Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moreeee, seti se Kler (i Henrija) u tim godinama. ;)
(Grabim da završim večeras Vremeplovčevu ženu. Postaje tužno, mada još ne plačem, pitam se šta li me čeka? :think:)

dokle si stigla?
ja razmishljam sad da odem sutra do lagune da kupim VZ i da je poklonim ovoj drugarici kod koje sam doshla do se ne snadjem za stan...voli da chita,nadam se da ce joj se svideti..mislim kako da joj se ne svidi :D

Evo još malo spama: odgledala sam Kuću duhova. Odličan je. Fantastična podela uloga, zaista za svakog kao da je pisana. Zaokružen, jasan, nema ono što se često dešava u filmovima po romanima, da kao da nešto fali. Istina, traje 2 sata i 20 minuta, ali opravdano. Taman sam stigla sav veš da opeglam. :D

Moreeee, seti se Kler (i Henrija) u tim godinama. ;)
(Grabim da završim večeras Vremeplovčevu ženu. Postaje tužno, mada još ne plačem, pitam se šta li me čeka? :think:)

dokle si stigla?
ja razmishljam sad da odem sutra do lagune da kupim VZ i da je poklonim ovoj drugarici kod koje sam doshla do se ne snadjem za stan...voli da chita,nadam se da ce joj se svideti..mislim kako da joj se ne svidi :D

Moram i ja to pothitno da nabavim. To mi je knjiga broj 1 na spisku za čitanje i to već mesecima. Ali u mojoj biblioteci je nema, pa moram u potragu u druge.

za Bijićku
da ne citiram, muka mi, tj.ne da ni se
problem je što je moja starija kćer, kako da se izrazim, djevojka naveliko, mislim, zrela osoba...ma, preguraču ja to preko tastature...'ajd ovako..u njenim godinama ja sam imala nju od 3 god
i podizana je bez kiča bilo koje vrste, i u muzici i u književnosti i u svemu
kič je nju našao, valjda je bila dobra podloga
a ova knjiga Glad od MBM je baš onako bez-veze, pisana da bi se napisala..o nekom tipu koji je probao sve i vratio se normalno prvoj ljubavi
eto

Evo još malo spama: odgledala sam Kuću duhova. Odličan je. Fantastična podela uloga, zaista za svakog kao da je pisana. Zaokružen, jasan, nema ono što se često dešava u filmovima po romanima, da kao da nešto fali. Istina, traje 2 sata i 20 minuta, ali opravdano. Taman sam stigla sav veš da opeglam. :D
Bas mi je drago sto ti se dopao :)
Pretpostavljala sam da me secanje ne vara :zaljubljena:
Veceras zavrsavam knjigu (verovatno), pa se sledecih dana bacam na film.
Odmah dok je sveze :D
Jedva cekam
smilie_girl_252.gif

Samo se nadovezujem na tvoje postove :lol:

Ne mogu ni ja kod kuce da sednem i gledam film ;stalno sam u pokretu, ili stojim,pa peglam
Buegelmania.gif

I dalje ne citam nista,nemam sta,osim vas u biblioteci.:heart:

i zgrabim ja za naplažu neku knjigu iz jugoslovenske savremene kolekcije
Hansenova djeca, Ognjen Spahić..s korica pročitam da je dobio nagradu M.Selimović
izvalim se i krenem na čitanje
kad ono..oj, oj, oj, ...gdje me nađe sad..o poslednjem institutu za liječenje lepre u Rumuniji, bolesnici i opisi bolesnika :dash::dash::dash:
al' dobro piše momak, ima tu topline i pozitivnosti u svemu, al' teško, brate, sad...
sva sreća što nije debela , 15o str
sutra idem u biblioteku

za Bijićku
da ne citiram, muka mi, tj.ne da ni se
problem je što je moja starija kćer, kako da se izrazim, djevojka naveliko, mislim, zrela osoba...ma, preguraču ja to preko tastature...'ajd ovako..u njenim godinama ja sam imala nju od 3 god
i podizana je bez kiča bilo koje vrste, i u muzici i u književnosti i u svemu
kič je nju našao, valjda je bila dobra podloga
a ova knjiga Glad od MBM je baš onako bez-veze, pisana da bi se napisala..o nekom tipu koji je probao sve i vratio se normalno prvoj ljubavi
eto

to se s decom nikad ne zna, ko i šta će presudno uticati na njih. Moji su isto podizani, sin (20) je naš, vidi se, a ćerka "Pinkova".
Nisam ni čula za tu knjigu MBM (to je pretpostavljam Mirjana Bobić Mojsilović), a priličan sam poznavalac njenog dela. Rekli smo da se nećemo stideti onog što čitamo, pa makar bilo i voluminizirano

Završila sam VŽ bez suza. Klasična Penelopa. Majče, ispade ti veći plačipekmez od mene :)
Iako ne čitam naučnu fantastiku, nije mi žao što sam je pročitala. Mada, nisam ni preterano oduševljena.

Majche, baš je sve bilo munjevito. Ali tako to nekad ide. Sve najbolje u poslu, sa stanom i sa cimerima (pročitala sam na nekoj temi da si našla stan i cimere). Jel posao u struci?

cimerke...
jeste posao u struci :D

Završila sam VŽ bez suza. Klasična Penelopa. Majče, ispade ti veći plačipekmez od mene :)
Iako ne čitam naučnu fantastiku, nije mi žao što sam je pročitala. Mada, nisam ni preterano oduševljena.

rado, mene je tako uhvatilo u tako nekom uzasnom raspolozenju, ja sam toliko plakala..pa vi ne mozete da zamislite...
msm bila mi je tuzna, ali verujem da je presudilo to moje shklj raspolozenje

Majce bravo, super i za posao i za preseljenje :lol:

I ne dirajte mi MBM :tiganj:

E a sad izvestaj o ovoj knjizici 'e' (Matt Beaumont). Znaci odusevljena sam, naglas sam se smejala :: Knjiga je kolekcija e-mejlova zaposlenih u jednoj reklamnoj agenciji. Razni likovi, sekretarice, sefovi, umetnicke duse, ulagivanje, smestanje i opankavanje na sve strane. Jedna osoba je ista muvalo :lol:
Znaci nije neka knjizevnost al je super.

E da neko je pominjao dadiljine dnevnike. Procitala sam obe, druga je mnogo losija (bar meni) od prve...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back