Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Citam Zivot insekata - Viktor Pelevin... ok je, alegorijski roman, pomalo iznenadjujuc...
i citam Oko cega smo se sve moja devojka i ja svadjali - Mil Milington... nabijeno je sarkazmom i salama, nije za uzivanje u prozi, ali dobro dodje da se malo razvedri glava...

Citam Zivot insekata - Viktor Pelevin... ok je, alegorijski roman, pomalo iznenadjujuc...
i citam Oko cega smo se sve moja devojka i ja svadjali - Mil Milington... nabijeno je sarkazmom i salama, nije za uzivanje u prozi, ali dobro dodje da se malo razvedri glava...

Ja bi izabrala knjigu sa takvim naslovom, nekako mi obećavajuće. A i kad kažeš šale i sarkazam - super

Ne kazem da ne valja, samo se ne zaleci s kupovinom. Mozda tebe odusevi, ukusi se razlikuju. Ja sam procitala vise knjiga na tu temu (muskarac i zena zive zajedno i njihove zadjevice) pa ovde ne nadjoh nista novo...

Ma ne kupujem ja ništa, nema opasnosti što se toga tiče. Samo biblioteke. Sad sam promenila biblioteku da bih uzela Vremeplovčevu ženu i Baba Jagu, koje nisu imali u mojoj. Pa ću tu da uzmem još neke knjige.

Znači, samo je naslov zanimljiv. Baš mi je originalan. Naravno nije dostigo najoriginalniji i najduži naslov koji ja znam, ali radi se o pesmi: Izledala je malo čudno u kaputu žutom krojenom bezveze.

Procitah tek 60ak stranica, tako da ne znam da li bih preporucila, zasad je ok, ali mozda kasnije bude dosadno... Mislim zavisi uzitak i od ocekivanja, ako je ne citas da bi te prosvetlila&odusevila, nego zato sto imas potrebu za trash-om, onda mislim da ce biti ok.
Meni drzi paznju jer je junak muskarac... ne volim zensku sludjenost u tim lakim knjigama koja se na kraju pretvori u potpunu cosmopolitan idilu...

Slušala sam savremeni norveški sa studentima norveškog ovde u Beogradu. :)

a šta je uljkplj, sigurno ste pisale ali dajte mi naziv pa ću onda da tražim :)
Udruženje ljubitelja knjige i pite ljuskuše.:)
Jeste, ta je, baš lepo izgleda, ali unutra ne smeš malo jače da otvoriš. Možda su kod tebe bolji lepak koristili:mrgreen:. Bitno da je zanimljiva;)

Maco, za dvesta dinara i nisu mogli bolje.:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back