lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Kad ti ja ne ulećeh k'o Emocijinanizah se ja fino

Kaiševo, ako kojoj 'fali kaiš
https://www.facebook.com/pages/wwwalnarirs/60314069058

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad ti ja ne ulećeh k'o Emocijinanizah se ja fino

Kaiševo, ako kojoj 'fali kaiš
https://www.facebook.com/pages/wwwalnarirs/60314069058

A jel se Dunja slozila sa tom obimnom literaturomJoj od kada nisam ovde nista pisala
Konacno zavrsila Kralj Pariza,biografija o Dimi.
Lepa knjiga,preporucujem.
Pocela prvi deo trilogije Milenijum.Gledala sam svedsku verziju filma.
Kad pocne lepo vreme tek necu imati vremena za citanje.

I ja isto.Obicno placem vise. Ne znam uz ovu sta mi je bilo, samo sam malkice.

Od sad te zovemo Biserka.

već su me zvali tako

Pocela sam Tajni zapis, samo da javim
 Pocela sam Tajni zapis, samo da javim

, bibliotekarka mi je domah rekla da je pisana sasvim drugacije od one koju sam citala.I tako ja krenem sa citanjem ali ono "medjutim" meni ne legne uopste.Prvenstveno sto je majka, koja nas vodi kroz pricu,tako oholo i surovo prica o svojoj deci , i pored svoje jake volje, nisam mogla da je procitam.Da li sto sam i sama majka male dece pa u njima ne vidim nista lose, negativno niti ista slicno tome, ja sam se sve vreme jezila i jednostavno vratila neprocitanu.
, bibliotekarka mi je domah rekla da je pisana sasvim drugacije od one koju sam citala.I tako ja krenem sa citanjem ali ono "medjutim" meni ne legne uopste.Prvenstveno sto je majka, koja nas vodi kroz pricu,tako oholo i surovo prica o svojoj deci , i pored svoje jake volje, nisam mogla da je procitam.Da li sto sam i sama majka male dece pa u njima ne vidim nista lose, negativno niti ista slicno tome, ja sam se sve vreme jezila i jednostavno vratila neprocitanu. Pa tako uzeh, isto po vasoj ranijoj preporuci "sto od limunovog drveta" to je sa spiska a ova druga mi je pala pod ruku "Slusaj sta ti srce kaze" i uzasno mi izgleda poznato, ali videcu kad pocnem sa citanjem.Prvo cu limunovo drvo.
 Pa tako uzeh, isto po vasoj ranijoj preporuci "sto od limunovog drveta" to je sa spiska a ova druga mi je pala pod ruku "Slusaj sta ti srce kaze" i uzasno mi izgleda poznato, ali videcu kad pocnem sa citanjem.Prvo cu limunovo drvo. i divnim osecanjima prema knjigama
 i divnim osecanjima prema knjigama  zelim,za pocetak,da preporucim onu koju trenutno citam "Dete 44" Tom Rob Smit (Laguna)
 zelim,za pocetak,da preporucim onu koju trenutno citam "Dete 44" Tom Rob Smit (Laguna)

Uklopices nekako,imam primere oko sebe.Hvala na dobrodoslici,a ja zavrsavam "Dete 44" i knjiga je fenomenalna.Ovih dana cu kupiti nastavak "Tajni govor" ili naruciti od muza za 8.mart.
 Uklopices nekako,imam primere oko sebe.Hvala na dobrodoslici,a ja zavrsavam "Dete 44" i knjiga je fenomenalna.Ovih dana cu kupiti nastavak "Tajni govor" ili naruciti od muza za 8.mart.

Zavrsila sam "Dete 44",knjiga je fenomenalna.Ovih dana cu kupiti nastavak "Tajni govor" ili da narucim od muza za 8.mart
 Zavrsila sam "Dete 44",knjiga je fenomenalna.Ovih dana cu kupiti nastavak "Tajni govor" ili da narucim od muza za 8.mart 

)
 )Jupi, jupi...Ja ništa ne čitam, kuku u stisci sam sa vremenom, našla posao jupiiiiiiii pa treba to uskladiti sa detetom,

a još moram i da čitam stručnu literaturu, tako da ništa od uživanja u knjigama, ali zato bar vas uspem redovno da pročitam i to mi znači.

Zdravo, Tatjana! Stidim se, pročitala sam samo jednu knjigu s tog tvog spiska, Zaboravljeni vrt. Veoma mi se dopala, bas je onako topla, o porodici obavijenoj velom tajni.
I mene zanima gorepomenuti kaiš, ali me mrzelo da se danas cimam do Ušća (tu mi je najbliži Vulkan). Nadam se da nije neka žnj plastika, ipak je to Legend. Hm.
Počela sam onaj Goodreads izazov, ja krenula od Japana (Murakami) i onda u Rusiju.
Završila Rimljanku.
Sad ne znam šta da čitam, evo šta mi je trenutno na polici pred očima:
Sloboda, zbirka priča autora (Koeljo, Levicka, Čimamanda Ngozi Adiči itd.)
Tajne beležnice Agate Kristi
Ugovor s Bogom (Huan Gomes Hurado)
Povratak kući (Rouz Tremejn)
Susret s Ramom (Artur Klark)- ali nisam baš raspoložena za naučnu fantastiku, trebami predah posle Martina.
E, da li je neko čitao Kad duva severac (pisac Danijel Glatauer, Laguna)? (možda sam ovo već pitala, ne sećam se)
 Hvala za Zaboravljeni vrt...
 Hvala za Zaboravljeni vrt...Lepo što si nam se pridružila, Tatjana ( al' smo sve od reda fine prema novim članovima)
Sa tvog spiska, pročitala sam samo kapiju suza i dopala mi se.
Ako je pomoć, pisala sam o njoj u avgusut prošle godine, pa potraži.
 Proceprkacu avgustovske spise,hvala Kerefeka.
 Proceprkacu avgustovske spise,hvala Kerefeka.
Dobro došlaDobro vece,
Ja kao nov clan,"izazvana" vasom pozitivnom energijomi divnim osecanjima prema knjigama
zelim,za pocetak,da preporucim onu koju trenutno citam "Dete 44" Tom Rob Smit (Laguna)

Srećno Bambi....Dobrodošla Tatjana! ne mogu da ti pomognem sa spiskom, ni jednu nisam čitala, ali naći ćeš već ovde odgovore kad se jave naše drugarice.
Ja ništa ne čitam, kuku u stisci sam sa vremenom, našla posao jupiiiiiiii pa treba to uskladiti sa detetom, a još moram i da čitam stručnu literaturu, tako da ništa od uživanja u knjigama, ali zato bar vas uspem redovno da pročitam i to mi znači.

Srećno Bambi....
(nedostaješ mi devojčice)

Dobrodosla TatjanaInace,zanima me vase misljenje:
Otac nepoznat (Lesli Pirs)
Proslost (Alan Pauls)
Violina iz Ausvica (Marija Anđels Anglada)
Kapija suza (Ejbraham Vergeze)
Alijenista (Kejleb Kar)
Igre poznog doba (Luis Landero)
Zaboravljeni vrt (Kejt Morton)