Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Upravo zavrsila "Pre nego sto zaspim" Stiven Votson, Alnari. Juce popodne pocela i veceras zavrsila.
Citljiva veoma.
O zeni koja nakon nesrece ne moze da pamti duze od 24h, kako zaspi tako obrise sve od prethodnog dana, a onda pocinje da vodi dnevnik...
Interesantna prica sa elementima trilera, zapletom, dok citas jedva cekas njen sledeci dan, sledecu stranicu njenog dnevnika...
Zavrsetak klasican i ocekivan za mene bar, ali interesantno zamisliti kako bi bilo da zaista pamtimo 24h, kako bi bilo predivno da se nekih ruznih stvari ne secamo i ujedno jos strasnije da ni one lepe ne pamtimo...
Za nedeljno popodne, uz neki lepi keks koji se ne mrvi u krevetu cista 10-tka, za svaku preporuku :p

Upravo zavrsila "Pre nego sto zaspim" Stiven Votson, Alnari. Juce popodne pocela i veceras zavrsila.
Citljiva veoma.
O zeni koja nakon nesrece ne moze da pamti duze od 24h, kako zaspi tako obrise sve od prethodnog dana, a onda pocinje da vodi dnevnik...
Interesantna prica sa elementima trilera, zapletom, dok citas jedva cekas njen sledeci dan, sledecu stranicu njenog dnevnika...
Zavrsetak klasican i ocekivan za mene bar, ali interesantno zamisliti kako bi bilo da zaista pamtimo 24h, kako bi bilo predivno da se nekih ruznih stvari ne secamo i ujedno jos strasnije da ni one lepe ne pamtimo...
Za nedeljno popodne, uz neki lepi keks koji se ne mrvi u krevetu cista 10-tka, za svaku preporuku :p
Bas zanimljiva preporuka. Ide na moj spisak :D

Da li je neka od vas citala Kucu orhideja, Lusinda Rajli...ne mogu u pretrazivacu da nadjem nista:evil:
Po onim komentarima citalaca na Laguninom sajtu, nikad nista ne mogu da zakljucim...Svidja mi se odlomak, ali ne znam da nije neka "srceparajuca ljubavna prica" ne cita mi se bas to, i ne daje mi se 800 din za tako nesto...a kazem odlomak mi je super, pa ako ima neko da je citao mozda je isplativa investicija:p

Imam još izvesno vreme posla sa stručnom literaturom, pa kad to sve završim...ostaje mi na raspolaganju sve ono što sam nakupovala u medjuvremenu....
Sanjam dan kada ću moći da čitam to što želim....

Joj od kada nisam ovde nista pisala :rumenko:

Konacno zavrsila Kralj Pariza,biografija o Dimi.
Lepa knjiga,preporucujem.

Pocela prvi deo trilogije Milenijum.Gledala sam svedsku verziju filma.

Kad pocne lepo vreme tek necu imati vremena za citanje.

Citljiva veoma.

Ponadah se da sam bas ovu knjigu uzela iz biblioteke, ali kad sam se vratila kuci videh da ustvari imam Pre nego sto zaspisLin Ulman.
Po opisu sa korica ni ova ne deluje losa ali bih radije da je ova Votsonova, tako da sigurno ide na spisak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back