Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zavrsila Bel Kanto - pa, kao sto sam i rekla....nista posebno...Ona kategorija - mogla sam i bez toga,ali nije bas bas potpuno bezveze...
Malo me je iznenadio sam kraj...znace Rada o cemu pricam, citala je.

Nameravam da pocnem Letnjikovac...Znam da ste pisale da je bzvz,ali htela bih da se sama uverim..ionako nemam mnogo vremena za citanje...tek toliko da mi se kao i vama ne svidi i da odustanem :mrgreen:

Gde ste moje
smilie_les_024.gif
i
smilie_les_062.gif
:D

Ovako, ja uzela skoro od Miklosa Vamosa "Majka je samo jedna" jer sam od njega citala "Knjigu oceva" i njome sam bila odusevljena.Medjutim , nista bez toga kod mene ocito :mrgreen:, bibliotekarka mi je domah rekla da je pisana sasvim drugacije od one koju sam citala.I tako ja krenem sa citanjem ali ono "medjutim" meni ne legne uopste.Prvenstveno sto je majka, koja nas vodi kroz pricu,tako oholo i surovo prica o svojoj deci , i pored svoje jake volje, nisam mogla da je procitam.Da li sto sam i sama majka male dece pa u njima ne vidim nista lose, negativno niti ista slicno tome, ja sam se sve vreme jezila i jednostavno vratila neprocitanu.
A za maler opet mi se pala ona bibliotekarka da mi ni spisak nije pomogao mnog bas.Elem trazila "Otmenost jeza" po vasoj preporuci, oni to i nemaju.:( Pa tako uzeh, isto po vasoj ranijoj preporuci "sto od limunovog drveta" to je sa spiska a ova druga mi je pala pod ruku "Slusaj sta ti srce kaze" i uzasno mi izgleda poznato, ali videcu kad pocnem sa citanjem.Prvo cu limunovo drvo.

Poslednja izmena:
Dobro vece,
Ja kao nov clan,"izazvana" vasom pozitivnom energijom :klap: i divnim osecanjima prema knjigama :heart: zelim,za pocetak,da preporucim onu koju trenutno citam "Dete 44" Tom Rob Smit (Laguna)

Poslednja izmena:
Inace,zanima me vase misljenje:

Otac nepoznat (Lesli Pirs)
Proslost (Alan Pauls)
Violina iz Ausvica (Marija Anđels Anglada)
Kapija suza (Ejbraham Vergeze)
Alijenista (Kejleb Kar)
Igre poznog doba (Luis Landero)
Zaboravljeni vrt (Kejt Morton)
:cvet:

Dobrodošla Tatjana! ne mogu da ti pomognem sa spiskom, ni jednu nisam čitala, ali naći ćeš već ovde odgovore kad se jave naše drugarice.
Ja ništa ne čitam, kuku u stisci sam sa vremenom, našla posao jupiiiiiiii pa treba to uskladiti sa detetom, a još moram i da čitam stručnu literaturu, tako da ništa od uživanja u knjigama, ali zato bar vas uspem redovno da pročitam i to mi znači.

Uh,kako je lepo cuti da je neko nasao posao...:super: Uklopices nekako,imam primere oko sebe.Hvala na dobrodoslici,a ja zavrsavam "Dete 44" i knjiga je fenomenalna.Ovih dana cu kupiti nastavak "Tajni govor" ili naruciti od muza za 8.mart.:whistling:

Pozdrav vama,

Srecan pocetak rada,lepo je to cuti...:super: Zavrsila sam "Dete 44",knjiga je fenomenalna.Ovih dana cu kupiti nastavak "Tajni govor" ili da narucim od muza za 8.mart:mrgreen:
Deluje zanimljiva Ljubavni cvor.

Zdravo, Tatjana! Stidim se, pročitala sam samo jednu knjigu s tog tvog spiska, Zaboravljeni vrt. Veoma mi se dopala, bas je onako topla, o porodici obavijenoj velom tajni.

I mene zanima gorepomenuti kaiš, ali me mrzelo da se danas cimam do Ušća (tu mi je najbliži Vulkan). Nadam se da nije neka žnj plastika, ipak je to Legend. Hm.

Počela sam onaj Goodreads izazov, ja krenula od Japana (Murakami) i onda u Rusiju. :eek:
Završila Rimljanku.
Sad ne znam šta da čitam, evo šta mi je trenutno na polici pred očima:
Sloboda, zbirka priča autora (Koeljo, Levicka, Čimamanda Ngozi Adiči itd.)
Tajne beležnice Agate Kristi
Ugovor s Bogom (Huan Gomes Hurado)
Povratak kući (Rouz Tremejn)
Susret s Ramom (Artur Klark)- ali nisam baš raspoložena za naučnu fantastiku, trebami predah posle Martina.

E, da li je neko čitao Kad duva severac (pisac Danijel Glatauer, Laguna)? (možda sam ovo već pitala, ne sećam se)

Lepo što si nam se pridružila, Tatjana ( al' smo sve od reda fine prema novim članovima :) )
Sa tvog spiska, pročitala sam samo kapiju suza i dopala mi se.
Ako je pomoć, pisala sam o njoj u avgusut prošle godine, pa potraži.

Zdravo, Tatjana! Stidim se, pročitala sam samo jednu knjigu s tog tvog spiska, Zaboravljeni vrt. Veoma mi se dopala, bas je onako topla, o porodici obavijenoj velom tajni.

I mene zanima gorepomenuti kaiš, ali me mrzelo da se danas cimam do Ušća (tu mi je najbliži Vulkan). Nadam se da nije neka žnj plastika, ipak je to Legend. Hm.

Počela sam onaj Goodreads izazov, ja krenula od Japana (Murakami) i onda u Rusiju. :eek:
Završila Rimljanku.
Sad ne znam šta da čitam, evo šta mi je trenutno na polici pred očima:
Sloboda, zbirka priča autora (Koeljo, Levicka, Čimamanda Ngozi Adiči itd.)
Tajne beležnice Agate Kristi
Ugovor s Bogom (Huan Gomes Hurado)
Povratak kući (Rouz Tremejn)
Susret s Ramom (Artur Klark)- ali nisam baš raspoložena za naučnu fantastiku, trebami predah posle Martina.

E, da li je neko čitao Kad duva severac (pisac Danijel Glatauer, Laguna)? (možda sam ovo već pitala, ne sećam se)

Čimamanda Ngozi Adiči ti je odlicna-uzmi tu sa police.;) Hvala za Zaboravljeni vrt...

Dobro vece,
Ja kao nov clan,"izazvana" vasom pozitivnom energijom :klap: i divnim osecanjima prema knjigama :heart: zelim,za pocetak,da preporucim onu koju trenutno citam "Dete 44" Tom Rob Smit (Laguna)
Dobro došla :D
Dobrodošla Tatjana! ne mogu da ti pomognem sa spiskom, ni jednu nisam čitala, ali naći ćeš već ovde odgovore kad se jave naše drugarice.
Ja ništa ne čitam, kuku u stisci sam sa vremenom, našla posao jupiiiiiiii pa treba to uskladiti sa detetom, a još moram i da čitam stručnu literaturu, tako da ništa od uživanja u knjigama, ali zato bar vas uspem redovno da pročitam i to mi znači.
Srećno Bambi....
(nedostaješ mi devojčice) :sad2:

Dobrodosla Tatjana.:)
Ni ja nista nisam citala sa tvog spiska.:(
Izvini sto si cekala, malo sam se zanela.:rumenka:
Moja preporuka ti je da krenes od Igre poznog doba. Tu jedino imam, pa da vidim kakva je :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back