Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam da li je neko mozda pisao o ovoj akciji..

VELIKA AKCIJA U KNJIŽARAMA VULKAN ::: Hitovi sajma za 399 i 499 dinara!

1 Emocionalna inteligencija 2.0 399,00
2 Feng sui- zivot po principima feng suija 399,00
3 Gospodarica Arabije 399,00
4 Neizbrisivo secanje 399,00
5 Pisma vetru 399,00
6 Poziv za ljubav 399,00
7 Prijatelji,ljubavnici i druge katastrofe 399,00
8 Tajne vecito zdravih ljudi 399,00
9 Blago Vavilona 499,00
10 Carte blanche 499,00
11 Karta sudbine 499,00
12 Srebrna mesecina 499,00
13 Tajni jezik cveca 499,00

pa ako ti je ostala neka rečenica u sećanju ukucaj je u gugl =)
Pokusavam, a nadam se da ce mi uspeti, ili da cu na neki nacin saznati koji nick bese tamo (koja sekcija tacno) ali, prica je tako napisana, tema je toliko neobicna, takvim stilom da sav bol i bukvalno prezivljavas licno, a onda je otisao i tamo negde iz daljine je posmatrao to mesto (kucu, hotel...) i zamisljao...
Dalje necu, jer se nadam da cu je pronaci i postirati...
Hvala:)

po-jedna-knjiga-izvrs-1.jpg

jaoooo, Beleške jedne Ane! :) Baš me zanima kako će ti se svideti. To je bilo popularno medju tinejdžerima pre 30 godina.

Da da... svekar mi je rekao da je to jedna od prvih knjiga koje je pročitao, a da se seća... (pošto od njega pozajmljujem knjige) :D

Zabavna je, vrckava... bar sad u početku, večeras sam počela...
Prija mi... deluje baš lagana... :D

Moja sestra od ujaka je na taj dan s razmakom od pet godina rodila oboje svoje dece.:)

I ako smem da primetim, Laušević super izgleda.;)

1. apstiniraš li i dalje :zper:
2. smiješ, naravno :D

e, sad..ja ga znam kad je bio mlado momče, bio lud za mojom sestrom od tetke, zajedno učili u razred...dal' da rušim iluzije :mrgreen:

ja sam ga uživo gledala, fenomenalan je glumac, glumčina...

Hm. Pa ja bih se cimala, zato sto ne bih kupila tu knjigu da sam znala kakva je. Jednom sam vratila knjigu koja je bila tako lose zapakovana da se deo korica ostetio u transportu - pa sam narucila od drugog prodavca (to je sve islo preko amazona, ne znam kako je na limundu).

Rado a da li mozes da vratis knjigu pa da ti vrate pare? Posto ocigledno nije knjiga u stanju kako su prikazali kad su stavili na licitaciju?

Poludela sam kad sam je videla. Naravno da sam mu rekla da ću da je vratim, ali mi je odgovorio da će mi vratiti novac a knjigu mogu da poklonim nekome. Ko bi poželeo ovako nešto u svojoj biblioteci? Ne mogu da se setim koga baš toliko mrzim.:think: Šteta od pretrpljenog stresa je nenadoknadiva.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back