gost 171789
Elita
- Poruka
- 16.594
Pa sto prekide bas kad je najzanimljivije![]()

bila sam mlada i luda, jedva punoletna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sto prekide bas kad je najzanimljivije![]()
bila sam mlada i luda, jedva punoletna![]()
Moreeee, seti se Kler (i Henrija) u tim godinama.
(Grabim da završim večeras Vremeplovčevu ženu. Postaje tužno, mada još ne plačem, pitam se šta li me čeka?)
Moreeee, seti se Kler (i Henrija) u tim godinama.
(Grabim da završim večeras Vremeplovčevu ženu. Postaje tužno, mada još ne plačem, pitam se šta li me čeka?)
dokle si stigla?
ja razmishljam sad da odem sutra do lagune da kupim VZ i da je poklonim ovoj drugarici kod koje sam doshla do se ne snadjem za stan...voli da chita,nadam se da ce joj se svideti..mislim kako da joj se ne svidi![]()
dokle si stigla?
ja razmishljam sad da odem sutra do lagune da kupim VZ i da je poklonim ovoj drugarici kod koje sam doshla do se ne snadjem za stan...voli da chita,nadam se da ce joj se svideti..mislim kako da joj se ne svidi![]()
Bas mi je drago sto ti se dopaoEvo još malo spama: odgledala sam Kuću duhova. Odličan je. Fantastična podela uloga, zaista za svakog kao da je pisana. Zaokružen, jasan, nema ono što se često dešava u filmovima po romanima, da kao da nešto fali. Istina, traje 2 sata i 20 minuta, ali opravdano. Taman sam stigla sav veš da opeglam.![]()
Evo još malo spama: odgledala sam Kuću duhova. Odličan je. Fantastična podela uloga, zaista za svakog kao da je pisana. Zaokružen, jasan, nema ono što se često dešava u filmovima po romanima, da kao da nešto fali. Istina, traje 2 sata i 20 minuta, ali opravdano. Taman sam stigla sav veš da opeglam.![]()
Do stopala. Još 100 strana.
Koji stan, nisam u toku?
Majce, sve najbolje ti zelimo na posluuf
ja sam tu pochela opasno da padam u bedak...
preselila sam se, dobila posao, pochela probni rad, a sve to u 3 dana
uf
za Bijićku
da ne citiram, muka mi, tj.ne da ni se
problem je što je moja starija kćer, kako da se izrazim, djevojka naveliko, mislim, zrela osoba...ma, preguraču ja to preko tastature...'ajd ovako..u njenim godinama ja sam imala nju od 3 god
i podizana je bez kiča bilo koje vrste, i u muzici i u književnosti i u svemu
kič je nju našao, valjda je bila dobra podloga
a ova knjiga Glad od MBM je baš onako bez-veze, pisana da bi se napisala..o nekom tipu koji je probao sve i vratio se normalno prvoj ljubavi
eto
uf
Majche, baš je sve bilo munjevito. Ali tako to nekad ide. Sve najbolje u poslu, sa stanom i sa cimerima (pročitala sam na nekoj temi da si našla stan i cimere). Jel posao u struci?
Završila sam VŽ bez suza. Klasična Penelopa. Majče, ispade ti veći plačipekmez od mene
Iako ne čitam naučnu fantastiku, nije mi žao što sam je pročitala. Mada, nisam ni preterano oduševljena.
Izgleda da sam ja najveća plačibiiiip ovde....uz VŽ ronzam svaki put i to onako...baš.