Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Voda za slonove - preporuka za sve.
Divna knjiga, meni je baš legla. Obožavam životinje, a u ovoj knjizi me slonica baš oduševila. I ne podnosim siledžije što je ova knjiga još jednom potvrdila. A kraj je baš po mom ukusu da ne otkrivam previše pošto ćete je sve pročitati ubeđena sam.
Joj jedva vidim slova, bila sa drugaricom na "kafi" i popile po 2 sangrije, al sve vas volim bez obzira na sangriju:lol:.

I mi volimo tebe.... i Sangriju

Ja bolesna :(
Napala me neka hunjavica, slinim, kijam i drma me ona mala temperatura, sva sam polomljena.
Danas definitivno idem ranije sa posla i ostajem u krevetu do vikenda, ovo odbija da se zaleči "s'nogu".
Počela sam Teodoru, deluje fino za sad, ali pošto sam pod Ferveksima, samo mi glava pada, juče sam zaspala na knjizi.

Ja bolesna :(
Napala me neka hunjavica, slinim, kijam i drma me ona mala temperatura, sva sam polomljena.
Danas definitivno idem ranije sa posla i ostajem u krevetu do vikenda, ovo odbija da se zaleči "s'nogu".
Počela sam Teodoru, deluje fino za sad, ali pošto sam pod Ferveksima, samo mi glava pada, juče sam zaspala na knjizi.

U mom okruženju svi imaju iste simptome...Taman treba par dana da prodje, ali svi su "pali" u krevet...
Eh, kakav nam je tempo, tek kad se razbolim , odmorim se k'o čovek.
'Ajde Medo, brzo nam ozdravi!

Meni se Milenijum dopao jer do tada nisam čitala takve knjige. Probaj prvu, pa ako ti se ne sviđa, odustani. :)

Završila sam Tigrovu ženu, lepo i čitljivo, ali poruku knjige nEsam shvatila. :rumenka:

Danas sam počela Vita brevis, mnogo lepo i mnogo brzo ide, štampano je na svakoj drugoj strani.:) Preporučujem. Još ne kapiram je l' pisac preveo Florijino pismo Aureliju ili je izmislio sam sve ovo.:think:

I ja jedva čekam Sajam. A spisak bogami podugačak, moj dragi ga je štampao i zagrcnuo se, pa sam morala da mu objašnjavam da ja NIKAD ne kupim SVE knjige sa spiska, jer neke ne nađem (kao npr. En iz Zelenih zabata), neke ne budu toliko snižene pa mi se ne isplati da ih teglim sa Sajma itd.
Pročitala ''Dolinu lutaka'', deluje kao sasvim obična knjiga, ali shvatam da je u doba kada je objavljena (šezdesete godine 20.veka) bila nešto novo&drugačije, zapravo, kao da je pisana o ovom sadašnjem vremenu. Tri prijateljice i njihova potraga za uspehom, slavom i ljubavlju, od tinejdžerskih godina do zrelog doba, koje ne uspevaju da se suprotstave životnim problemima već pribegavaju 'pomoći' u vidu čarobnih pilula koje im pomažu da što lakše preguraju dane i noći, a istovremeno ih vode u samouništenje. C'est la vie.

Meni se Milenijum dopao jer do tada nisam čitala takve knjige. Probaj prvu, pa ako ti se ne sviđa, odustani. :)

Završila sam Tigrovu ženu, lepo i čitljivo, ali poruku knjige nEsam shvatila. :rumenka:

verovatno nema poruke :zper:
ja ću Milenijum da čitam, rešila sam, ali ne znam kada. Možda i kupim mužu za rodjendan.

zavrshila sam kooooooonachno Knjizara iz Kabula
sad mogu da predjem na neshto interesantno za chitanje :lol:

Nije ti se svideo Knjižar iz Kabula? Nisi stavila nikakvog adekvatnog smajilja :)

Ja sam pri kraju sa Kako je nestajala Esme Lenoks i sad me nervira što tu na poslu moram da radim ili da glumim da radim, a u stvari forumašim... ali ne mogu baš da otvorim knjigu da čitam. Dopada mi se....

prochitaj ponovo post Bi :lol:
tachnije drugu rechenicu
nije mi se svideo, ne mislim da je bacanje vremena, ali nekako mi mlako da kazem...
fale mi emocije, ili drugachije da je napisano...ovako mi je previshe kao neka hronika, preprichavanje...

aha, to što si rekla da možeš da predješ na nešto interesantno, znači da ovo nije bilo interesantno... pa to sam shvatila..

Meni se svideo svojevremeno. Ali tačno sam znala šta da očekujem jer mi je drugarica u tančine ispričala. A i to je bio moj prvi susret sa tim svetom obespravljenih žena u arapskom svetu, pa mi je sve bilo :eek: novo i zanimljivo. I naravno, ja se uvek iznerviram zbog takvog stava i stanja. Ali očigledno ne preterano jer sam nastavila da čitam knjige tog tipa

a što mu pričaš?
on je vjeroučitelj, nije ispovjednik..il' sam ja pobrkala nešto

a možda ti te knjige leže zato što si u nekim prošlim životima bila ti te druge vjere, ili se možda voljela sa nekim iz tih krajeva, ili te možda oteli gusari pa si bila prinuđena da živiš sa njima, ili su se ratovi vodiči zbog tebe, ili si bila neka indijska boginja (ionako ih imaju milion)....

a što mu pričaš?
on je vjeroučitelj, nije ispovjednik..il' sam ja pobrkala nešto

a možda ti te knjige leže zato što si u nekim prošlim životima bila ti te druge vjere, ili se možda voljela sa nekim iz tih krajeva, ili te možda oteli gusari pa si bila prinuđena da živiš sa njima, ili su se ratovi vodiči zbog tebe, ili si bila neka indijska boginja (ionako ih imaju milion)....

Stvarno si načitana...:eek:

zaboravih ovoga da stavim :lol:

Bome Esterka, tebi ne nedostaje ideja... to malo da razradiš i eto nekog finog pustolovnog romana sa Radom kao glavnom junakinjom.

A ja sam joj isto još davno rekla šta ima da priča s veroučiteljem o drugim verama. Oni su vrlo ograničeni po tim pitanjima. (Mada ne poznajem ni jednog, ali tako mi se javlja)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back