. Oskar i Lusinda
4. macje oko
5. Vezilja
6. Tenor ljubavi

Dnevnik jedne obicne zene,super knjiga...Ja sam je citala na engleskom,ali se ne secam autora( ako je to ta knjiga- glavna junjakinja na pocetku radi u John Lewisu,sisa se na kratko..)
A Kinsela se meni dopala. Ja sam se zamislila nad onim potrosackim drustvom. Gledala sam drugaricu i sebe pravimo iste greske kao i glavna junjakinja. U sustini si u tom ogromnom gradu usamljen i upadnes zacarani krug...

...

Dnevnik jedne obicne zene,super knjiga...Ja sam je citala na engleskom,ali se ne secam autora( ako je to ta knjiga- glavna junjakinja na pocetku radi u John Lewisu,sisa se na kratko..)
A Kinsela se meni dopala. Ja sam se zamislila nad onim potrosackim drustvom. Gledala sam drugaricu i sebe pravimo iste greske kao i glavna junjakinja. U sustini si u tom ogromnom gradu usamljen i upadnes zacarani krug...

Isto ovako i ja. Jos sam primetila da dok sam citala tu kupoholicarsku seriju, jos sam gora bila sto se nepotebnih kupovina tice. Mislim da je kupovina vrlo cesto jedna navika koju (mediji, kompanije, itd...) bas vole da podsticu.

Pa cekajte tih kupoholicarki ima 5-6 nemoguce da su sve al sve vezane za manijakalnu kupovinu ???
Ja sam mislila da je samo prva takva a ostale prate glavnu junakinju dalje???

Sve, sve nego šta, samo prate njen razvojni put :-) od devojke, do zaposlene žene, pa mlade, pa majke...možda nekada kada baš ne znaš šta bi sa sobom, pročitaš...
A Mirandu imam ja ako želiš će ti poZajmim al da mi vrneš!

A Kobena kako niko ne pominje? Zar niko ne voli njegove trilere? Meni je on odličan, samo veoma malo njegovih knjiga izdaju..Nikom ni reči, Nevin, Samo jednom u životu...itd, onako kao fim, napeti trileri sa preokretima, on je jedan od najboljih u tom žanru.

Ja trenutno pokušavam - uopšte ne znam zašto mi ne ide - Lovac na zmajeve...pojma nemam šta mi je. Verovatno ću ga ostaviti i pokušati ponovo za mesec-dva. E, da li vam se to dešava, da neku knjigu u prvom momentu jednostvano ne možete da čitate, a kada prođe neko vreme, kada počnete ne možete da je ispustite iz ruku...meni da..

Preporučujem Četvrtu kraljicu od Debi Tejlor .

Sve, sve nego šta, samo prate njen razvojni put :-) od devojke, do zaposlene žene, pa mlade, pa majke...možda nekada kada baš ne znaš šta bi sa sobom, pročitaš...
A Mirandu imam ja ako želiš će ti poZajmim al da mi vrneš!

A Kobena kako niko ne pominje? Zar niko ne voli njegove trilere? Meni je on odličan, samo veoma malo njegovih knjiga izdaju..Nikom ni reči, Nevin, Samo jednom u životu...itd, onako kao fim, napeti trileri sa preokretima, on je jedan od najboljih u tom žanru.

Ja trenutno pokušavam - uopšte ne znam zašto mi ne ide - Lovac na zmajeve...pojma nemam šta mi je. Verovatno ću ga ostaviti i pokušati ponovo za mesec-dva. E, da li vam se to dešava, da neku knjigu u prvom momentu jednostvano ne možete da čitate, a kada prođe neko vreme, kada počnete ne možete da je ispustite iz ruku...meni da..

Preporučujem Četvrtu kraljicu od Debi Tejlor .

Često mi se to dešava. Ali ne zato što me smara, već što sam radoznala da što pre pročitam sledeću, koja mi se u tom trenutku čini interesantnijom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back