Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U Laguni od 8.2. tri knjige za 498 din. Uvek isti naslovi na akciji. Očekujem da za 8. mart bude 50 dinara komad. Ako vas ne mrzi, preporučite nešto sa spiska.

Sa spiska.
Poništena - jedna od najboljih knjiga koje sam pročitala. Tako me je dirnula... preporučujem:heart:
Nit lepote -ako vas zanima život geja u Londonu 80-ih godina, izvolte. Meni se nije nešto svidela, ali vidim da je mnogo ljudi hvali.:confused:
Ljubav, bes, ludilo - pročitala sam samo prvo poglavlje... Teško za čitanje, ima dosta mučnih delova, ali interesantno.:confused:
Morsko staklo - ništa posebno:(
Narodna deklaracija ljubavi-već sam pisala ovde o njoj, čudna i neobična;):eek:

Poslednja izmena:
Pregledala sam malo Alnarijev katalog ...vidim neke knjige koje bih mozda citala al pre nego kupim ajde da se i sa vama ovde konsultujem....
Dakle :

Raskoš - Ana Godbersen
Dama i pesnik - Mev haran
Druga strana ljubavi - Sali Boman

I dve tralalajke ...zanima me koliko su tralala...

Troje u krevetu
Sve ili nista - obe knjige autorke Karmen Rid

Sa spiska.
Poništena - jedna od najboljih knjiga koje sam pročitala. Tako me je dirnula... preporučujem:heart:
Nit lepote -ako vas zanima život geja u Londonu 80-ih godina, izvolte. Meni se nije nešto svidela, ali vidim da je mnogo ljudi hvali.:confused:
Ljubav, bes, ludilo - pročitala sam samo prvo poglavlje... Teško za čitanje, ima dosta mučnih delova, ali interesantno.:confused:
Morsko staklo - ništa posebno:(
Narodna deklaracija ljubavi-već sam pisala ovde o njoj, čudna i neobična;):eek:

Poništenu sam i ja odvojila. Mali prijatelj je rekoše dobar, ja je kupila jednom prilikom pa poklonila, uzeću je ponovo. U dilemi sam između Sene i Venčanog kuma da bude treća.

gledam na laguninom sajtu nekoliko knjiga koje mi se dopadaju
i bas su skupe
tri knjige preko 6000, a uz maksimalni popust + onih deset posto na tri komada, tih tri knjige kostaju svega 500din vise nego ona najskuplja sama bez popusta
heeeej, dobijem knjigu ipo za dzabe
a pri tome je trvrdi povez i sjajan papir, a ne ovaj toalet na kome stampaju nova izdanja... jeste li zapazili kako su se izbezobrazili?

ja u ovom momentu finansijskog kraha kupovinu beletristike dozivljavam kao bacanje novca... posto sve to mogu naci u biblioteci... ali za neke enciklopedijice, knjige o svjetskim religijama, narodima, umjetnosti, mislim da vrijedi dati... samo treba nabaviti parice: )

da li ste citali Konstantinovo raskrsce? kakva je knjiga?

Ma muvalo ,laguna trenutno najbolje radi.
I saroliko stampa.
Za svakog po nesto.

Ja navise cenim Geopoetiku.
Nekada davno sam najvise volela Stubove kulture al oni su kaput.
Najbolju saradnju imam sa Alnarijem, em popust em mi knjige salju kuci .
Laguna mi je najisplativija , opisala je PiL iznad ...

Tako da...svako prema svojim afinitetima.

Ma muvalo ,laguna trenutno najbolje radi.
I saroliko stampa.
Za svakog po nesto.

Ja navise cenim Geopoetiku.
Nekada davno sam najvise volela Stubove kulture al oni su kaput.
Najbolju saradnju imam sa Alnarijem, em popust em mi knjige salju kuci .
Laguna mi je najisplativija , opisala je PiL iznad ...

Tako da...svako prema svojim afinitetima.

Ja koristim popuste u Laguni, Geopoetici i Alnariju, a ostale izdavače kupujem na sjmovima. Dereta ubedljivo dere.

Ko je pitao za Konstantinovo raskršće, ja sam čitala i meni je OK. Možda zato što sam iz Niša, mada vidim da ga hvale i ostali. Nisam čitala do sada takvu knjigu gde se mešaju istorija i natprirodno.

Ma znam, već smo pričali za Lagunu, nego moram malo da namćorišem...

Na preporuku drage forumašice Ugadnubaburastem sam pazarila knjigu o modi,
baš se tako i zove:

taschen-300x300.jpg

- oblačenje u 18, 19 i 20. veku i knjiga je prekrasna :) Divne fotografije, lepa objašnjenja, jedan prekrasan svet...

zar vam nije interesantan pristup Bogu i njegovo fizicko predstavljanje u Kolibi? Bog je prvo zena, majka i domacica da bi bio pristupacan za prihvatanje, jer je glavni lik imao poverenje i ljubav prema majci. u momentu kada je oprostio ocu za to kakav je bio i kada mu je otac oprostio ubistvo, Bog postaje muskarac. Interesantan pristup. Kao i to da je Bog crnkinja, Isus belac, Sveti Duh zut. Povezane dakle sve rase. Nista nije ostavljeno za zameriti.

ja bih volela da imam strpljenja da napisem jednu tako bogohulnicku knjigu pa da pokopam sve te den braune i ser,onje koji su resili da naprave kintu koristeci danasnji trend (moderna psihologija,tajne vatikana i priblizavanje bogu,sve to sto je hit)
sve bih skupila i moje i tudje,sto su mi razni antihristovi govorili,i sto sam cula i posle bi mi bilo lakse :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back