Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam se javljala iz opravdanih i lepih razloga,a onda sam smatrala da nije fer, da kad vec nista ne citam, da pisem,a da nisam procitala sve sto ste u medjuvremenu pisale...I sad kad sam sve3 ispratila...evo me...
Jos uvek uspevam da citam samo na godisnjem...tako da nemam nista novo od zimus...

Sinoc sam poharala Alnari, narucivsi:
- TO - Stiven King ( imam vec,ali ovo je kolekcionarsko izdanje u tvrdom povezu i mooooooorala sam....... i sad me grize savest sta cu sa vec postojecom novom, novcijatom...) - malo mi je lakse kad sam vam rekla...
- Pod kupolom - isto King
- Isijavanje - opet King
- Zamka za snove - King
- Dzingis Kan - carstvo srebra - 4. deo serijala
- Gordost i predrasuda - citala odavno,ali zelim da je imam
- Memoari jedne gejse - gledala film, dopao mi se, pa i to da procitam... ( a sto mrzim prvo da vidim film, pa tek onda da citam)
- Poslednja straza - 4. deo serijala
- Balada o Bohoreti - Gordana Kujic
- Bajka o Benjaminu Baruhu - Gordana Kujic
- Legenda o Luni Levi - Gordana Kujic

...i time sam kompletirala neke pisce i neke serijale.... Sutra idem u Bg da preuzmem....sva treperim u iscekivanju....

Kerefeko, znaci li to da smo obe fanovi Stivena Kinga?

Samo da prijavim da sam stigla do 100.strane Biblioteke :mrgreen:
Rado, bas si cool :) Svidja mi se kako se nosis sa tudjim komentarima.
Od sadasnje postave tu su jos i Ester, MajaVA, moja Milica i Van_nesto (izvinjavam se, zaboravila sam pun nick).
Ali nije tako lepo kao u ovom sadasnjem sastavu, bas se nesto puno prepiru.

Zapisala 24 predloga za sad :ok:
Sad sam pogledala, ja sam od 160. strane :)
Al' videces kako sam u pocetku bila ffffina :flert:
Dok nisam upoznala drustvo i dok se nisam nacisto raspustila
smilie_girl_014.gif

Čestitam, Kanela :) Srećno!
Mi evo čekamo već neko vreme da nam se Dana javi da je dobro.

Mrs. Bi, javiću kad pročitam knjigu do kraja, nešto slabo ide, došao mi rođak pa ga vodala po gradu, sad par sati sela da se odmorim pa na Noć muzeja. Sutra takođe isplaniran dan s mužem-pužem i tako, knjiga mora da čeka.

Čestitam, Kanela :) Srećno!
Mi evo čekamo već neko vreme da nam se Dana javi da je dobro.

Mrs. Bi, javiću kad pročitam knjigu do kraja, nešto slabo ide, došao mi rođak pa ga vodala po gradu, sad par sati sela da se odmorim pa na Noć muzeja. Sutra takođe isplaniran dan s mužem-pužem i tako, knjiga mora da čeka.

Srećno Kanela :heart:
Da stvarno , Čekamo Danu.
Danas i ja imam u planu noć muzeja...javljam pojedine utiske.

Dakle 100 godina samoce = 100 godina citanja :dash:
Citam ja, citam :(
I sve cekam da mi neki Aurelio (od 1 000 koliko ih ima) izleti iz ormana, spajza...
I nije da mi se sasvim ne svidja... ali... :roll:

I dalje ne znam šta bih čitala.
Zagledam knjige sa svih strana, a opet.. ne znam koju bih.
To je ta težina izbora.
Kada postoji mnogobrojna ponuda a niti jedna nije propustiva.

Večeras je Noć Muzeja i u mom gradu.
Dosad naviknut na beogradske Noći, nadam se uživanju i u Zrenjaninu.

I dalje ne znam šta bih čitala.
Zagledam knjige sa svih strana, a opet.. ne znam koju bih.
To je ta težina izbora.
Kada postoji mnogobrojna ponuda a niti jedna nije propustiva.

Zavisi kakvu ponudu imas na lageru. :D
Sta bi sa Knjigom lekova, odustala si trenutno od nje? :)

Ja sam nakon jucerasnjeg odgledanog filma Licne stvari, o upisu na FDU, sa M.Sabljic, Cvijanovicem, Goncicem, a najvise zbog Sonje Savic - uzela od drugarice Lausevicevu knjigu.
Mada, pitam se, sto me je Sonja nagnala da ipak procitam pomenutu knjigu? :)

Tatjana, moliiimmmm te, reci mi nešto o tom Plavom biciklu.
Zanima me, naslov je lep, i nekako primamljiv, a opet...nisam neko ko mnogo voli te novije knjige pisane u delovima.
Stoga bih neku konkretniju, detaljniju analizu.

A verujem tvom sudu, jer nam se donekle mišljenja poklapaju. i ukusi.
Stoga, čekam. :)

Znam da ćeš uživati u Lauševićevoj knjizi.
Lepa je. Tkana istinitom povešću.
I divan stil.

E da, bila sam danas do grada i naravno, svratim do Lagune.
Na prvom mestu po citanosti je knjiga Jelene Bacic-Alimpic ``Pismo gospodje Vilme``, pa me bas, bas interesuje da li je neka od vas devojaka citala ovu knjigu? Ili Ringispil i sta misli o oba romana?

Ja bas htela da uzmem Plavi bicikl, ali sam odustala nakon oprecnih misljenja na goodreads'u. Najvise me odbilo to sto mnogi tvrde da je kopija, cini mi se, knjige Prohujalo sa vihorom (samo francuska verzija, ali radnja i stil manje vise isti).

Nisam citala nista od Jelene Bacic-Alimpic. Ne znam, imam neku odbojnost, retko citam knjige koje nisu napisali pisci vec tako neke javne licnosti. Recimo, citala sam autobiografiju Isidore Dankan, citala bih i dnevnik Fride Kalo, to sve moze, ali ove nase voditeljke i slicno nesto nemam zelju da citam. No, ako neka od vas stavi neku veoma dobru kritiku, mozda razmislim jos jednom :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back