Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Daj Radi neka proda na Limundu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam jedan drugi problem:ne znam šta da radim sa knjigama koje su čisti promašaj.
Muka mi i kada ih vidim,a da ih bacim,nekako je bzv.Probala sam i to,ali je baš loš osećaj, a čini mi se još gorom varijantom da ih čuvam.
Saveti,iskustva?![]()
Imam jedan drugi problem:ne znam šta da radim sa knjigama koje su čisti promašaj.
Muka mi i kada ih vidim,a da ih bacim,nekako je bzv.Probala sam i to,ali je baš loš osećaj, a čini mi se još gorom varijantom da ih čuvam.
Saveti,iskustva?![]()
Citam Kci srece i uzivam!
![]()
Pa napisite (ili napisimo ovde) kojih knjiga bi smo se otarasile pa mozda se javi neko od nas..![]()
To su one: "Što bih volela da je nemam"...
Ima medju njima i nekih koje stvarno nisu loše,ali nije mi potrebno da ih imam u vlasništvu,a zatrčala sam se kad sam kupovala, očekujući sasvim drugačiji sadržaj...
Palo mi je na pamet da ovde napišemo koje su, za slučaj da neko želi baš nešto od toga,ali opet....Rada je u pravu.....
Bacanje ne dolazi u obzir.
Poklanjanje - ne mogu da poklonim nešto što se meni ne dopada ( to važi za sve ostale vrste poklona, ne samo za knjige...), prosto imam utisak da taj kome poklanjam, zna da mi se to ne dopada...
A i nikad nisam poklonila knjigu koju sam prethodno pročitala, kao novu - ono za rodjendan,a knjiga polovna ( znam da ih po knjižarama čitaju,a mi ih kupujemo sebi ili na poklon kao nove,ali ja ne mogu) - ako je već poklanjam, daću je ovako bez nekog povoda..u suprotnom se osećam baš nekako kao da sam htela da podvalim...
Ja to nisam dobijala, ali sam jednom ukrala knjigu iz knjižare, nisam videla da piše 3. deo![]()
![]()
joj, tako smo od moje škole, dal osnovne, dal srednje, dal baš i od obe, ne sećam se više, dobijali knjige u delovima, ko prvi ko drugi
pri tome, naravno da su te knjige bile najneprilagođenije uzrastu što može biti i smrtno dosadne uz to
ali ok je, ja razumem, to su oni u stvari podsticali druženje među dobrim đacima, razmenu knjiga i to![]()
Ja to nisam dobijala, ali sam jednom ukrala knjigu iz knjižare, nisam videla da piše 3. deo![]()
![]()
stigla te kosmička pravda =D
Ako će sad da se ispovedamo, ja sam jednom na vašaru ukrala prstenče sa tezge. To je tada bila fora a ne potreba.![]()
Samo što nisam pala u nesvest kad je jedne godine direktor (difovac) podelio tako za odličan uspeh Prohujalo sa vihorom, jednu tebi, jednu tebi. Dobili smo ih od Novosti besplatno. Msm bilo je tu i drugih knjiga. Što bolji prosek, to deblja knjiga, nezavisno od naslova. Inače, od opštine dobijamo neke knjige koje pišu lokalni pesnici ili koje kupe na kilo od lokalnog knjižara. Poslednji put smo dobili lektiru za srednju školu. To je još i bilo dobro.