lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
JupiiiiiiDobrodošla Tatjana! ne mogu da ti pomognem sa spiskom, ni jednu nisam čitala, ali naći ćeš već ovde odgovore kad se jave naše drugarice.
Ja ništa ne čitam, kuku u stisci sam sa vremenom, našla posao jupiiiiiiii pa treba to uskladiti sa detetom, a još moram i da čitam stručnu literaturu, tako da ništa od uživanja u knjigama, ali zato bar vas uspem redovno da pročitam i to mi znači.
Zelimo ti puuuuuno
Sto ti je lep strip NalenceGde ste mojei![]()
![]()
Ovako, ja uzela skoro od Miklosa Vamosa "Majka je samo jedna" jer sam od njega citala "Knjigu oceva" i njome sam bila odusevljena.Medjutim , nista bez toga kod mene ocito, bibliotekarka mi je domah rekla da je pisana sasvim drugacije od one koju sam citala.I tako ja krenem sa citanjem ali ono "medjutim" meni ne legne uopste.Prvenstveno sto je majka, koja nas vodi kroz pricu,tako oholo i surovo prica o svojoj deci , i pored svoje jake volje, nisam mogla da je procitam.Da li sto sam i sama majka male dece pa u njima ne vidim nista lose, negativno niti ista slicno tome, ja sam se sve vreme jezila i jednostavno vratila neprocitanu.
A za maler opet mi se pala ona bibliotekarka da mi ni spisak nije pomogao mnog bas.Elem trazila "Otmenost jeza" po vasoj preporuci, oni to i nemaju.Pa tako uzeh, isto po vasoj ranijoj preporuci "sto od limunovog drveta" to je sa spiska a ova druga mi je pala pod ruku "Slusaj sta ti srce kaze" i uzasno mi izgleda poznato, ali videcu kad pocnem sa citanjem.Prvo cu limunovo drvo.
, bibliotekarka mi je domah rekla da je pisana sasvim drugacije od one koju sam citala.I tako ja krenem sa citanjem ali ono "medjutim" meni ne legne uopste.Prvenstveno sto je majka, koja nas vodi kroz pricu,tako oholo i surovo prica o svojoj deci , i pored svoje jake volje, nisam mogla da je procitam.Da li sto sam i sama majka male dece pa u njima ne vidim nista lose, negativno niti ista slicno tome, ja sam se sve vreme jezila i jednostavno vratila neprocitanu.
Pa tako uzeh, isto po vasoj ranijoj preporuci "sto od limunovog drveta" to je sa spiska a ova druga mi je pala pod ruku "Slusaj sta ti srce kaze" i uzasno mi izgleda poznato, ali videcu kad pocnem sa citanjem.Prvo cu limunovo drvo.

kao-moje su,ima vremena,a pomahnitalo pozajmljujem...Nabavicu uskoro Igre poznog doba!

), 190 str. 8/10
ops

Prolece u vazduhu i tako to.

Da,da,jeste I.S