lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Sve je dobro dok ne napravi spajz...kod mene ne vršlja, nego se nastanio za stalno...ima i nusprostorije![]()
A jos uvek nije

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve je dobro dok ne napravi spajz...kod mene ne vršlja, nego se nastanio za stalno...ima i nusprostorije![]()
Jes', tako 'eNe čitam , odmaram...samo da vas pozdravim...
Vidim Est se vratila, Meda još nije napisala knjigu , Rada je kupila još makar jednu ...
Dana, Lamar, Cru, Van Z, Kerefeka, Maja, Pusi , Parka , Waterfall. Mrs. Bi, Emocija ,Mina, Giovanna....sve ste tu ...samo je Bambi nema
a što smo se začitaleeeee
![]()
Jel citao neko Nefertiti – kraljica Egipta, kći večnosti-Mišel Moran
http://www.delfi.rs/ka1un10453/delfi_knjige_nefertiti_kraljica_egipta_kci_vecnosti.html
Ako ako.Zavrsila sam Jergovica,divno,ovo srculence je za knigu ne za Miljenka,cisto da se zna zbog Lamar
Sad citam Knjeginju Milicu
http://www.delfi.rs/ka1un10453/delfi_knjige_nefertiti_kraljica_egipta_kci_vecnosti.html
Jok ja. Ne ide mi ova Kuća duhova. Da l' je došlo do prezasićenja, šta li je, pojma nemam.![]()
Rado i ja planiram sve,bas sad kad sam kupovala Kneginju Milicu sam ih videla,500din su,ja se dvoumila dal da uzmem,al rekoh prvo ovde u biblioteku na konsultacije pa ondaK![]()
Na sajmu su prve dve davali u kompletu za 800, dok su za treću, koja je tek izašla, tražili 500.
Zavrsila sam Jergovica,divno,ovo srculence je za knigu ne za Miljenka,cisto da se zna zbog Lamar
Sad citam Knjeginju Milicu
Gde je bio kad sam se udavala?![]()
Neku Nefertiti sam citala davno al zaboravio cemu se radi, mozda je ta a mozda neka slicna
, u svakom slucaju volim te o Egiptu, faraonima, karavanima....
A za one sto vole isto, trilogija Bog reke, Vorlok i Sedmi svitak / Vilbur Smit je meni bila baS
Citajuci Kci srece setih se Vilbura Smita i njegove Sage o Kortnijevima, opet trilogija -Dok lav jede, Oluja i Vrapcev pad, eto jos jedne preporuke onima sto vole da zabodu nos u deeeebele knjige, otplove u proslost citajuci....
E Rado, stvarno si i mogla da se udaš za mog tatu...k'o da si me rodila...
Ako, ako, samo uzivaj. Blago tebi.Evo me drage moje, vidim da sam nekome nedostajala, Dasty, Lamar
Stigla mi tetka iz Bosne pa po ceo dan kafenišemo i ona mesi a ja klopam, pite na 100 načina, pogače, mekike, štrudle.
I naravno ništa ne stižem da pročitam, još uvek čitam U senci nara, zanimljiva je ali nemam vremena trenutno.
Mila, nedostajala si i meni, ali ne volim da prozivam, možda nekog preskočim, pa bi ispalo da pravim diskriminaciju.![]()
![]()
Dok smo kod trilogija.Neku Nefertiti sam citala davno al zaboravio cemu se radi, mozda je ta a mozda neka slicna
, u svakom slucaju volim te o Egiptu, faraonima, karavanima....
A za one sto vole isto, trilogija Bog reke, Vorlok i Sedmi svitak / Vilbur Smit je meni bila baS
Citajuci Kci srece setih se Vilbura Smita i njegove Sage o Kortnijevima, opet trilogija -Dok lav jede, Oluja i Vrapcev pad, eto jos jedne preporuke onima sto vole da zabodu nos u deeeebele knjige, otplove u proslost citajuci....
ja čitam ovog mog nevjernika
a što se zapetljao mučenik...trudne mu i vjerenica i djevojka
Da, naravno, ali nemam vremena za knjigu (ni ne pomisljam) ja "razvalim' neku pesmu, kazu da su teske i tmurne, ponekad da su lepe i vedre, to je odraz raspolozenja i onoga sto upravo osecam tog trena...Lepo je moci se na neki nacin "isprazniti", a ja bih ti savetovala da pokusas, ne mora to biti neki roman, probaj sa nekim lepim esejom, pripovetkom, elegijom (cak), nekim stvarnim dogadjajem, dakle, probaj kratke forme, a onda ces videti...U svakom slucaju, JA cu biti prva koja ce kupiti da procitamDrage žene, jel neka od vas napisala knjigu?
Koji su bili motivi za to? Šta vas je navelo?
Pre par meseci sam počela neko 'pisanije'... uzelo je to baš maha... pisala sam kao luda...
Odjednom sam prestala, i sad se pitam, šta je to što me je uopšte navelo da počnem? Uopšte nisam taj tip, niti sam ikad pokazivala i trunku sklonosti ili talenta ka pisanju... zašto se taj momenat desio nemam pojma...
U zadnjih par godina mi se par puta dešavalo da sednem i odjednom počnem da pišem, to su sve kratke misli, osećaji, neke emocije... i to mi se obično dešavalo kad pomislim da sam stvarno dotakla dno u psihičkom smislu... kao da mi je bilo lakše kad sam to iz sebe izbacila... pa makar to niko nikad ne pročitao...
Jel se vama dešavalo šta slično?
Izvinjavam se što skrećem sa teme...
Što se knjiga tiče, i dalje čitam Anđeli i demoni... zanimljiva je knjiga...![]()